230
MED42C41F1BCC8B4139BA3B3FD50BCA9D64

Kanonfin 3:a - med stor uteplats - ett stenkast från kanalen. VISNING 11/2 KL. 11:15 - 11:45Storövägen 5 Östra Kanalstaden, Åkersberga

Östra Kanalstaden, Åkersberga

Storövägen 5


PRIS (utgångspris)3 395 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

70 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

21001

MÅNADSAVGIFT

4 332 kr

BYGGÅR

2018

PRIS

3 395 000 kr Utgångspris

Kanonfin 3:a - med stor uteplats - ett stenkast från kanalen. VISNING 11/2 KL. 11:15 - 11:45

Välkommen till ditt framtida hem i den lugna och trivsamma delen av eftertraktade Kanalstaden, där det natursköna möter det moderna livet. Här, precis intill det glittrande vattnet i Åkers Kanal, finner du denna fina och välplanerade trea, belägen på entréplan. Från den generösa trädäckade uteplatsen kan du njuta av solens strålar i direkt västerläge, samtidigt som du har den perfekta utsikten över föreningens lummiga och välskötta innergård. Ett stenkast bort lockar de rogivande promenadvägarna längs kanalen - ett sant paradis för dig som uppskattar en harmonisk och naturnära vardag.

Bostadsbeskrivning

Entré/Hall: Varmt välkommen innanför ytterdörren. Här finns gott om plats för avhängning och förvaring.

Kök: Det praktiska och inbjudande köket blir snabbt en naturlig samlingspunkt. Här finns gott om arbetsyta för att förbereda måltider och en fullstor kyl och frys som erbjuder generös förvaring. Köket är även utrustat med gott om skåp, en spishäll, fläkt, varmluftsugn samt mikrovågsugn som förenklar din matlagning.

Vardagsrum/Matrum: Vardags- och matrummet är integrerad i en öppen planlösning där stora fönsterpartier och en helglasad altandörr skapar en nära kontakt med uteplatsen och den grönskande omgivningen. Vardagsrummet har plats för en stor soffgrupp och ett rymligt matbord.

Uteplats: Uteplatsen är verkligen hjärtat i detta hem, en förlängning av vardagsrummet där du kan njuta av soliga dagar och lugna kvällar. Här har du gott om utrymme för såväl loungegrupp som matbord. Den perfekta platsen där du kan slappna av och ta in vyerna över den vackra innergården och njuta av den livskvalité som närheten till kanalen erbjuder.

Sovrum: Lägenheten erbjuder två inbjudande sovrum, det ena strax till höger om entrén. Master Bedroom har gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering. Här finns bra förvaringsmöjligheter. Det andra sovrummet lämpar sig väl även som gästrum och/eller arbetsrum.

Badrum: Det helkaklade badrummet erbjuder bekvämligheter som handfat med kommod, spegel med belysning, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk samt med bra förvaring.

Inre hall: Mellan vardagsrum och bostadens största sovrum finns en inre hall med skjutdörrsförvaring - perfekt för att stuva undan städprylar, saker etc.

Området: Kanalstaden erbjuder inte bara ett bekvämt boende utan också en möjlighet att leva nära naturen. De pittoreska promenadvägarna längs Åkers Kanal, Tuna och Österskär, är som skapta för avkopplande promenader och cykelturer. På ett bekvämt avstånd finner du goda kommunikationer och Åkersberga Centrum med ett brett utbud av service och nöjen. Nära till såväl Roslagsbanan samt busstorget med mycket täta avgångar mot Stockholm C och Danderyd.

Vi hälsar dig varmt välkommen till ett hem där det är enkelt att bara flytta in.

Bilder

MED42C41F1BCC8B4139BA3B3FD50BCA9D64
MED49BC3E965E3B4A3F9001C9EACF77A841
MED461A91A571E847C7BE9C9EB2E24F8225
MED2804889E19264B12818CEEB9B77F4C17
MED882400F9C3404B0C8D0F9FAE39C57065

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

70 kvm

LÄGENHETSNUMMER

21001

VÅNING

1 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

4 332 kr

BYGGÅR

2018

PRIS

3 395 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

PARKERING

I området finns Boendeparkering som innebär att du som bor i Östra Kanalstaden kan parkera längre tid än vad en besökare får. Skyltar med texten "Boende" och en områdeskod visar var du kan parkera. Läs mer hos Österåkers Kommun.

Om området

Kanalstaden är ett mycket populärt område med dess läge längs Kanalen i början av Österskär/Tuna och närhet till Roslagsbanan och Åkersberga centrum där det finns ett brett utbud av butiker, restauranger, mataffärer och samhällsservice. Här bor man med närhet till naturen, havet och badplatser samtidigt som man enkelt tar sig till Stockholm via bra kommunikationer. Längs Åkers kanal finns mysiga gång- och cykelvägar samt restauranger och fikaplatser på bryggor längs kanalen där man kan njuta av förbipasserande båttrafik. På några minuters promenad nås bl.a. populära Restaurang Brödernas, DAP, flera food-trucks intill kanalen samt mycket mer. Lugnt område med fina promenadvägar i Tuna och Österskärs villaområde.

KOMMUNIKATION

Fem minuters promenad till Roslagbanan, Åkersberga station, som tar ca 35 minuter till Stockholm, Östra station.

NÄRSERVICE

I Åkersberga Centrum finns all önskad service. Finns många restauranger att välja mellan, bland annat The Public, Bastard Burgers, Sushi Yama mm. Det finns även två apotek, systembolag, ICA, klädbutiker och caféer. Något för alla!

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Lägenheten är belägen på entréplan

ANDEL I FÖRENINGEN

1,78128 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,7813 %

Ekonomi

EL

2 400 kr

VA

720 kr

ÖVRIGT

2 640 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

5 760 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Kostnad för VA avser kostnad för varmvatten, ca 60 kr per månad. Övrigt avser obligatorisk kostnad för bredband/fiber.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2018

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

ÖVRIGT

Vindsförråd ingår i avgiften.
Barnvagnsrum och rullstolsrum finns på entréplanet i varje trapphus. På gården och på entréplan i vissa trapphus finns även cykelförråd.

Förening

NAMN

Brf Kuttern Kanalstaden

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

50

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

OM FÖRENINGEN

Vid Östra Kanalstaden har JM byggt Brf Kuttern i Kanalstaden. Ett flerbostadshus med tre till fem våningar med totalt 50 lägenheter med moderna och välplanerade lägenheter om en till fem rum och kök. Föreningen disponerar över fyra lokaler i gatuplanet.
Det finns cykelrum, barnvagns-/rullstolsförråd samt lägenhetsförråd i entréplan och på vind.

Östra Kanalstaden ligger på promenadavstånd till Åkersberga centrum och här hittar du närmare 60 butiker, restauranger och caféer samt både privat och kommunal service. Intill området ligger även Roslagsbanans hållplats och busstationen.

Kostnaden för varmvatten adderas på månadsavgiften.
Till varje lägenhet finns Triple play i avgiften vilket innebär Tv, bredband och
telefoni.

Till varje lägenhet hör ett förråd. Vissa lägenheter har även förrådsutrymmen inom lägenheten. Barnvagnsrum och rullstolsrum finns på entréplanet i varje trapphus. På gården och på entréplan i vissa trapphus finns även cykelförråd.

PARKERING

Boendeparkering
Möjlighet till boendeparkering finns för närvarande i Östra Kanalstaden. Boendeparkering innebär att boende i Österåker kan parkera längre tid än vad en besökare får. Skyltar med texten "Boende" och en områdeskod visar var du kan parkera.

Ansöka om boendeparkering i Östra Kanalstaden
För att få tillstånd behöver du vara folkbokförd i Österåkers kommun inom boendeparkeringsområde. Du kan ansöka om boendeparkering för 3, 6 eller 12 månader åt gången. Kommunen skickar ingen påminnelse när det är dags att förnya tillståndet, du ansvarar själv för detta. Ansökan görs på kommunens hemsida.

Priser 2023:
1 år - 1140 kr
6 mån - 700 kr
3 mån - 360 kr

ÖVRIGT

Östra Kanalstaden är en ny stadsdel i Åkersberga som ligger längs Åkers kanal. Stadsdelen byggs upp av små kvarter som varierar i höjd från 3 till 5 våningar.
Centrumnära lägenheter invid kanalen med fina promenadstråk

Från Åkersberga centrum finns bra kommunikationer med Roslagsbanan till Östra Station med en restid på ca 30-35 minuter. Härifrån avgår bussar inom kommunen och till Danderyd samt Kista.

Karta

Österåker Östra Kanalstaden

Storövägen 5

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg