230
MEDAFB519C7F6EF46F3B07F65DA2147D496

Familjevilla intill skogen!Stenkolsvägen 7 Stenåsen, Kil

Stenåsen, Kil

Stenkolsvägen 7


PRIS (utgångspris)2 675 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

158 kvm

TOMTAREA

879 kvm

BYGGÅR

1980

DRIFTSKOSTNAD

2 619 kr/månad

PRIS

2 675 000 kr utgångspris

Familjevilla intill skogen!

Välkommen till Stenkolsvägen 7 och denna trevliga 1 1/2-plansvilla med en boyta på 158 kvadratmeter. Detta är ett modernt och stilrent hus med fem rum, varav fyra sovrum. Huset är beläget på en stor tomt som angränsar mot skogsparti på baksidan vilket ger en lugn och fridfull atmosfär.

Huset har nyligen genomgått en omfattande renovering och är utrustat med bekvämligheter som bergvärme och nytt ventilationssystem med återvinning. Detta gör huset både energisnålt och bekvämt att bo i.

I entréplanet finns en rymlig hall med klädkammare, härligt kök med stor matplats, tre sovrum, wc/dusch samt tvättstuga. På övervåningen finns stort allrum med fönsterparti från golv till tak utefter hela den västra sidan, nybyggt sovrum och nybyggd wc/dusch.

På tomten finns ett garage med intilliggande förråd vilket ger gott om utrymme för både bil och förvaring. Tomten är stor och välplanerad med gräsmatta och fina planteringar vilket ger en inbjudande och trivsam utemiljö.

Sammanfattningsvis är detta en välplanerad och modern villa med en lugn och naturskön belägenhet. Huset har genomgått en omfattande renovering och är utrustat med all modern teknik som behövs för att göra vardagen både bekväm och energisnål.

Välkommen att anmäla dig till visning!

Bilder

MEDAFB519C7F6EF46F3B07F65DA2147D496
MEDCD7AB69B92D44A7084EB6E1152AF4CD7
MEDCC4A98219F864E3FBE0D2F388F7D90C3
MEDD19246ECC95E481DA3632EF7461C9DA1
MED0A4DCFC7A93B4269854ADA5DB3369ACE

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

158 kvm

TOMTAREA

879 kvm

BYGGÅR

1980

DRIFTSKOSTNAD

2 619 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum varav 4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

HALL

Öppen och trevlig hall med god inblick över villan. Öppen trappa mot övervåningen. Ljusbeige väggar och plastmatta på golvet. Fint vitmålat trätak. Hallen går i vinkel och fortsätter in mot sovrumsdelen. Entréhallen har tre garderober men vidare in mot sovrummen finns ytterligare två stycken garderober. Från entréhallen nås en klädkammare.

KÖK

Stort, ljust, härligt kök med gott om plats för trevliga middagar med familj, vänner och bekanta. Snickerier i vitt och ljus laminatbänskiva med infälld diskho. Ljusa moderna tapeter med svagt mönster samstämmigt med plastmattan i träimitation. Kökets planlösning går i vinkel och har fönsterpartier i två väderstreck. Detta ger köket ytterligare ljus och bra rymd. Från köket har du praktisk närhet till verandan på villans framsida samt ytterligare utgång till trädgårdens södra del.

SOVRUM

Rum intill köket som går i samma ljusa moderna stil. Tapeter i vit/beige samt ljust laminatgolv. Fönster mot villans framsida.

SOVRUM

Detta sovrum är en unik och personlig plats med en vacker fondvägg med ett fascinerande djurmotiv som direkt fångar uppmärksamheten. Väggens mjuka och djärva färger skapar en härlig atmosfär och ger rummet en känsla av karaktär. Golvet är beklätt med en laminat. Här finns en garderob. I detta sovrum finns ett nytt fönster.

SOVRUM

Detta sovrum är en lekfull plats med en underbar fondvägg med dinosaurie-tema. Golvet är beklätt med en laminat. Här finns en garderob. Även i detta sovrum finns ett nytt fönster.

TVÄTTSTUGA

Tvättstuga med gott om arbetsytor & med dörr ut till trädgården, perfekt när du vill hänga ut tvätten. Tvättmaskin och torktumlare. Trätak med spotlights.

WC/DUSCH

Badrummet är renoverat 2005 med materialval i beige och bruna nyanser. Klinkersgolv med golvvärme samstämmigt med de helkaklade väggarna i beige i dekorativ design. Här finns en duschkabin installerad. Vitlaserat trätak med spotlightbeslysning. Badrumsmöbler i mörk laminat.

ÖVRE PLAN

-----------

ALLRUM

Allrummet på övre plan ger en skön känsla av exklusivitet med de stora ytorna, fullhöjd i taket samt fönsterparti efter hela den västra sidan. Detta rum är helt klart utöver det vanliga och har en stor potential! Trappan ligger centralt placerad och ger viss avskärmning i rummet samtidigt som man har gemenskap över hela ytan. Här finns också utgång till balkongen i västerläge.

SOVRUM

Sovrummet på övre plan har full takhöjd och två fönster som vetter mot skogen. Väggarna är målade med i slamfärg i en brun nyans och på golvet ligger en laminat.

WC/DUSCH

Detta badrum byggdes 2021 i en modern industriell design. Väggarna är klädda med kakel i en brun nyans och på golvet ligger en plastmatta. Här finns handfatskommod med belyst spegel, wc och dusch med svarta industriella duschdörrar.

Om området

Välkommen till Stenåsen! Här bor du i ett familjevänligt bostadsområde nära lugn och grönskande natur i Kils Kommun. Kil är en fantastisk idyll med vacker landsbygd och sitt läge vid Fryken.

I tätorten Kil finns tre grundskolor: Vikstaskolan, Dallidenskolan och Sannerudsskolan. Sannerudsskolan har elever F-6, 7-9. Övriga skolor har elever F-6. Kil har ett rikt föreningsliv och här finns bl.a. en toppenfin 18-håls golfbana, slalombacke, flera gym, padelbanor och andra idrottsanläggningar.

KOMMUNIKATION

Kil erbjuder goda förbindelser via buss eller tåg. Med bilen tar du dig till Karlstad på cirka 15 minuter, via väg 61.

NÄRSERVICE

Kil är en ort med allt du behöver för ett bekvämt boende. Längs Storgatan finns ett brett utbud av butiker och serviceinrättningar.

Ekonomi

EL

17 752 kr

VA

8 000 kr

FÖRSÄKRING

5 671 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

31 423 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnader är individuella och varierar beroende på användning och familjekonstellation.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1½-plansvilla

BYGGNADSÅR

1980

UPPVÄRMNING

Bergvärme

VENTILATION

Mek. till- och frånluft med återvinning

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2018-11-13

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

88 kWh/m² (Atemp) och år

ELFÖRBRUKNING

7 340 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Krypgrund

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Stenåsen 1:208

ÖVRIGA BYGGNADER

Fint friliggande garage med förrådsdel. Gediget industrigolv och målade väggar. Garaget har också vind som är perfekt för t.ex. förvaring av skidor etc.

ÖVRIGT

Utförda renoveringar:
- Installation av bergvärme -19
- Installation av FTX-system -19
- Renovering av två sovrum samt hallen där utanför -20
- Ombyggnation övervåning där man låtit bygga ett sovrum samt en wc/dusch -20/-21
- Rengöring och behandling av yttertaket -22/-23

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

1 536 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 246 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

1 955 000 kr

Tomt

AREAL

879 kvm

TOMTTYP

Friköpt

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan (1979-10-26)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

TOMTBESKRIVNING

Stor och härlig trädgård med gott om gräsytor. På husets framsida finns odlingsytor och pallkragar. Tomten har ett underbart läge intill skogen!

UTEPLATS

Underbar altan, i härligt västerläge, perfekt för grillkvällar. Intill altanen ligger ett soldäck i söderläge. På övre plan finns även stor balkong i västerläge.

Karta

Kil Stenåsen

Stenkolsvägen 7

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg