MED98C38163C68240479EAF021341BB7254

Representativt livsstilsboende i hjärtat av exklusiva Hills villastad!

Hills, Mölndal

Splintvedsgatan 59

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum7 rok
Boarea158 kvm
Biarea43 kvm
Tomtarea462 kvm
Byggår2018
Driftskostnad2,962 kr/månad

Utgångspris: SEK 8,900,000

En exceptionellt trevlig bostad i attraktiva Hills Villastad - Utsikten kan nu bli er! Två väl tilltagna terrasser med ett utespa och en panoramavy över golfbanan och naturområdena därtill. Beläget högst upp i området gör att huset har en fantastisk utsikt och ett insynsskyddat läge med skog bakom. Med möjlighet till 5 sovrum och gott om sociala ytor får även den stora familjen plats. I området finns naturen strax utanför dörren, här finns vackra promenadstråk, gym, padelbana och inte minst en av Europas bästa golfbanor på Hills Golf and sports club. I närheten finns också Sandsjöbacka naturreservat med Sisjön samt skolor. Har er familj en aktiv livsstil så finns det inget motsvarande konceptboende i denna delen av Sverige.

Om området

I det nybyggda området Hills Villastad erbjuds grönskande omgivningar och ett omgivande lugn. Området är byggt på en sluttning vilket tillför en ytterligare spännande faktor. Den mycket omtyckta golfanläggningen, Hills Golf & Sportsclub, erbjuder mer än fina golfbanor. Ta en god bit mat i den populära restaurangen, eller varför inte pröva på den spännande aktiviteten Padel? Som boende i Hills Villastad har man förmåner och förtur på Hills Golf & Sportsclub för medlemskap, för mer info, besök Hillsgolfclub.se eller prata med ansvarig mäklare. Allt detta finns inom gångavstånd från bostadsområdet.

Sandsjöbackas naturreservat med sina fina promenadstråk och härliga miljöer ligger heller inte långt borta. Från området är det inte långt till Mölndals innerstad med allt det har att erbjuda.

Mölndal är ett populärt område som bjuder på en stor variation av natur och kulturpromenader. Här finns även ett flertal naturreservat med orörd natur och ett rikt djurliv. Området är också rikt på sjöar och vattendrag. Det finns flera kommunala badplatser och variationen är stor. Många sjöar och åar är också utmärkta fiskevatten, det finns även en förbindelse via Stålloppet till Rådasjön där kanoten kommer väl till pass. Gunnebo Slott från 1700-talet med dess vackra slottspark är ett härligt utflyktsmål med rofylld natur och vackra sjöar.

Kommunikation

Den nyligen invigda Gallerian i Mölndals innerstad är ett självklart val för den som önskar variation gällande shopping av alla dess slag. Handelsområdet i Kållered med IKEA som det stora dragplåstret är ett tacksamt inslag för den som önskar att uppdatera inredningen i hemmet. En kortare bilfärd är det även till Sisjöns handelsområde med varierande shopping och matbutiker med goda öppettider.

Närservice

Från området tar man sig smidigt med bil in till centrala Göteborg eller till Mölndals innerstad. En kortare promenad bort finner man även busshållplatsen för buss 25. I takt med att området växer så anläggs det en gång- och cykelbana som syftar till att binda samman områdena runtomkring.

Viktiga dokument & länkar

Fotostyling
Hills Golf & Sports Club
Hills Villastad projekthemsida
Provbo
västtrafikshemsida
Kommunens hemsida

Bilder

Planeringsverktyg

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
7 rum varav 5 sovrum
Boarea
158 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
43 kvm
Hall
Vi kliver in på tomten som på framsidan kantas av en mindre gräsmatta, en carport som tillsammans med parkeringsplatsen rymmer 3 bilar. Via en stenbelagd gång når vi hemmets entré. Hallens golv består av en lika snygg som praktisk antracitfärgad klinker. Perfekt efter en dag ute på golfbanan, i joggingspåret eller vid snöiga och regniga dagar… Väggarna är målade i vitt, vilket är genomgående för resterande rum i bostaden. Här finns förutom plats för avhängning av ytterkläder dessutom en garderob. Utöver det finns också ett stort förråd i anslutning till hallen att förvara era kläder och sportutrustning.
Allrum
Direkt till höger når vi sociala ytor i form av ett allrum. Här ligger en vitbehandlad ekparkett på golvet, vilket löper vidare i nedre plans två sovrum samt genom hela huset. I allrummet kan ni enkelt få plats med en soffgrupp med tillhörande tv-möbler och loungemöbler eller kanske en skrivbordshörna om så önskas. Förvaring finns i form av ett förråd under trappan som leder till övervåningen.
Sovrum 1&2
Två av sovrummen är belägna på entréplan. I respektive rum finns plats för en säng med tillhörande möbler samt ett skrivbord och förvaringsmöbler. Rummen är utrustade med plisségardiner.
Badrum
Nedre plans badrum är rymligt och mycket stilrent. Ljust grå klinker på golvet med ett vitt, liggande kakel på väggarna. Här finns wc, handfatskommod och duschhörna med glasväggar. Golvet är försett med golvvärme och i taket sitter infällda och dimbara downlights.
Tvättstuga
Vägg i vägg med badrummet ligger den separata tvättstugan. Här ligger samma ljust gråa klinker som i badrummet och väggarna är målade i vitt. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare (Siemens), torkskåp samt värmepump. Väldigt praktisk tvättstuga med mycket arbetsyta, en tvättho samt god förvaring.
Kök
Via trappan tar vi oss upp till andra plan, där vi möts av det rymliga och öppna köket. Vi slås direkt av de stora fönsterna och den vidsträckta utsikten. Det klassiskt inredda köket är signerat Marbodal och har vita blanka luckor med en bänk av vacker natursten. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spishäll, mikro och ugn, allt från Siemens av bättre modell. För extra vardagslyx finns här också en vin-kyl. En köksö ramar in köket på ett naturligt sätt men håller den halvöppna planlösningen mot vardagsrummet. Detta bjuder in till gemenskap och matlagning för hela familjen. Till köksön finns dessutom två platser för barstolar. I köket finns gott om förvaringsutrymme i form av överskåp och lådor, samt mycket bra arbetsytor. Under överskåpen samt i taken (t?) sitter infällda och dimbara downlights. Väggen ovan bänkskivan kantas av fönster som gör att köket blir oerhört ljust. Här kan ni laga mat, prata med era gäster och samtidigt blicka ut över de vackra omgivningarna!
Vardagsrum
I öppen planlösning ligger det rymliga och mycket ljusa vardagsrummet, som gjort för sociala tillställningar, med en naturlig förlängning av rummet ut mot den fantastiska terrassen. Vardagsrummet rymmer enkelt en större soffgrupp med tillhörande möbler samt ett matbord för 6-8 sittande gäster. Ena väggen täcks av fönster som går nästan från golv till tak och erbjuder en härlig vy över grannarnas takåsar, bort mot golfbanan och skogen. På utsidan finner ni en elstyrd vertikalgardin som ger ett transparent solskydd.
Badrum
På andra plan ligger hemmets andra badrum, samma smakfulla materialval som nedre plans badrum med ljusgrå klinker och ett vitt liggande kakel. Här finns handfatskommod, wc, duschhörna med glasdörrar samt två väggskåp som sköter förvaringen. Dessutom finns infällda och dimbara downlights, golvvärme samt handdukstork.
Sovrum 3
I anslutning till köket ligger två av sovrummen. Det mindre av de rymmer en större säng med tillhörande möbler. Förvaringen sköts av en garderobsvägg bakom ett par spegel-skjutdörrar. Rummet är utrustat med mörkläggande plisségardiner.
Sovrum 4
Det större av de två sovrummen är rymligt och får enkelt plats med en stor dubbelsäng med tillhörande möbler samt skrivbord. Även här sköts förvaringen av en stor garderobsvägg bakom skjutdörrar. Från sovrummet finns en utgång till den del av terrassen som vetter mot husets baksida. Rummet är utrustat med designad draperad mörkläggningsgardin.
Terrass
Den väl tilltagna terrassen ger er oändliga möjligheter till möblemang! Idag är det som gjort för sociala tillställningar och umgänge. Här kan man duka upp till långbord för stora middagar, loungemöbler för soliga dagar och kanske en soffgrupp för fina sommarkvällar? Här kan ni njuta av en härlig utsikt över området och golfbanan med sin grönska. På terrassen finns dessutom ett utespa från Viskan spa, detta är avskärmat mot trädgården via en vägg med avhängningsmöjligheter för badrock och handduk. Runt knuten löper terrassen vidare, här finns idag ett bord med 4 stolar samt grill. Terrassen övergår till gräsmatta och därefter fortsätter tomten en bra bit upp i slänten, vilket i sin tur mynnar ut till skog. Hela terrassen och uteplatsen är därmed insynsskyddad och naturen ligger precis utanför dörren. Här ute finns ett förråd om 3.5 kvm, perfekt för exempelvis trädgårdsredskap, dynor och grill.
Takvåning
Ytterligare en våning upp möts vi av ett Penthouse som fullkomligt badar i naturligt ljus. Med tre stora fönster och utgång till takterrassen flödar ljuset in. Idag är rummet möblerat som ett sovrum men fungerar lika bra som allrum eller kanske ett hobbyrum? Möjligheterna är många! I anslutning till rummet finns en klädkammare som sköter förvaringen. Rummet är utrustat med specialgjorda mörkläggande plisségardiner.
Takterrass
Takterrassen är även denna rymlig och ligger i ett soldränkt söderläge med en makalös och vidsträckt utsikt som sträcker sig från Hills klubbhus i öst, över golfbanan med skog och västerut. Terrassen är belägen högt, över grannarnas takåsar vilket ger en fri och lång vy över området. Här får man enkelt plats med ett större set med loungemöbler och solsängar om så önskas.
Välkomna på visning!
Önskar ni bo i en toppenfräsch villa i ett aktivt och mycket attraktivt område? Strax utanför dörren finns här vackra promenadstråk, gym, padelbana, restaurang och inte minst en av Europas bästa golfbanor på Hills Golf and sports club. Som boende i Hills Villastad har man förmåner och förtur på Hills Golf & Sportsclub gällande medlemskap. Perfekt för att kunna skapa ditt fulländade livsstilsboende! För mer info, besök Hillsgolfclub.se eller prata med ansvarig mäklare. Varmt välkomna att boka in er på visning!
Byggnad
Byggnadstyp
3-planshus
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med åervining, vatten radiatorer.
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning
Isolerad betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Tegel och trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Papp
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Balltorp 1:155
Övrigt
Utespa från viskan spa.
Solskydd - Eldriven vertikalgardin i vardagsrummet.
Mått-anpassade plisségardiner i alla sovrum.
Övriga byggnader
Oisolerat förråd om ca 3,5 kvm
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 35,544 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 20,351
VA
SEK 4,000
Renhållning
SEK 4,287
Väg, samf
SEK 1,680
Försäkring
SEK 5,226
Beräknat antal personer
6
Kommentar
Faktisk förbrukning under 2019 för hela familjen. I elkostnaden är uppvärmning inräknat.
Tillkommande kostnad
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 5,094,000
Byggnadsvärde
SEK 3,643,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 6,200,000
Tomt
Areal
462 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Parkering
2 bilplatser varav en i carport
Planbestämmelser
Detaljplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Mölndal Balltorp GA:3 ändamål: Vattenförsörjning, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Mölndal Balltorp GA:4 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Samfällighet: Mölndal Balltorp S:29
Förmån: Officialservitut Tillträde, 1481K-2016/11.11
Last: Officialservitut Tillträde, 1481K-2016/11.10

Karta

Hills Mölndal

Splintvedsgatan 59

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg