KarriärOm oss
190
MED41BB540B95204BC3A3BDD336C15EB226

Stort gavelradhus i tre plan i insynsskyddat läge!Sörahemsvägen 134 Söra, Åkersberga

Kommande®

Söra, Åkersberga

Sörahemsvägen 134Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

157 kvm

BIAREA

30 kvm

TOMTAREA

264 kvm

BYGGÅR

1972

DRIFTSKOSTNAD

5 039 kr/månad

Stort gavelradhus i tre plan i insynsskyddat läge!

Välkommen till ett av de populära radhusen på Sörahemsvägen, gavel i tre plan och ett av de större husen! Magisk utsikt över trädtoppar, på baksidan har du en balkong med insynsskyddat läge. Även framsidan bjuder dig på en altan där du njuter den sköna morgonsolen. På entréplan ett fantastiskt fint kök i en härlig öppen planlösning, här finns mängder av möjligheter till förvaring och plats finns också för den stora familjen eller massor av vänner. Helkaklad toalett och generöst vardagsrum med öppen spis, här finner du dubbla utgångar till den stora balkongen.

På övre plan återfinns tre sovrum, varav ett med utgång till balkongen som har utblick över gården och barnens lek. På nedre plan finner du ytterligare två sovrum, allrum med utgång till två altaner, tvättstuga och badrum med dusch samt ett mycket praktiskt hobbyrum.

I fastigheten ingår även en väl tilltagen vind belagd med golvspånskivor som medger stora förvaringsmöjligheter.

På framsidan finner du ett isolerat förråd med uppvärmning och det ingår ett garage i länga! Sörahemsvägen är en barnvänlig gata med lekpark på innergården mellan husen. Närhet till Åkersberga Centrum, Söraskogen och Sätterfjärden för bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. En idyll för småbarnsfamiljen! Direktbussen till Humlegården, skolor och förskolor i närområdet. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Bilder

MED41BB540B95204BC3A3BDD336C15EB226
MED9AE9791C0175494EB690ED62516D9C9B
MED6632BAA34BBF4985A93EB582472939E4
MED76723ED73ADA44DCB895A776DDAD9B12
MEDDC3FCA8496F54A6A8210383BBA185085

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

157 kvm

BIAREA

30 kvm

TOMTAREA

264 kvm

BYGGÅR

1972

DRIFTSKOSTNAD

5 039 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

7 rum varav 5 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

--- ENTRÉPLAN ---

HALL
Välkommen in! Hall invid köket med plats för avhängning av ytterkläder. Längre in i hallen har du ett kapprum med plats för ytterligare förvaring. Hallen har trägolv och ljusa väggar.

KÖK
Stort härligt kök med grå luckor och lådor och ett vackert inbyggt vitrinskåp med glasdörrar och lådor i samma snygga grå färg. Gott om arbetsyta på mörkgrå bänkskiva med vitt kakel ovan. Vit ho i keramik med fönster ovan som tillsammans med fönsterna invid matplatsen samt utgången till framsidans altan ger köket ett generöst ljusinsläpp. Köket har integrerad diskmaskin, ugn, micro, fullstor kyl och frys, induktionshäll med fläkt ovan samt en extra ho i vit keramik. Inbyggda spottar, trägolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med två dubbla altandörrar helt i glas som ger rummet ett fint ljusinsläpp och en harmonisk vy ut mot baksidans insynsskyddade balkong med närliggande natur. Rummets, eller kanske hela husets hjärta är den vackra braskaminen för kyliga vintrar och mysiga stunder. Vardagsrummet har inbyggda spottar, ljusa väggar varav en grå fondvägg och golv i trä.

WC
Invid hallens kapprum har du en helkaklad gästtoalett med vitt kakel och uppvärmt mörkgrått klinkergolv. Wc och litet handfat samt spegel ovan..

--- NEDRE PLAN ---

ALLRUM
Allrum med utgång till de stora altanerna på baksidan, varav den ena är delvis under tak. Allrummet har plats för soffa och mediemöbel. Här sitter även luftvärmepumpen. Gröngrå väggar och ljust laminatgolv.

SOVRUM
Sovrum med fönster med vy över baksidans lugna natur. Här finns plats för säng, skrivbord och byrå. Mörkblå väggar och ljust laminatgolv.

TVÄTTSTUGA
Praktisk tvättstuga med värmegolv i mörkgrå klinker som snyggt matchar den mörkgrå bänkskivan med gott om arbetsyta. Generöst med förvaringsutrymme bakom vita skåp samt inbyggd garderob. Tvättstugan har rostfri ho, tvättmaskin och torktumlare. Ljusa väggar och infällda spottar i taket.

BADRUM
I anslutning till tvättstugan har du det helkaklade badrummet med wc, vit kommod med spegelskåp ovan, dusch, varmvattenberedare och ett vitt vägghängt skåp för förvaring av badrumsartiklar. Vitt kakel på väggarna och mörkgrått klinkergolv men skön värme i.

SOVRUM/HOBBYRUM
Sovrum som idag används som praktiskt förråd med goda förvaringsmöjligheter. Längs ena långsidan av rummet är det en garderob med spegelskjutdörr och längs andra långsidan en inbyggd garderob och bänkskiva med skåp under och ovan. Ljusa väggar och ljust laminatgolv. Rummet kan enkelt göras om till sovrum.

--- ÖVRE PLAN ---

SOVRUM
Sovrum med dubbla glasdörrar som leder dig ut till balkongen med vy mot framsidan. Sovrummet har inbyggda garderober för förvaring av dina kläder. Ljusa väggar med en fondvägg i snygg blå/grå färg samt ljust laminatgolv.

SOVRUM
Sovrum med fönster med vy mot baksidan. Ljusa väggar och ljust laminatgolv.

SOVRUM
Ytterligare ett sovrum med fönster med vy mot baksidan. Rummet har två inbyggda garderober. Grå väggar och ljust laminatgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och mörkgrått klinkergolv med värme i. Badrummet har wc, handfat med spegel och belysning ovan, dusch, badkar, handdukstork och litet fönster för ljusinsläpp och vädring.

Om området

Söra, ett lugnt och mycket centralt område med gång- och cykelavstånd till busshållplats, flertal förskolor samt skolor.
Beläget nära Trastsjöskogen med motionsspår och näst intill oändliga promenadstigar.
Gång och cykelavstånd till bad i Sätterfjärden.

I närområdet finner du även Söra simhall, en trevlig anläggning med tre bassänger till för träning och lek samt ett gym med både friträning och gruppträningar.

Promenadavstånd till Åkersberga centrum med all önskad service som butiker, restauranger, systembolag, apotek samt caféer.

KOMMUNIKATION

Nära till busshållplats för bussar mot Åkersberga centrum samt bussar till Stockholm, Se gärna www.sl.se för exakt tidtabell. Promenadavstånd till Roslagsbanan.

Ekonomi

UPPVÄRMNING

47 600 kr

RENHÅLLNING

2 288 kr

VÄG, SAMF

10 449 kr

SOTNING

125 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

60 462 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

5

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är baserade på 3 vuxna och 2 tonåringar i hushållet. Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.
I samfällighetsavgiften ingår vatten, sophämtning, garage och snöröjning.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Radhus

BYGGNADSÅR

1972

UPPVÄRMNING

Luftvärmepump, braskamin och direktverkande el.

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2022-11-22

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

149 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

21 250 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas/2-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Söra 1:281

ÖVRIGT

Framsidan med en altan om ca 29 kvm har sol från soluppgång till lunchtid. Baksidan med två altaner om ca 44 kvm och 20 kvm delvis under tak, har sol från lunchtid till solnedgång. Även den insynsskyddade balkongen från vardagsrummet har sol från lunchtid till solnedgång. Bästa solläget alltså!


Fiber finns indraget via Ownit med angiven hastighet 1000/1000 Mbit/s.
Larm finns via Sector Alarm.

RENOVERINGAR
Renovering av toalett entréplan (2015)
Renoverat kök (2014)
Renoverat tvättstuga (2014)
Renoverat badrum nedre plan (2014)
Bytt elcentral och installerat jordfelsbrytare (2014)
Byte av alla fönster utom nedre plan samt ett fönster på entréplan (2010)
Altan på entréplan och balkong på övre plan (2010)
Installerat braskamin (2010)
Renovering av badrum på övre plan (2005)

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 685 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 653 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

2 662 500 kr

Tomt

AREAL

264 kvm

TOMTTYP

Trädgårds-/naturtomt

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Österåker Söra GA:2 ändamål: Avloppsanläggning, Vattenförsörjning, Vägar, Garage och/eller parkering, Grönområden, Radio- TV och/eller tele

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
HH Undersökningsplikt/felansvar villa
Kommande

Karta

Österåker Söra

Sörahemsvägen 134

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg