MED6DC3FF8292A3493482DB8E0F860994A3

Goda uthyrningsmöjligheter & avgiftsfritt t.o.m 2028!

Tanumshede, Tanumshede

Sömmerskevägen 2

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum7 rok
Boarea102 kvm
Tomtarea735 kvm
Byggår2013
Driftskostnad4,093 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,095,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkomna till Sömmerskevägen 2 i Tanumshede ! Denna villa uppfördes 2013 och består i dagsläget av två enheter. Nedre plan med en boa om 101,5 m² består om fyra rum och kök. Badrum, kök, tvättstuga och allrum med utgång till altanen och trädgården. I allrummet finns också en härlig kamin.
Övre plan består av en lgh om ca 70 m² (golvyta) med luftig känsla. Här uppe finner man ett stort sovrum, rum, allrum med kök samt badrum. Husets uppvärmning sker frånluftsvärmepump via vattenburet system.
På fastigheten om 735 m² inryms också Attefallshus om 25 m²med rum med pentry, sovrum och badrum. Uppvärmning sker via luft/luft värmepump. Fiber finns installerat.

Kontakta gärna mäklaren för att ta del av nuvarande hyresintäkter. Se gärna besiktningsprotokollet och energideklarationen under fliken "dokument" Kontakta oss så berättar vi gärna mer om detta praktiska boende där uthyrning kan medföra en fantastisk boendeekonomi!

Om området

Hela det gamla centrum av Tanumshede är i dag föremål för kulturminnesmärkning. Tanums kommun är känd för sina många fornminnen. Strax utanför Tanumshede ligger Vitlycke museum intill den berömda Vitlyckehällen.

Tanumshede har utvecklats till kommunens centralort med olika utbud såsom kulturhuset Futura med bibliotek och teaterscen, högstadie- och gymnasieskola, vårdcentral, arbetsförmedling, försäkringskassa och en väl utbyggd varuförsörjning.

Här finns också ett shoppingcenter, Tanum Shoppingcenter. Här finns ett stort och varierat utbud av restauranger och caféer i en trevlig miljö. Centret har också ett stort utbud av butiker.

Kommunikation

Strax utanför Tanumshede så finns bohusbana som tar dig till Strömstad i norr och Uddevalla och Göteborg i söder.

Du tar dig enkelt till Tanumshede med bil då det ligger intill E6:an.

Parkering

På den egna fastigheten ryms flera bilar.

Bilder

Centralt läge i lugna området

för din och andras hälsa

Här bor man

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
7 rum varav 4-5 sovrum
Boarea
102 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Areakälla kommentar
Angiven area avser endast nedre plan
Allmän beskrivning av interiören
Fastigheten fungerar idag som tre enheter, boendet på nedre plan om ca 102 kvm, Övre plan med ingång från utsidan, här finner vi en lägenhet om ca 70 kvm och slutligen Attefallshuset om 25 kvm. De olika boendedelarna har separata säkringsskåp men alla går på samma mätare.
Nedre plan
På entréplan finner vi till vänster kök med plats för matplats och vidare når vi tvättstugan där man har gott om plats för det klädsamma jobba som där hör till. Tvättmaskin och torktumlare samt utgång till utsidan. Vidare når vi allrummet med den mysiga kaminen, det goda ljusinsläppet knyter an mot den tomten och dess altan som nås genom altandörren. Vidare finner vi badrum med badkar, tvättställ och WC. Våtrumsmatta och fibo-trespo skivor på vägg.
Övre plan
Efter att vandrat upp för den utvändiga trappan välkomnas vi av allrum med kök i öppen lösning. Vidare finner vi rum, badrum i liknande utförande som nedre plan fast här med duschplats. Rum där man skulle kunna ha en trappa ner om man önskar en invändig trappa samt sovrum med plats för dubbelsäng.
Attefallshus
Detta kvadratsmarta boende ger fina möjligheter för gäster eller uthyrning! Denna stuga om 25 kvm fungerar som en fristående enhet och inrymmer allrum med pentry, sovrum samt badrum med duschplats, wc och tvättställ.
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
2013
Byggnadsår kommentar
Övre plan 2016 och Attefall 2018
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning (
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund (avfuktare finns installerad)
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Tanum 1:106
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 49,112 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 25,794
VA
SEK 11,412
Renhållning
SEK 3,572
Försäkring
SEK 4,788
Övrigt
SEK 3,546
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Posten el avser även uppvärmning. Posten övrigt avser fiber.
Tillkommande kostnad
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,093,000
Byggnadsvärde
SEK 1,717,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,000,000
Tomt
Areal
735 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Planbestämmelser
Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Tanumshede Tanumshede

Sömmerskevägen 2

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg