MED05AE187F5F87441AAF063AE060867929

Charmig villa med centralt läge i Hällevadsholm!

Hällevadsholm, Hällevadsholm

Skolvägen 3

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea105 kvm
Biarea53 kvm
Tomtarea1,005 kvm
Byggår1952
Driftskostnad3,982 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,095,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkommen till Hällevadsholm och denna villa om 105 kvm som uppfördes 1952! Här finner du två sovrum med möjlighet att bygga om till fler, goda förvaringsmöjligheter och generösa sällskapsytor. I augusti 2020 installerades ny värmepump som efter vidare installation kan konverteras till luft/vatten pump. Den stora tomten ger utrymme för till exempel odling för den trädgårdsintresserade och på någon av husets två altaner kan du koppla av efter trädgårdsarbetet! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Om området

Hällevadsholm är ett mysigt samhälle i Munkedals kommun med ca 800 invånare. Här bor du nära kusten och med goda kommunikationer med E6:an, tåg och buss. Du har även nära till badsjöarna Koltorpsvattnet, Aspen, Alnässjön. och Vässjevattnet. Här finns mysiga badplatser, stugor till uthyrning, tennisbana mm.

Hällevadsholm har livsmedelsbutik, lågstadieskola, bibliotek, handel, förskola och annat. I samhället så anordnas olika aktiviteter såsom julmarknader. I närheten ligger även Kynnefjälls natur som är en turistgård med resturang, café, aktiviteter och vacker natur. Naturen bjuder på mycket vildmarksliv såsom fiske, jakt, vandring mm.

Kommunikation

Med tåg och buss nås Göteborg på ca två timmar och Strömstad på knappt en timma.

Bilder

Skolvägen 3

Altan vid entrén

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Från Sotaren: "Vässje 3:7 finns ingen eldstad registrerad".
Antal rum
5 rum varav 2-3 sovrum
Boarea
105 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
53 kvm
Hall
Välkommen in! Via några trappsteg nås entrén och den ljusa hallen. Här finns goda möjligheter till avhängning i det inbyggda öppna garderobsutrymmet med överskåp. Väggarna har grå tapet och golvet är parkett.
Badrum
Direkt på höger hand när du kommer in i hallen finns nedervåningens badrum som renoverades 2005 och har grått klinker på golv och kakel på väggar. Inredningen består av dusch, toalett, handfat och spegel. Spotlight i tak.
Innerhall
Innerhallen är idag möblerad med fåtöljer och bord men skulle till exempel kunna göras om till ett mindre sovrum. Väggarna är klädda med tapet och golvet är parkett.
Allrum
Allrummet ligger i anslutning till kökets matplats och har generösa ytor för till exempel matsalsbord och stolar där det kan dukas upp till långbord för det större sällskapet! Här finns också gott om plats för soffgrupp. Härifrån nås även den större av de båda altanerna. Den öppna spisen används enbart som dekoration idag och används inte att elda i. Golvet är parkett och framför öppna spisen ligger klinker.
Kök
Vidare in genom hallen når vi köket som har vita skåpluckor varav några luckor med glas. Kakel ovanför köksbänk. Köksutrusningen består av spis och ugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Köket har två fönster som ger vackert ljusinsläpp. Väggar är dels klädda med stående panel i köksdelen och dels tapet vid matplatsen. Parkettgolv.
Hall övre plan
En trappa upp möts vi av en mindre hall som binder samman de två sovrummen, en stor garderob och toalett. Väggar har grå tapet och golvet är parkett.
Sovrum
På vänster hand finns det ena av två sovrum som har gott om utrymme för dubbelsäng. Här finns även ett förvaringsutrymme i sidovinden som nås via en mindre dörr. Ljusa väggar och plastmatta på golv.
Garderob
Här finns gott om utrymme till förvaring! Möjlighet finns även att göra om till sovrum. Snedtak och takfönster. Väggar har delvis tapeter och är delvis målade. Plastmatta på golv.
Sovrum
Även i det andra sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng eller som det används idag med plats för enkelsäng och skrivbord. Härifrån nås balkongen. Fönster och balkongdörr med glasruta ger gott dagsljusinsläpp. Plastmatta på golv och ljusa väggar.
Toalett
Tidlöst inredd toalett som renoverades 2005 med svart och vit klinker på golv och vitt kakel på vägg. Toalett, handfat och spegelskåp med belysningsarmatur ovanför. Dagsljusinsläpp via mindre fönster. Spotlight i tak.
Källare
Källarplanet disponeras enligt följande: Källarens korridor har klinker på golv och väggar är klädda med träpanel. På vänster hand finns den helkaklade tvättstugan som renoverades 2006. Vidare in i källaren nås pannrummet med den nyinstallerade NIBE värmepannan. Pannrummet har målat betonggolv och vita vägar. Arbetsrum med betonggolv, förvaringshyllor och utrymme för både förvaring och snickarbänk för den händige. På höger hand finns två mindre rum som används som matkällare och förråd.
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla med källare
Byggnadsår
1952
Uppvärmning
Vattenburen el
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 8/11/2020
Energiklass
F
Energiprestanda
158 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
169 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas och 2-glas kopplade i bågar
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Vässje 3:7
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 47,788 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 30,000
VA
SEK 8,320
Renhållning
SEK 4,960
Väg, samf
SEK 1,250
Försäkring
SEK 3,258
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Nyinstallerad NIBE värmepanna augusti 2020, med möjlighet att konvertera till luft/vatten värmepump. Posten el avser även uppvärmning
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 4,132 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 551,000
Byggnadsvärde
SEK 411,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 567,000
Tomt
Areal
1005 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Parkering
Parkering på asfalterad gårdsplan framför huset samt carport med grus.
Planbestämmelser
Byggnadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Munkedal Vässje GA:2 ändamål: Vägar

Karta

Hällevadsholm Hällevadsholm

Skolvägen 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg