KarriärOm oss
230
MED2E59020D6BD14D0C8251150731305F44

Trivsam tvåplansvilla med källare på Sannerudsgatan 52!Sannerudsgatan 52 Centrala Kil, Kil

Centrala Kil, Kil

Sannerudsgatan 52


PRIS (utgångspris)2 800 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

8 rok

BOAREA

192 kvm

BIAREA

108 kvm

TOMTAREA

1 182 kvm

BYGGÅR

1947

DRIFTSKOSTNAD

6 481 kr/månad

PRIS

2 800 000 kr utgångspris

Trivsam tvåplansvilla med källare på Sannerudsgatan 52!

Nu erbjuds det unika tillfället att få förvärva en ståtlig tvåplansvilla med källare i centrala Kil! Varmt välkommen hem till Sannerudsgatan 52 och detta trivsamma hus om totalt 300 kvadratmeter. Här finns två stycken fyrarumslägenheten om 94 kvadratmeter på vardera bostadsplan samt ett rum, pentry och wc/dusch i källarplanet. Fyrarumslägenheterna är välplanerade och erbjuder två helt inflyttningsklara boenden i fint skick. I källaren finns även groventré, förråd samt tvättstuga.

Huset står på en rymlig trädgårdstomt med härliga trädgårdsytor för hela familjen. På sidan av huset finns både uteplats och balkong som tillhör respektive fyrarumslägenhet där du tillåts njuta av den härliga morgonsolen! På fastighetens står även garage samt carport.

Här erbjuds ett boende som har alla möjligheter. Ett optimalt tillfälle för dig som vill bo stort eller som vill ha hyresgäster på ett av våningsplanen.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Bilder

MED2E59020D6BD14D0C8251150731305F44
MED028EA68934C84CA89CDE9C76F8BF0B99
MED83E0B2428A80416498103059935F2AD6
MED33087D1830334EE1A35B826EA229E6EA
MED5BA089848C33470BA6A831730A768258

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

8 rok

BOAREA

192 kvm

BIAREA

108 kvm

TOMTAREA

1 182 kvm

BYGGÅR

1947

DRIFTSKOSTNAD

6 481 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

8 rum

AREAKÄLLA

Taxeringsinformation

LÄGENHET (OVANVÅNING) - 4 ROK OM 94 KVM

Entréhall
Du välkomnas in i en ljus och trevlig entréhall med möjlighet för avhängning direkt till vänster vid ingången. Hallen agerar som nav och härifrån ges tillgång till våningsplanets resterande rum. På golvet ligger parkett och väggarna är vita. Här finns en garderob.

Kök
Rakt fram från hallen finner du köket. Köket har vita snickerier med kakel i marrakech över den ljusa arbetsbänken. Maskinellt finns spis med häll och ugn, spisfläkt, kyl och frys samt diskmaskin. I köket finns rymlig yta för den stora matgruppen. På golvet ligger ett grått laminatgolv och väggarna går i grön ton.

Vardagsrum
Om du istället går åt höger vid ingången nås det rymliga och hemtrevliga vardagsrummet. Här ligger en vacker stavparkett och dessutom finns en härlig braskamin samt fina dubbeldörrar som tar dig ut till balkongen med morgonsol. Här finns plats för både stor soffgrupp och annan förvarings- eller sällskapsmöbel.

Duschrum/wc
Badrum klätt i vitt/blått kakel på väggarna och blå plastmatta på golvet. Utrustningsmässigt finns wc, handfatskommod med spegelskåp, duschkabin, handdukstork, tvättmaskin samt spotlights i taket.

Sovrumsavdelning
I lägenheten finns tre sovrum varav ett är placerat innanför vardagsrummet och de resterande två är belägna till vänster om entréhallen. Samtliga sovrum är i rymlig storlek och ger plats för stor säng och annan förvaringsmöbel. Laminatgolv i alla sovrum och ljusa väggar. I ett av sovrummen finns tre garderober och i det andra finns två garderober. Sovrummet som är placerat innanför vardagsrummet skärmas av med skjutdörrar.

LÄGENHET (ENTRÉPLAN) - 4 ROK OM 94 KVM

Entréhall
Likt entréhallen på ovanvåningen välkomnas du in i en ljus entréhall med möjlighet för avhängning direkt till vänster vid ingången. På golvet ligger parkett och väggarna är vita. Här finns en garderob.

Kök
Köket har vita snickerier med grått kakel över den mörka laminatbänkskivan. Maskinellt finns spis med häll och ugn, spisfläkt, kyl och frys samt diskmaskin. I köket finns rymlig yta för matgrupp till hela familjen.

Vardagsrum
Till höger om ingången nås det härliga vardagsrummet med braskamin. Här återfinns den fina stavparketten och dubbeldörrarna som som tar dig ut till uteplatsen. I vardagsrummet finns plats för både stor soffgrupp och annan förvarings- eller sällskapsmöbel.

Duschrum/wc
Helkaklat badrum med vitt kakel och väggarna och mörk klinker på golvet. Utrustningsmässigt finns wc, handfatskommod, dusch, tvättmaskin samt spotlights i taket.

Sovrumsavdelning
Likt lägenheten på ovanvåningen finns här tre sovrum varav ett är placerat innanför vardagsrummet och de resterande två är belägna till vänster om entréhallen. Samtliga sovrum är i rymlig storlek och ger plats för stor säng och annan förvaringsmöbel. I ett av sovrummen finns en skjutdörrsgarderob. Laminatgolv i alla sovrum och ljusa väggar.

RUM & PENTRY (KÄLLARPLAN)

Entréhall
Entréhall med rostfärgat klinkergolv, härifrån tar du dig vidare till resterande del av lägenheten. I hallen finns en klädkammare.

Kök
Kök med snickerier i ek och grått kakel över arbetsbänken. I köket finns spis med ugn, spisfläkt samt kyl och frys. I köket finns plats för matgrupp.

Sovrum/allrum
Rymligt sovrum som även ger plats för annan sällskapsmöbel. Här ligger en grå heltäckningsmatta på golvet och väggarna är vita med en tillhörande grå fondvägg.

Duschrum/wc
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggen och grått klinkergolv. Här finns wc, handfat med spegelskåp samt duschhörna.

KÄLLARPLAN

På husets källarplan finns förutom enrumslägenheten även tvättstuga, förråd samt groventré. Tvättstugan är klädd i grått klinkergolv och vita väggar. Här finns tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk med tvätt-ho.

Om området

Välkommen till Centrala Kil! Här bor du i en mycket familjevänlig kommun nära lugn och grönskande natur i de omkringliggande områdena. Kil är en fantastisk idyll med vacker landsbygd och sitt läge vid Fryken.

I tätorten Kil finns fyra grundskolor: Vikstaskolan, Dallidenskolan, Stenåsenskolan och Sannerudsskolan. Sannerudsskolan har elever F-6, 7-9. Övriga skolor har elever F-6. Kil har ett rikt föreningsliv och här finns bl.a. en toppenfin 18-håls golfbana, slalombacke, flera gym, padelbanor och andra idrottsanläggningar.

KOMMUNIKATION

Kil erbjuder goda förbindelser via buss eller tåg. Med bilen tar du dig till Karlstad på cirka 15 minuter, via väg 61.

NÄRSERVICE

Kil är en ort med allt du behöver för ett bekvämt boende. Längs Storgatan finns ett brett utbud av butiker och serviceinrättningar.

Ekonomi

EL

20 000 kr

VA

12 744 kr

UPPVÄRMNING

35 000 kr

RENHÅLLNING

3 227 kr

SOTNING

841 kr

FÖRSÄKRING

5 242 kr

ÖVRIGT

720 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

77 774 kr / år

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnader varierar beroende på ägare. Varje lägenhet har en egen elmätare och individuell mätning och debitering sker.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-planshus med källare

BYGGNADSÅR

1947

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme och luft-vattenvärmepump

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2021-07-30

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

69 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

116 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

7 000 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Källargrund

FASAD

Tegel

FÖNSTER

3-glas

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Elefanten 10

ÖVRIGA BYGGNADER

Garage samt carport.

ÖVRIGT

I huset finns både en luft-vattenvärmepump samt fjärrvärme. I dagsläget används fjärrvärme.
Hyresintäkter 216.000kr/år vid uthyrning av de båda fyrarumslägenheterna. (var lägenhet hyrs ut för 9000kr/månaden) Varje lägenhet har en egen elmätare och individuell mätning och debitering sker.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

1 683 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 369 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

1 251 900 kr

Tomt

AREAL

1182 kvm

TOMTTYP

Friköpt

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Last, Avtalsservitut: Ledning mm, 17-IM1-29/164

Viktiga dokument & länkar

Karta

Kil Centrala Kil

Sannerudsgatan 52

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg