MEDDF67400A318644ACAEDE98B14D227E86

Bo med havet som fondvägg?

Torslanda Tumlehed, Torslanda

Sandenvägen 78B

Fakta

TypTomt
Tomtarea695 kvm

Utgångspris: SEK 4,595,000

Ansvarig mäklare


(Kommunalt vatten och avlopp är i upphandlingsfas och en entreprenör beräknas vara klar för projektet inom en månad. Planerad byggstart är efter sommaren. Målet är att kommunalt VA kan driftsättas under första kvartalet 2022. Kontakta ansvarig mäklare för mer information)


Nu kan vi erbjuda denna fantastiska fastighet som är stilla belägen i Sanden med havet som vy. Här är du omgiven av Göteborgs skärgård när den är som bäst. Klippor, orörd natur samt en mindre småbåtshamn bara 50 meter ifrån fastigheten erbjuds här.
Sanden är ett havsnära villaområde och inom bekvämt avstånd ligger Sillviks badplats, matbutik, förskolor och skolor samt kommunikationer vidare in mot stan.

Tomten ligger utanför planlagt område samt ej knuten till viss husleverantör vilket ger stora chanser att bygga det man själv vill. Man har sökt förhandsbesked på ett modernt hus på ca 190kvm från Willa Nordic.
Vill ni ha mer information om det får ni kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Avloppet i området är för närvarande enskilt. Planering kring kommunalt VA pågår. Målet är att kommunalt VA kan driftsättas under första kvartalet 2022.

(Avstyckningen för tomten står i sista steget och tomtens storkel är ca 695 kvm)


Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Om området

Tumlehed är något av en lite okänd pärla i Torslanda! Området har blandad bebyggelse med radhus, friliggande villor och lägenheter. Det ligger lite lantligt men ändå nära till allt vad Torslanda har att erbjuda i form av närservice och barnomsorg! Här har ni strövområden och grönskande natur inpå knuten.

Barnvänliga Tumlehedsbadet erbjuder en liten sandstrand och en brygga. Önskar man lite mer avskildhelt är det bara att promenera ut på de omgivande klipporna kring Strömsund. Här finns även en liten småbåtshamn där det finns goda möjligheter att få en båtplats, åtminstone för en mindre båt.

Kommunikation

Kommunikationer: Det finns goda kommunikationer med både expressbussar och lokal busstrafik. Se www.vasttrafik.se för mer information.

Närservice

Närservice: Willy's matbutik, Hemköp vid Torslanda Torg där ni även finner frisör, restaurang, café och gym.

Amhults centrum ligger lite längre bort, men här finner ni ett bredare utbud inklusive ICA Maxi, klädbutiker, banker, restauranger etc.

Övrigt

Torslandaskolan har årskurs 1-5, 6-9 samt Nordlycke har årskurs 7-9

Bilder

Här kommer ni ha trevlig utsikt från förstaplan!

OBS! Avvikelse kan förekomma i utritad tomtkarta.

Fastighetskarta

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Tumlehed 3:12
Allmänt om fastigheten
Summa pantbrev
SEK 2,000,000
Tomt
Areal
695 kvm
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Göteborg Tumlehed GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Tumlehed GA:27, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Tumlehed GA:5 ändamål: Vägar, Samfällighet: Göteborg Tumlehed S:20
Förmån: Officialservitut Vatten- Och Avloppsledningar, 1480K-2020F154.2
Förmån: Officialservitut Väg, 1480K-2020F154.1

Karta

Torslanda Tumlehed Torslanda

Sandenvägen 78B

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg