Jonatan Wennberg

Hemma överallt i Göteborg Torslanda / Öckerö

Din mäklare i Göteborg Torslanda / Öckerö

Kontakta mig

Jonatan Wennberg

Jonatan Wennberg

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Göteborg Torslanda / Öckerö

sven

Omdömen från mina kunder

"Hej! Jag träffade aldrig mäklaren själv, utan det är min bror som har haft kontakt med mäklaren på Husman Hagberg. Men vad jag har förstått av min bror så är han nöjd med mäklaren Jonatan Wennberg på Husman Hagberg. "
Thomas Per G1 veckor
Verifierad kund
"Snabb effektiv o smidig Har stor erfarenhet o är lyhörd Bara goda vitsord"
Bengt P21 veckor
Verifierad kund
"Jonatan bemötte oss med kunskap och ett gediget engagemang för att hjälpa till att sälja vår fastighet. Han levde gott upp till våra förväntningar. Höll oss hela tiden uppdaterade . Kan varmt rekommendera honom."
Agneta Ellen Kristina S31 veckor
Verifierad kund
"Väldigt professionell, sakkunnig och omtänksam mäklare! Väldigt mån och omtänksam om både köpare och säljare! Efter att ha letat efter vårt drömhus i nästan ett års tid, var Jonathan en av de mäklarna som verkligen gjorde sitt yttersta för att hjälpa oss hitta vårt nya hus. Han hade ett oerhört professionellt bemötande och omtanke kring hela förloppet, från det att han trodde sig ha hittatcprt drömboende, till dess att vi skrivit på. Den dagen vi ska sälja i framtiden är definitivt Jonathan den förste vi kontaktar för uppdraget. "
Stefania H33 veckor
Verifierad kund
"Jättebra dialog och bemötande!"
Jan L42 veckor
Verifierad kund
"Jonatan är en otroligt lätt och trevlig kille. Han hjälpte oss så det blev ett snabbt och bra husköp för oss. Lätt att få tag i han när vi behövde. Allt kändes väldigt bra. "
Elisabeth Ö51 veckor
Verifierad kund
"Fick ett proffsigt, sakligt och trevligt bemötande. Allt skede per given tidslinje och fick svar eller information på det som kommit överens utan försening. Uppfyllde de förväntningar vi hade på en mäklare. Kändes erfaren och kunnig. "
Carin Elsa Gunilla K57 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt nöjd med Jonatan då han är väldigt engagerad, påläst och proffesionell. Trots en något skakig marknad lyckades vi ändå väl. Så nöjda och kan varm rekommendera!"
Eddie Michael B67 veckor
Verifierad kund
"Jonathan har agerat professionellt och engagerat och vi har känt oss väldigt väl omhändertagna. Trots en lite skakig omvärld så har våra förväntningar uppfyllts. Vi är supernöjda och totalupplevelsen är mycket bra! ⭐️"
Angela Kristina O67 veckor
Verifierad kund
"Professionell men lättsam, charmig men seriös, drivande men inte påträngande, kunnig men öppen för nya tankar. Kan möjligen bedömas av vissa som lite för snäll, men å andra sidan var det vi som var säljare så han kanske var lite hårdare mot köparna eftersom han gjorde en försäljning som hamnade i den övre delen av alla våra förväntningar!"
Carina T67 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt Rekommenderas 🌟 Snabb återkoppling Lyhörd "
Camilla Jonna K71 veckor
Verifierad kund
"Jonatan är en mycket behaglig och engagerad mäklare. Han är väl förberedd och kunnig. Han har också varit lätt att nå under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Jonatan. "
Susanne Elisabeth A80 veckor
Verifierad kund
"Jonatan är väldigt tillgänglig och mycket professionell. Han har god kännedom om fastigheten och området och kan svara på de många frågor och funderingar som man har som köpare. Jonatan är noggrann och tydlig, han guidade oss på ett tryggt sätt genom hela processen att köpa fastigheten. Detta är den fjärde fastigheten som vi köper och vi har upplevt den som den tryggaste och smidigaste affären som vi hittills har gjort."
Renaud G83 veckor
Verifierad kund
"Funkat kanon med Jonatan från första mötet och hela vägen till lyckad försäljning. Kan rekommendera Jonatan "
Johan Martin M88 veckor
Verifierad kund
"Vårat första husköp. Upplevelsen från visning till kontraktskrivning var mycket positiv. Jonatan fanns tillgänglig vid frågor och var behjälplig med att hitta tidsmässiga lösningar som passade oss. Jonatan gjorde ett gott intryck vid sin yrkesutövning! "
Joshua E88 veckor
Verifierad kund
"Vi har en bra upplevelse av Jonatan. Känner oss trygga med köpet och vad som förväntas av oss."
Nina S88 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, tillgänglig, informativ, tydlig och kunnig!"
Ann-mari Rubjerg J89 veckor
Verifierad kund
"Professionell och engagerad mäklare som levererar mycket bra resultat. Vi är jättenöjda med hela upplevelsen! "
Laleh H89 veckor
Verifierad kund
"Lugn, trevlig, svarade på alla frågor. Erbjöd hjälp för bankkontakter om det behövdes. Bra support vid köp av hus "
Amanda J94 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och proffsigt på ett naturligt sätt. Kändes aldrig stelt utan hela vägen mycket normalt och trevligt. Förväntningarna var en tät, löpande, tydlig dialog på telefon/ sms vilket fungerade bra En proffsig, trevlig mäklare med bra koll på området/ fastigheten. Viktigt att också känns till området man säljer i och det kunde mäklaren väl. Snabba besked, tydlig dialog. Snabb hantering. "
Ulrika J94 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är positiv, driven och engagerad man med båda fötterna på jorden. Har mina rötter i Borgholm på Öland. Med sina 3000 invånare så värderar man långsiktiga relationer högt och detta är något jag vill ta med mig till mitt yrke som fastighetsmäklare. Sedan en längre tid tillbaka finner ni mig i Göteborg där jag aktivt arbetar som fastighetsmäklare och är en av två delägare på vårt kontor HusmanHagberg Torslanda/Öckerö Att köpa eller sälja bostad är ofta den största affären man gör i sitt liv och att få vara en del av det tycker jag är motiverande. Att du känner dig trygg genom hela processen är av största vikt för mig. Att svara på frågor och ge vägledning om hur just din försäljning på ska ske på bästa sätt för att få ut bästa möjliga pris. Ödmjukt sagt, så vet jag att jag kommer leverera det maximala försäljningspriset vid er kommande försäljning genom ett tryggt, metodiskt och personligt arbetssätt! Oavsett om det gäller en värdering en försäljning av din bostadsrätt på Noleredsvägen eller en villa i Hjuvik så är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag ser framemot att höra från dig!

Mina försäljningar

Jonatan Wennberg

Reg Fastighetsmäklare, Franchisetagare

0722-510 006

jonatan.wennberg@husmanhagberg.se

Boka tid med Jonatan direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg