MEDC01F615102AF405AB0C35C4505E5260D

Åkersberga

Roslagsvägen 224C

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea130 kvm
Biarea50 kvm
Tomtarea2,063 kvm
Byggår2020

Utgångspris: SEK 4,975,000

Ansvarig mäklare

Visningar

27
September | Sunday
Ring eller mejla ansvarig mäklare för att boka din tid för visning

Söker du efter det där speciella huset, som präglas av ljus och rymd, med massiva fönsterpartier mot rofylld utsikt? Då har du kommit rätt. Här finns ett helt nytt hus som står färdigt för inflyttning under hösten 2020. Stor trädäckad terrass i bästa söderläge. Gräsmatta för lek och bollspel. Den stora vändplanen har gott om plats för uppställning av flera bilar, båt, husbil etc. Här finns också gott om plats för ett rymligt garage. Uppvärmning med frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme. Egen borrad brunn och eget avlopp.

Tomt om 2 063 kvm, belägen utanför detaljplanerat område. Här bor man i lantlig miljö, med direkt närhet till skog, natur, insjö med badplats och strövområden. Endast ca 45 min timmes bilfärd till Stockholm city.

Väl innanför ytterdörren välkomnas man av hall med plats för avhängning. Hallen har slitstarkt klinkergolv.

Till vänster finns ett av husets två helkaklade badrum. Detta badrum är utrustat med handfat med kommod, spegel, wc, dusch med vikbara glasväggar samt hand- och takdusch. Ett litet vädringsfönster ger fint ljusinsläpp. Här finns plats och är förberett för tvättmaskin samt torktumlare.

Direkt till höger finns entréplanets tre sovrum i fil. De två sovrummet närmast ytterdörren är om ca 8 respektive 7 kvm. Master Bedroom är om ca 10 kvm och har dubbeldörrar i glas som leder ut till den stora trädäckade terrassen. Samtliga sovrum har ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Rakt fram i hallen finns husets andra helkaklade badrum. Detta badrum är utrustat med handfat med dubbla kranar samt kommod, spegel, wc, duschhörna med hand- och takdusch. Ett litet fönster för vädring och ljusinsläpp.

Från hallen finns trapp upp till övervåning med allrum/sovrum (ca 25 kvm) samt en rejäl balkong/ateljé (ca 25 kvm) med härlig utsikt över kök och vardagsrum. En mysig ljus heltäckningsmatta ger härlig känsla.

Vardagsrummet – husets hjärta – i öppen planlösning mot köket. Högt i tak, 5,9 m upp till taknock, och stora härliga fönsterpartier. Njut av ljuset och rymden i detta ca 63 kvm stora rum. På golvet ligger ett enstavigt parkettgolv. Gott om plats för stor soffgrupp såväl som stort matbord. Här finns utgång till den trädäckade terrassen. Husets kök är utrustat med spishäll med fläkt, dubbelho samt förvaring. Slitstarkt klinkergolv i köksdelen. Stor stenbänkskiva. Här ges den nya ägaren möjlighet att sätta sin egen prägel. Fortsätt utvidga nuvarande kök, eller varför inte sätta in ett kök som är optimerat utifrån er smak och behov?

Välkommen på visning!

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum varav 4 sovrum
Boarea
130 kvm
Areakälla
säljarens information
Biarea
50 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2020
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump (Nibe Fighter F730) med vattenburen golvvärme
Ventilation
Mekanisk
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Fastighetsbeteckning
Boda 1:89
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 5,850 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 585,000
Taxeringskod
210
Tomt
Areal
2063 kvm
Tomttyp
Trädgårds-/naturtomt
Vatten/avlopp
Enskilt vatten (borrad brunn). Enskilt avlopp (3-kammarbrunn med infiltration).
Samfällighet, servitut etc.
Förmån: Avtalsservitut: Väg, D201500460674:1.1

Karta

Åkersberga

Roslagsvägen 224C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg