230
MED5EBE831054954C79A37CBE5949005F19

Familjevilla i hjärtat av MörarpRosenlundsvägen 1A MÖRARP

MÖRARP

Rosenlundsvägen 1A


PRIS4 495 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

9 rok

BOAREA

177 kvm

BIAREA

274 kvm

TOMTAREA

617 kvm

BYGGÅR

1929

DRIFTSKOSTNAD

5 408 kr/månad

PRIS

4 495 000 kr

Familjevilla i hjärtat av Mörarp

Stig in i denna enastående fastighet som är belägen i hjärtat av Mörarp.

Här ges en sällsynt möjlighet att förvärva en bostad som passar perfekt för både den större familjen och för den som vill utforska uthyrningsmöjligheter. Denna bostad är inte bara nyrenoverad år 2019, den är också välunderhållen och genomtänkt i detalj. Med två fullt utrustade kök, sex bekväma sovrum och två eleganta badrum finns det gott om plats för alla att trivas. Bostaden har också generösa utrymmen för att njuta av utomhuslivet. På balkongen kan du koppla av med en kopp kaffe och den rymliga takterrassen är en oas där hela familjen kan samlas för att njuta av sommarkvällar medan stjärnorna tindrar över er. Om du älskar grönska och trädgårdsarbete kommer du att bli förtjust i den vackra trädgården som omger fastigheten. Här finns gott om plats att odla dina favoritblommor eller skapa en lekplats för barnen att utforska och ha roligt på. Dessutom finns det gott om parkeringsutrymme för att rymma minst tre bilar.

Detta unika tillfälle får du inte missa. Ta vara på chansen och visa ditt intresse redan idag!

Varmt välkomna på visning!

Bilder

MED5EBE831054954C79A37CBE5949005F19
MED3E6E13F83183445BB1BCBE76E54DAA1E
MEDB06B9EE86BDD4C28B0CC006B9C05F8C8
MEDC909BACE95CC4D13B45F80474E62190B
MED8A29C730265947F3B9DDB8B25A59A363

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

9 rok

BOAREA

177 kvm

BIAREA

274 kvm

TOMTAREA

617 kvm

BYGGÅR

1929

DRIFTSKOSTNAD

5 408 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

9 rum varav 5-6 sovrum

AREAKÄLLA

säljarens information

AREAKÄLLA KOMMENTAR

Säljaren har på senare tid mätt upp fastigheten och fått fram följande information.

HALL

Bostaden har för närvarande den fantastiska fördelen med två separata ingångar, vilket ger både funktionell flexibilitet och möjlighet till enkel tillgång från olika håll. Genom huvudingången möts vi av den ljusa och väldisponerade hallen med bra avhängningsmöjligheter.

BADRUM

Det nyrenoverade badrummet utstrålar en stilren elegans och tidlösa färger. Väggarna pryds av stora ljusa kakelplattor som ger en luftig och fräsch känsla, medan det mörka klinkergolvet skapar en kontrasterande och sofistikerad touch. Badrummet är utrustat med en praktisk dusch komplett med glasdörrar. För att tillägga unikhet har väggarna smyckats med vackra mosaikdetaljer, som skapar en snygg och iögonfallande accent. Kommoden och överskåpen i badrummet är snyggt matchande och följer samma stilrena design.

KÖK

På entréplanet välkomnas du av ett nyrenoverat och stilfullt svart kök från Ikea, som genast fångar blicken med sin moderna design. Köket är utrustat med integrerade vitvaror, vilket ger en enhetlig och strömlinjeformad look. Den maskinella utrustningen är av hög kvalitet och inkluderar ugn, diskmaskin, induktionshäll, mikrovågsugn och köksfläkt.

ALLRUM/MATSAL

Det öppna köket smälter samman med en härlig och rymlig matsal där hela familjen kan avnjuta måltider tillsammans. Med den öppna planlösningen mellan köket och matsalen kan du interagera med dina gäster eller familjemedlemmar medan du lagar mat.

SOVRUM ENTREPLAN

Det mångsidiga rummet på entréplanet är för närvarande inrett som ett bekvämt vardagsrum/allrum, vilket ger en avslappnad och inbjudande atmosfär för att umgås och koppla av. Det finns också möjlighet att använda detta rum som ett extra sovrum vid behov. Rummet har vitmålade väggar och golvet är täckt av laminat, vilket ger en ljus och fräsch känsla. Fönster i två väderstreck bidrar till generös ljusinsläpp.

SOVRUM ENTREPLAN

Sovrummet utstrålar en luftig atmosfär med en elegant grå fondvägg som ger en snygg kontrast till rummet. Det finns gott om utrymme för att rymma en större säng, vilket ger dig gott om plats att sträcka ut och koppla av. För att möta dina förvaringsbehov finns även plats för en rymlig garderob i sovrummet som kan erbjuda gott om utrymme för att organisera dina kläder och tillhörigheter på ett bekvämt sätt.

VARDAGSRUM

På ena sidan av bostaden välkomnas du av ett imponerande och rymligt vardagsrum som genomsyras av elegans. Här möts du av vackra, vitt marmorliknande klinkergolv och väggar som är målade i en fräsch vit nyans. Det naturliga ljuset strömmar in genom fönstren och skapar en ljus och öppen atmosfär i rummet. Med sin generösa storlek erbjuder detta rum många möjligheter att anpassas efter dina behov och preferenser. Det kan bli det perfekta utrymmet för social samvaro, avkoppling och underhållning. Med sin imponerande storlek kan det mycket väl vara ett av de största vardagsrummen i hela Mörarp!

KÖK OVANPLAN

När vi tar oss upp till övervåningen möts vi av en vacker trappa och en härlig fondvägg som för oss vidare till köket. Här på övervåningen håller köket samma moderna standard som köket på entréplanet. Du möts av ett elegant svart kök från Ikea som harmoniserar med matchande svart kakel. I köket finner du integrerade vitvaror, inklusive mikrovågsugn, ugn, diskmaskin, induktionshäll och en stilren köksfläkt. Dessutom finns det gott om plats för att skapa en trevlig matplats med ett större köksmöblemang. Från köket har du också tillgång till en av bostadens balkonger, som erbjuder en fantastisk utsikt över Mörarp och omgivningarna.

ALLRUM/VARDAGSRUM OVANPLAN

Med en öppen planlösning från köket finns ett rum som för närvarande används som vardagsrum. Här är det generösa ljusinsläppet genom de stora fönsterpartierna en av rummets främsta fördelar. Väggarna är målade i en fräsch vit nyans som bidrar till en ljus och luftig känsla. Det genomgående ljusa laminatgolvet ger en enhetlig och stilren touch i rummet. Tillsammans skapar dessa element en behaglig atmosfär där du kan koppla av och njuta av ditt vardagsrum.

SOVRUM OVANPLAN

Precis intill den fantastiska takterrassen finner du ännu ett av bostadens rymliga sovrum. Här erbjuds generöst med utrymme för en bekväm säng av större slag samt en garderob för att tillgodose dina förvaringsbehov. Detta rum bjuder på en härlig utsikt över fastighetens vackert blomstrande trädgård, vilket skapar en fridfull och naturnära atmosfär.

BADRUM OVANPLAN

Badrummet på övervåningen upprätthåller samma höga standard och stil som det på entréplanet. Här finner du en elegant kombination av både badkar och dusch, med eleganta glasdörrar som avgränsar duschen. En matchande kommod och spegelskåp, i samma stiliga serie, erbjuder praktisk förvaring och en enhetlig estetik. Väggarna pryds av stora vita kakelplattor som skapar en ljus och fräsch känsla i rummet och harmoniserar perfekt med det mörkare klinkergolvet. Detta ger badrummet en stilfull och modern touch.

SOVRUM "MASTER BEDROOM" OVANPLAN

På övervåningen, mittemot badrummet, finner vi bostadens "Master bedroom" - en imponerande och rymlig sovrumssvit. Detta ljusa och stora rum med naturligt ljus som strömmar in genom två fönster skapar en luftig atmosfär. Här erbjuds gott om plats för att skapa ditt eget personliga fristående sovområde samt möjlighet att inreda med en bekväm sittgrupp eller arbetsområde.

SOVRUM/WALK IN CLOSET OVANPLAN

Detta rum, som för närvarande används som sovrum, erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa sin dröm Walk-in-closet. Vitmålade väggar och ett snyggt laminatgolv ger rummet en ren och fräsch känsla. Här finns gott om utrymme att organisera och förvara din klädkollektion på ett stilfullt sätt.

SOVRUM OVANPLAN

Detta charmiga sovrum i lagom storlek ger bra med utrymme för en enkelsäng samt förvaringsmöbler. Sovrummet erbjuder en mysig och intim atmosfär, perfekt för en avkopplande nattsömn eller som ett personligt utrymme för en ung familjemedlem eller gäst.

TAKTERASS

Som pricken över i:et har bostaden en fantastisk takterrass som erbjuder generöst med utrymme för hela familjen att samlas och njuta av härliga stunder tillsammans. Här kan du starta din dag i solens varma strålar och samtidigt njuta av den enastående utsikten över den vackra trädgården som omger fastigheten. Takterrassen ger dig möjligheten att skapa minnesvärda stunder och koppla av i en privat och avskild miljö högt ovan marken

KÄLLARE

Bostaden erbjuder även en rymlig och imponerande källare som ger dig gott om utrymme för förvaring. Här har du möjligheten att organisera och ställa undan dina ägodelar på ett bekvämt och effektivt sätt. Den generösa storleken på källaren ger dig friheten att lagra säsongssaker, hobbyutrustning, verktyg, eller vad det än kan vara som du behöver ha ordning på.

Om området

Mörarp är en tätort i Helsingborgs kommun. Här bor du i ett lugnt familjeområde som erbjuder daglig service med livsmedelsbutik, restauranger samt skolor och förskolor som ger bra utbildning. Från Mörarps station tar du dig till Helsingborg C på ca 15 minuter. Med bil nås motorvägen enkelt. Här ifrån tar du dig enkelt till Bjuv, Mörarp eller Väla Centrum där du har ett generöst utbud av mataffärer, restauranger och gym.

Ekonomi

EL

9 636 kr

VA

13 656 kr

UPPVÄRMNING

38 522 kr

RENHÅLLNING

3 085 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

64 899 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

5

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Förbrukning el: 17 412 kWh.
Energi driftkostnader: elnät: 9 636 kr, elhandel: 38 522 kr

Driftkostnader varierar beroende på vilket avtal man har, hur många man bor i hushållet och det senaste årets varierande priser.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1½-plansvilla i vinkel med källare

BYGGNADSÅR

1929

UPPVÄRMNING

Luftvärmepump

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2021-03-17

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

48 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

95 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Källare

GRUNDMUR

Betong

STOMME

Trä

FASAD

Puts

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Betong och trä

TAK

Tegel

UTV. PLÅTARBETE

Målad plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Lingonkruset 8

ÖVRIGT

Totalrenoverade samtliga rum och bytte alla vitvaror år 2019.
Fastigheten dränerades 2019.
Taket isolerades samt byttes 2019.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 564 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

2 076 000 kr

TAXERINGSKOD

223, Småhusenhet, bostadsbyggnad med lokaler

SUMMA PANTBREV

380 000 kr

Tomt

AREAL

617 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan (1980-04-17)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

TOMTBESKRIVNING

Trädgårdstomt

Viktiga dokument & länkar

Karta

Helsingborg MÖRARP

Rosenlundsvägen 1A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg