MEDC35478B2D7B64E02AB3F03DCBBCA99FB

Fantastiska sociala ytor, nybyggt 2020 i SoHå!

Centrala Hisingen, Göteborg

Rödlönnsgången 26

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,793 inkl värme och Telia triple play
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea77 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer6.1504
Byggår2020
Driftskostnad300 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,995,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nybyggd trerummare 2020 med milsvid utsikt, här ser ni från Kortedala till Masthuggshuggskyrkan och helt utan insyn! Stora sociala ytor med öppet kök och vardagsrum med utgång till en härlig balkong. Gott om förvaring och smarta lösningar präglar detta hem. Rödlönnsgången ligger i ett expanderande kvarter som redan nu har bra serviceutbud, träningsanläggning, grönområden och allmänna kommunikationer i sin direkta närhet. Utanför finns ett aktivitetsstråk samt Lundbybadet, Rambersvallen och Rambergsrinken. I föreningen finns det faciliteter så som en mysig innergård med lekplats, ett stort orangeri högst upp i huset där ni kan umgås med grannar eller boka för födelsedagskalaset.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats, välkomna på visning!

Om området

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även Göteborgs största ö. Med Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett stort utbud av serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.
På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget som är 87 meter över havet, ger dig en magnifik vy över Göteborg och skärgården. Hisingen har även Hisingsparken där du möts av en härlig blandning av anlagd park, vackra vildmarksområden och slingrande motionsspår. I norra delen av parken ligger Kättilsröds lantgård. Här finns bland annat får, grisar, hästar, höns och kaniner och du som besökare är välkommen att på egen hand gå runt och titta på djuren och arbetet på en traditionell bondgård. Utöver detta bjuder Hisingen på ett flertal parker och grönområden så som Flunsåsparken.
Strax intill finner man även området Norra Älvstranden, vilket är ett av Göteborgs mest expansiva områden. Här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.
Centrala Hisingen har gott om skolor på alla nivåer, för- grund- och gymnasieskolor samt fritidsgårdar. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.
Vill ni träna så finns här en uppsjö av anläggningar att välja mellan såsom Nordic Wellness, Curves, Friskis & Svettis och Lundbybadet. För avkoppling kan vi varmt rekommendera St. Jörgens Spa eller Arken!
Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Kommunikation

Med bil når du lederna på nolltid! Hela centrala Hisingen har även en extremt välutvecklad kollektivtrafik med såväl spårvagnar som stombussar som tar dig varthän i staden du önskar snabbt och smidigt! Från Hjalmar Brantingsplatsen eller Vågmästareplatsen når du centrala stan på några minuter. Här finns även vissa direktbussar till Volvo. För den mer hälsosamme finns fina gång- och cykelbanor till bl.a. Centrum och Eriksberg.

Närservice

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet med cirka 100 butiker. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud av affärer. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. På Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Bilder

Välkommen till Rödlönnsgången 26!

Kök med gott om förvaring

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
77 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Ni välkommnas in till en stor ljus hall med gott om avhängningsmöjligheter direkt till vänster i skjutdörrsgarderober. På golvet ligger parkettgolv som är genomgående för hela lägenheten och väggarna är vita.
Sovrum 1
Bostadens master bedroom ligger längst in från hallen. Här ryms en dubbelsäng enkelt och förvaring hittar ni i garderober längs väggen. Ett fönster in mot innergården ger sovrummet härligt ljus. Här ligger parkett och på väggarna sitter en japansk inspirerad borosantapet.
Sovrum 2
Detta sovrum finner ni till höger från hallen. Här finns plats för en säng och ett skrivbord - perfekt för att kunna arbeta hemifrån!
Vardagsrum
När ni kliver in i det rymliga vardagsrummet möts ni direkt av härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Vardagsrummet ligger i en öppen och social planlösning med köket. Här är det stort och rymmer utan problem en större soffa och ett matsalsbord. Från vardagsrummet hittar ni utgången till balkongen. Här är det stort och finns plats för möblemang. Tack vare det höga fria läget får ni här milsvid utsikt över området, ni ser från Kortedala till Masthuggskyrkan! Detta blir den perfekta platsen att njuta med en kopp kaffe på.
Kök
Kliv in i ett modernt och stilrent kök med vita luckor och snygga stålhandtag i guld. Den rostfria utrustning består av spishäll, integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt inbyggd mikro och ugn. Här är det väldigt gott om förvaring, det finns flera skåp i entrén till köket som sedan övergår i över - och underskåp med gott om förvaring och arbetsytor. Ett stort matsalsbord ryms utan problem intill det stora fönsterpartiet som bidrar med mängder av naturligt ljus. Hela rummet känns rymligt och ljust, vilket känns direkt när ni kliver in.
Badrum
Badrummet är praktiskt rakt fram från hallen. Här är det fullutrustat och självklart helkaklat. Här finns en praktiskt tvättdel till vänster med TM/TT med praktiskt bänk och överskåp ovan. Övrigt hittar ni dusch med glasdörr, WC, kommod och spegelskåp med gulddetaljer och WC. Det finns även ett extra skåp.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 6, hiss finns
Pris
SEK 2,995,000 utgångspris
Avgift
SEK 3,793 inkl värme och Telia triple play
Driftskostnad
SEK 3,600 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 3,600
Andel i föreningen
0.24839 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2020
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX, från- och tilluft med återvinning
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Kubik 3
Om föreningen
Föreningen äger fastigheten Rambergsstaden 74:10 där flerbostadshuset uppförts med adresserna Rödlönnsgången 22-31, 417 11 Göteborg.

Till varje lägenhet finns källarförråd.

Medlemmarna i Brf Kubik 1 - 3 har tillgång till ett gemensamt orangeri om hela 90 kvm, som är utrustat med kök & toalett. Detta går att abonnera för större middagar och festligheter. Föreningen planerar att teckna avtal med grannföreningen gällande att kunna utnyttja deras övernattningsbostad, detta planeras bli klart under 2021. Lundbypark har tecknat ett mobilitetsavtal med staden innehållande startpaket hos Västtrafik, anordnande av lastcykelpool, cykelmekstation och gott om cykelparkeringar. Allt i syfte att underlätta ett hållbart boende utan behov av egen bil.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
55
Tv och bredband
Telia Triple Play ingår i månadsavgiften (TV, internet och ip-telefoni via fiberteknik).
Parkering
Föreningen har 13 garageplatser i det underjordiska garagets som nås via bilhiss. Kostnaden för en garageplats är ca 1 400 kr/mån. Till dessa är separat kö.
Ekonomi
Låg belåning i föreningen på bara 14 362 kr/kvm, mycket bra siffror för nybyggt hus.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Läs gärna mer om Sverigehuset https://www.sverigehuset.se/projekt/kubik
samt hela området Lundbypark https://www.lundbypark.se/

Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller HusmanHagberg ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Karta

Centrala Hisingen Göteborg

Rödlönnsgången 26

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg