MEDE1388087D6E74E8A91EF1E5684732F02

Budgivning

Kista, Kista

Ringstedsgatan 49, 2 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,392 inkl. Värme & VA
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea36.5 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer158

Budgivning pågår
Högsta bud: SEK 1,600,000
Utgångspris: SEK 1,490,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Totalrenoverad 2017 med nytt kök och badrum! Högst upp i huset med fri utsikt över Kistas radhusområde. Snyggt vitt kök med nya vitvaror och stor matplats för minst 4 personer. Modernt ljust golv och vitmålade väggar i hela lägenheten. Populär planlösning med stort separat kök samt ett stort allrum med plats för både dubbelsäng samt större soffa och TV. Lägenheten har ett stort externt förråd på samma våningsplan.

Stabil HSB-förening med låg belåningsgrad om ca 3800 kr/kvm och låga månadsavgifter. Föreningen äger sin mark och har fiber indraget i sina fastigheter.

Lugnt kvarter där du bor granne med radhusområde och samtidigt har 5 minuter till Kista Galleria. Kista erbjuder dig tunnelbana som tar dig till City på 17 minuter samt Sveriges mest öppna galleria som håller öppet kl 10-21 under 362 dagar om året. Här finns Sveriges största foodcourt, shopping, SF-bio samt 8 gymkedjor.

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Övrigt

I stadsdelen finns flera komunala förskolor och skolor samt Internationella Engelska skolan i Kista på Isafjordsgatan 39. För mer information besök skolans hemsida: https://kista.engelska.se/

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Mittemot hissen på samma våningsplan finns ett tillhörande förråd om ca 5 kvm med egen ingång.

Hall: Rymlig hall med plats för avhängning och hatthylla samt 3 vita garderober. Här ligger ett modernt och ljust laminatgolv samt vitmålade väggar.

Badrum: Badrum som totalrenoverades 2017 med grått klinkergolv av natursten samt vita hekaklade väggar klär badrummet som även är utrustat med ett praktiskt vädringsfönster. Här finns även, wc, handfat med vitt kommodskåp samt matchande spegelskåp med 4 spotlights. Förutom rymlig duschplats finns även duschvägg av glas samt takdusch. Badrummet är också utrustat med handukstork.

Kök: Ett riktigt snyggt vitt kök i modern tappning från 2017! Vita skåpsluckor i modernt och blankt utförande samt stora rostfria handtag och matchande rostfria vitvaror. Här finns spishäll med 4 plattor, fullstor varmluftsugn, inbyggd microvågsugn, köksfläkt samt vit kyl/frys. Grå bänkskiva samt svart stavformat kakel vid diskbänk och spis. Här finns gott om förvaring i moderna skåpsstommar samt ett stort städskåp/skafferi bredvid kylskåpet. Köket inrymmer en generös matplats för 4-6 personer vid ett fönster med utsikt över Kistas radhusområde och Järvafältet. Ytskikten består av ljust laminatgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Stort och luftigt allrum med stora fönsterpartier som ger ett rikligt ljusinsläpp. Trevligt ljusflöde från köket genom glasdörren som separerar rummen. Här ligger ett fräscht laminatgolv och vitmålade väggar. Fönstrena vetter i sydväst och har en fri utsikt mot Kistas radhusområde och Järvafältet.
Antal rum
1 rum
Boarea
36.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 2, hiss finns
Pris
SEK 1,490,000 Utgångspris
Avgift
SEK 2,392 inkl. Värme & VA
Andel i föreningen
0.18588 %
Andel av årsavgiften
0.18588 %
Tillträde
Enligt Överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Byggnadssätt
Fönster
2+1 glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
I månadsavgiften ingår värme och vatten. Det tillkommer obligatoriska avgifter om 30 kr för Kabel-TV samt 99 kr för internet.

Förråd till bostaden finns på samma plan mittemot hissen, vilket är mycket ovanligt i Kista. Förrådet är ca 5 kvm stort och är helt privat.

Tvättstuga finns i grannhuset.
Förening
Namn
HSB:s Brf Agersö i Stockholm
Om föreningen
Brf Agersö bildades i samband med byggnationen av fastigheterna år 1979. Föreningen äger sin mark.

Fullutrustad tvättstuga finns att tillgå medlemmarna på Ringstedsgatan 14, 17 och 32.
Föreningslokal med bastu finns även detta att tillgå medlemmarna, liksom barnvagnsrum och cykelbodar.
I fastigheterna finns sopnedkast och medlemmarna har tillgång till miljöstation.

Föreningen har tecknat gemensamt bostadsrättstillägg till försäkringen, medlemmarna behöver såleds inte teckna något sådant själv. Detta ingår i månadsavgiften.

Agersö införde i juni 2006 "Enhetsmätning av elförbrukningen". Det innebär att föreningen har ett gemensamt elabonnemang för samtliga 257 lägenheter.Föreningen betalar först samtliga elfakturor. Varje lägenhets faktiska förbrukningskostnader debiteras sedan respektive lägenhet.
Antal lägenheter
257
Antal lokaler i föreningen
3
Tv och bredband
I BRF Agersö har finns en gemensam gruppanslutning till Bahnhof som ger varje hushåll 1000Mbit/s både upp- och ned. I kostnaden ingår även frivillig IP-telefoni där man själv betalar samtalskostnaden.

ComHem levererar ett grundutbud med analog- och digital TV samt radio. Det går att på egen bekostnad beställa fler kanaler direkt från ComHem.
Parkering
Vi har 38 garageplatser samt 181 biluppställningsplatser utomhus och 24 gästparkeringar samt ytterligare gästparkeringar längs med Ringstedsgatan.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja. Minst 10%.
Äger föreningen marken
Ja

Karta

Kista Kista

Ringstedsgatan 49, 2 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg