MEDEEA248BB3F4247D7815CD64FDF956C08

Varsamt renoverat 4rok med uthyrningsdel med högt läge och insynsfri balkong!

Kista Centrum, Kista

Ringstedsgatan 30 3tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,117 Ink Va, Värme,Vatten samt Kabel-tv och Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea100 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer98
Byggår1979

Utgångspris: SEK 3,395,000

Ansvarig mäklare

Visningar

1
November | Sunday
Kl 13:00 - 13:45
2
November | Monday
Kl 18:00 - 18:45

* Renoverade Badrum
* Renoverat Kök
* Renoverad UTHYRNINGSDEL
* Bra förvaringsutrymmen
* Underbart fritt läge
* Insynsfritt
* Bredband ingår
* Flödande ljusinsläpp
* Stabil förening med god ekonomi
* Nära till förskolor och skolor
* Goda kommunikationer
* Grönskande områden i närheten
* Fina promenadstråk

Hjärtligt Välkomna! Störst, bäst och vackrast! Det är ledorden för denna fantastiska 4:a med uthyrningsdel. Topprenoverad med allt du kan önska dig! Här är klär den fin fina ekparketten golvet och tillsammans med dem ljusa väggarna så behövs det inte mycket ljus alls för att lägenheten ska lysas upp. Hyr ut ett rum med egen ingång samt badrum och bo extremt billigt! Går enkelt att bygga om till en 5:a. Bra förening med god ekonomi och närhet till tunnelbana.

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
100 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 4, hiss finns
Pris
SEK 3,395,000
Avgift
SEK 6,117 Ink Va, Värme,Vatten samt Kabel-tv och Bredband
Andel i föreningen
0.46742 %
Andel av årsavgiften
0.46742 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1979
Ventilation
Mekanisk FTX Från & Tillluftsventilation
Energideklaration
Utförd 6/24/2019
Energiklass
F
Energiprestanda primärenergital
186 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
2+1 glas
Förening
Namn
HSB:s Brf Agersö i Stockholm
Om föreningen
Brf Agersö bildades i samband med byggnationen av fastigheterna år 1979. Föreningen äger sin mark.

Fullutrustad tvättstuga finns att tillgå medlemmarna på Ringstedsgatan 14, 17 och 32.
Föreningslokal med bastu finns även detta att tillgå medlemmarna, liksom barnvagnsrum och cykelbodar.
I fastigheterna finns sopnedkast och medlemmarna har tillgång till miljöstation.

Föreningen har tecknat gemensamt bostadsrättstillägg till försäkringen, medlemmarna behöver såleds inte teckna något sådant själv. Detta ingår i månadsavgiften.

Agersö införde i juni 2006 "Enhetsmätning av elförbrukningen". Det innebär att föreningen har ett gemensamt elabonnemang för samtliga 257 lägenheter.Föreningen betalar först samtliga elfakturor. Varje lägenhets faktiska förbrukningskostnader debiteras sedan respektive lägenhet.
Antal lägenheter
257
Antal lokaler i föreningen
3
Tv och bredband
I BRF Agersö har finns en gemensam gruppanslutning till Bahnhof som ger varje hushåll 1000Mbit/s både upp- och ned. I kostnaden ingår även frivillig IP-telefoni där man själv betalar samtalskostnaden.

ComHem levererar ett grundutbud med analog- och digital TV samt radio. Det går att på egen bekostnad beställa fler kanaler direkt från ComHem.
Parkering
Vi har 38 garageplatser samt 181 biluppställningsplatser utomhus och 24 gästparkeringar samt ytterligare gästparkeringar längs med Ringstedsgatan.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja. Minst 10%.
Äger föreningen marken
Ja

Karta

Kista Centrum Kista

Ringstedsgatan 30 3tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg