MED1654D3B1E96D42569999F20DE7102498

Egen uteplats, trädgårdskänsla & fint läge mot naturen

Gustavsberg Farstadal, GUSTAVSBERG

Rekordvägen 7

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,186 inkl värme, VA, kabel-TV och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea72 kvm
Lägenhetsnummer99-2877-1-714-3
Byggår2006

Utgångspris: SEK 3,050,000

Ansvarig mäklare

Visningar

27
September | Sunday
Kl 12:30 - 13:15
Välkomna!
28
September | Monday
Kl 18:30 - 19:15
Välkomna!

Underbart läge vid naturen med egen uteplats och gräsmatta. Mycket bra och rymlig trerummare med en av områdets bästa planlösningar. Snygg interiör, gedigna materialval och stabil förening. JMs första etapp i Farstadal. Nära till natur, buss, skola, förskola. Parkering i form av carport eller utomhus. Bredband ingår i avgiften. Kom och upplev på plats!

Om området

Välkommen till det luftiga naturnära kvarteret Farstadal!

I gemytlig bruksmiljö invid Farsta Slottsvik färdigställde JM år 2007 de första flerfamiljshusen i Farstadal. Kvarteret har sedan dess växt och omfattar nu flera etapper av moderna och luftigt placerade flerfamiljshus med grönskande inbjudande innegårdar. Med närhet till buss, service, natur, hav och sportmöjligheter utgör det ett av Gustavsbergs allra populäraste bostadsområden för såväl unga som äldre. Gustavsberg är vidare en mysig skärgårdsort med närhet till natur och hav på bara 20 minuter avstånd från Slussen och Stockholms enorma stadsutbud.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt. Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm. Närhet till badhus med äventyrsbad, motionsbassäng, bubbelpool, bastu, gym och relaxavdelning.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter och ett stenkast från bostäderna finns idrottsplatsen Farstaborg samt Gustavsbergs ridhus. I området finns underbara strövområden/motionsspår längs Baggensfjärden och Värmdös härliga natur och gamla bruksområden. Gottholmsrundan: 2,4 km. Tjustviksrundan: 5 km.

Kommunikation

Ca 200 meter till busshållplats Idrottsvägen alt 300 meter till busshållplats Villagatan med mycket bra direktkommunikationer till och från Slussen, Ca 20 min. Tätare trafik under rusningstider. "Lokalbussen" går under dagarna mellan sträckan Gustavsbergs Centrum och Brunn.

Bilder

Fin gavellägenhet

Härlig grönska utanför uteplatsen

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ekparkett

Bra arbetsbänk med dubbla hoar

Bra plats för matbord

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen att förvärva den här fina lägenheten belägen med terrass fritt mot naturen. Präglad av ljus med fönster åt två väderstreck samt en rymlig och optimal planlösning!

Stor hall med både plats för garderob och tillhörande klädkammare. I anslutning till hallen finns helkaklat badrum med tvättmaskin (Samsung, 2019), torktumlare (Samsung, 2019), arbetsbänk, skåp ovan, WC, dusch, spegelskåp, handfat med kommod samt golvvärme. Stort sovrum med garderober. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till mysig terrass och gräsmatta. Kök från Myresjökök med ljusa luckor, bänkskiva av grå laminat samt gråvitt kakel. Induktionshäll (2019), inbyggd varmluftsugn (2016) och mikro, kyl (Samsung, 2019), frys (Samsung, 2019) samt diskmaskin (Cylinda, 2020).

Populär trerummare med en av områdets absolut bästa uteplatser!
Antal rum
3 rum
Boarea
72 kvm
Areakälla
föreningens information
Uteplats
Stor fin terrass och gräsmatta i söderläge
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Beskrivning av våningsplan
Bottenvåning
Pris
SEK 3,050,000 utgångspris
Avgift
SEK 5,186 inkl värme, VA, kabel-TV och bredband
Andel i föreningen
1.46272 %
Andel av årsavgiften
1.46272 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2006
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 5/31/2019
Energiprestanda
108 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
111 kWh/m² och år
Övriga byggnader
Stort bra förråd högst upp i huset
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Stor fin uteplats åt söder med gott om plats för odling, lek och sittgrupp. Föreningen sköter buskage och övriga ytor.
Rymligt förråd högst upp i huset.
Förening
Namn
Brf Farsta Backe
Om föreningen
Föreningen består av 68 lägenheter fördelat på fyra flerbostadshus med adress Rekordvägen 5, 7, 10 och 12. Det finns även en mindre fastighet på Rekordvägen 14 som rymmer soprum med källsortering, cykelrum, driftcentral, elcentral och ett mindre förrådsutrymme. Cykelrum finns utanför varje port.
Tv och bredband
Fastigheten är ansluten till kabelnätet. Kabel-TV basubud via Comhem och fiberbredband samt IP-telefoni via Ownit ingår i månadsavgiften.
Parkering
Det finns möjlighet att hyra P-plats med eluttag (går att få direkt) för 350 kr/mån och carport med eluttag för 700 kr/mån (kö). Gästparkering finns. Föreningen planerar att göra laddstationer för hybrid/el - bilar.
Renoveringar
Under 2020 har föreningen planer på / utfört stamspolning, målning av takutsprång, installering av IMD system samt installering av solcellspaneler.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
På Publikvägen ligger en gemensamhetslokal "Villan" som kan bokas av alla bostadsrättsföreningarna i Farstadal. Där finns festlokal, två övernattningsrum samt bastu/relax.

Karta

Gustavsberg Farstadal GUSTAVSBERG

Rekordvägen 7

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg