190

Råsunda, Solna

Råsundavägen 169A

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,757 ink värme, VA och kabel-tv (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea63 kvm
Våning4
Byggår1911

Utgångspris: SEK 3,495,000

Bästa av alla möjliga världar! I ett boende anno 1911 som präglas av sin höga takhöjd om 3 meter med vackra fönsternischer och spröjs. Fiskbensparkett i vardagsrum och vacker originalgolv i övriga rum. Vardagsrummet höjs ytterligare till nya dimensioner med en magisk öppen spis som förgyller boendet. Fina ytskikt genomgående. Högst upp i huset med fin vy över Råsunda och Sundbyberg och mot vackra innergården. Två ljusinsläpp tillåter ett härligt ljushav att omfamna bostaden. Huset är vackert och du känner att det är något utöver det vanliga redan i trapphuset och den grönskande innergården där du kan grilla och basta. Utanför porten möts du av Gamla Råsundas charm samt Sundbybergs mecka av restauranger, barer, caféer och kommunikationer. Välkommen hem!

Om området

Kommunikation

Lägenheten ligger centralt med mycket goda kommunikationer. Från Råsundavägen går bland annat buss 515/595 åt ena hållet in till Odenplan och Stockholm via Solna station och åt andra hållet till Sundbybergs centrum/Sundbybergs station. Härifrån går dessutom buss 156 till Danderyds sjukhus och Ulvsunda industriområde. Två tunnelbanestationer Solna C och Näckrosen betjänar området. Till Solna Centrum och T-banan tar det ca 5-10 minuter att gå. Pendeltåget vid Solna station nås också efter en kortare promenad och är man bilburen så tar man sig snabbt in till Stockholms innerstad via Karolinska området. Påfarten till E4 nås på några minuter och E18 likaså.

Parkering

Boendeparkering finns på gatan. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset tel. 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 300:- eller 3-månaders biljett 750:- dessa biljetter köps i utvalda kiosker i Solna. Det går även att lösa biljetter dag för dag i automater. För mer information samt priser och blanketter se www.solna.se.

Övrigt

Solna stad växer och nu byggs kommunen ihop med Vasastaden och därmed också Stockholms innerstad. Nya Arenastaden, Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger inom några få minuters promenad från bostaden. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Kommande

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
63 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4
Pris
SEK 3,495,000 utgångspris
Avgift
SEK 2,757 ink värme, VA och kabel-tv (basutbud)
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1911
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Bostadsföreningen Egna Hem Råsunda UPA
Tv och bredband
TV leverantör är ComHem och grundutbudet ingår i avgiften.
Bredband är också ComHem. Leverantör Stockholms Stadsnät.
Parkering
I området finns boendeparkering på anslutande gator genom Solna stad.
Renoveringar
018 Undercentral och värmesystemets stamventiler bytts ut
2018 Radioventilerna i lägenheterna bytts ut
2016 Dränering på gårdssidan
2015 OVK
2014 Stamspolning
2013 Installation av bredband/fiberoptik
2011-2012 Reparation av tak
2009 Målning av trapphus, installation av bastu, säkerhetsdörrar
2009 Byte av el i trapphusen
2007 Tvättstuga
2007 Tak
2000 Stambyte badrum/WC
1994 Treglasfönster sattes in
1992 Stambyte kök
1991 Bytt panna/uppvärmningssystem
1985 Byte av elstigar/elcentral GEMENSAMMA UTRYMMEN
Övrigt
Medlemmarna har tillgång till tvättstuga, snickeriverkstad, cykelrum, barnvagnsrum, grillplats/uteplats på bakgård och en fin bastu.

Karta

Råsunda Solna

Råsundavägen 169A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg