190

Kållered

RadhusvägenFakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

117 kvm

BIAREA

56 kvm

TOMTAREA

157 kvm

BYGGÅR

1964

Gör dig redo för ett sällsynt gediget och rymligt radhus i familjevänliga Bölet! Här pågår just nu förberedelser inför försäljning och din chans att förvärva ett hem i en attraktiv boendemiljö. Ett hem där du bor med direkt närhet till natur- och kulturlandskap, skola, förskola, elspår för promenader och löpträning, golf, badsjö med badplats vid Färåstjärn. Sammantaget med plusfaktorn, effektiva och smidiga kommunikationer till centrum Göteborg, Mölndal och Kungsbacka, kommer du att bo och trivas här under lång tid.

Bakom den charmiga entrén döljer sig ett hem med många möjligheter. Entréplan bjuder in till socialt umgänge med kök, vardagsrum, gästtoalett och den härliga trädgården i insynsskyddat läge. Övervåningen utgör den privata delen av bostaden med flera sovrum, badrum och klädkammare. Det som gör att detta radhus sticker ut är att du har en praktisk källare med extra förvaringsutrymme och möjlighet att anpassa med fler sovrum eller allrum, men även en gedigen tvättstuga och pannrum. Bostaden passar därför de flesta familjer på grund av sin storlek och en genomtänkt och flexibel planlösning.

Här bor du med gångavstånd till pendeltåg, bussar och dagligvaruhandel. I området bor det många barnfamiljer vilket skapar en fin gemenskap mellan grannarna. Bölet förskola ligger endast 100 meter bort medan Hallenskolan (F-9) ligger 300 meter bort, vilket gör det otroligt tryggt och bekvämt när barnen kan börja ta sig till skolan själva.

Känns det som om du har hittat hem? Då är du hjärtligt välkommen att kontakta oss redan nu för att få mer information. Preliminärt kommer försäljningen starta efter sommaren.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Karta

Mölndal Kållered

Radhusvägen

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret