190
MED0F5DE046FA124DEF8D5A0CCF9245649A

Gavellägenhet från 2019 om fyra rum och kök, två badrum och två balkonger

Kommande®

Kungälv - Tjuvkil, Lycke

Porsholmsvägen 71

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,688 Kallvatten, kabel-tv (Telia) och parkering ingår i avgiften.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea83 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer01122
Byggår2019
Driftskostnad1,074 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,200,000

På Porsholmsvägen 71 välkomnas du in i denna öppna gavellägenhet där du kan njuta av alla de fördelar som en ny och fräsch bostad innebär. Här bor du på 83 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. En lyxig bostad vars generösa ytor gör det lätt att bjuda hem släkt och vänner.

Lägenheten består av en funktionell, välplanerad och trevlig hall, ett härligt, socialt och modernt kök, tre sovrum, två badrum samt ett rymligt, stilrent och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Det större sovrummet är inbjudande, harmoniskt och rogivande med utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. De övriga två sovrummen fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Det ena badrummet är rymligt, smakfullt och funktionellt och har toalett, duschvägg, handfat, handdukstork, golvvärme, dimbara spotlights, tvättmaskin och torktumlare. Det andra är stilrent och har toalett och handfat.

Det faktum att lägenheten har två balkonger gör att du kan komma ut och njuta av solen extra länge utan att behöva lämna bostaden.

Här bor du vid ett av Tjuvkils bästa lägen, med Tjuvkils Huvud ett stenkast från lägenheten samt ca 500 m ner till badbryggan som underhålls av Tjuvkils badförening. Marstrand ligger en cykeltur bort och Kungälv finns en biltur från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Tjuvkil har att erbjuda.
Vi ses på visningen!

Om området

Tjuvkils Ängar har en härlig granngemenskap där man hjälps åt och ställer upp för varandra. Havsnära och naturskönt område med många fina stigar vid havet där man kan promenera eller springa. Här blandas större permanentvillor med charmiga sommarstugor.

Kommunikation

Här går expressbussar till Ytterby, Kungälv och Göteborg.

Viktiga dokument & länkar

Social Video
Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
83 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Den funktionella, välplanerade och trevliga hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – hatthylla och gott om plats för jackor och skor.
Kök
Det härliga, sociala och moderna köket har vitmålade väggar och ekparkett. Utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket påkostade material såsom bänkskiva i kvartskomposit och köksluckor från Marbodal. Här får du en öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar.
Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt, stilrent och socialt rum med ekparkett och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor.
Sovrum ett
Från hallen når du lägenhetens master bedroom – ett inbjudande, harmoniskt och rogivande rum med ekparkett och vitmålade väggar. Rummet har utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng.
Sovrum två och tre
Två mindre, ljusa och mysiga sovrum med plats för garderob och säng. Vitmålade väggar och har ekparkett. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.
Badrum ett
Rymligt, smakfullt och funktionellt badrum med toalett, duschvägg, handfat, handdukstork, golvvärme, dimbara spotlights och tvättmaskin. Här ligger stilrent klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.
Gästtoalett
Detta stilrena och praktiska badrum har vitmålade väggar och snyggt klinkergolv som matchar fint. Här finns toalett, spegelskåp och handfat.
Balkong 1
Liten, mysig och delvis takbeklädd balkong som nås från hallen. Här erbjuds morgonsol och plats för ett mindre bord, bästa platsen att inta morgonkaffet på sommaren.
Balkong 2
Via vardagsrummet kommer du även till en stor, underbar (12 kvm) och ljus balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Skulle solen blir för stark så finns även än motordriven, sol och vindstyrd markis att tillgå.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 2
Pris
SEK 3,200,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,688 Kallvatten, kabel-tv (Telia) och parkering ingår i avgiften.
Driftskostnad
SEK 12,888 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 9,720
Försäkring
SEK 3,168
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.028503 %
Andel av årsavgiften
2.85027 %
Byggnad
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Förråd ca 6 kvm.
Förening
Namn
Brf Ängen Tjuvkil
Om föreningen
Gemensamma anordningar på tomtmark
Grönytor, gång- och körytor och parkeringar. Öppet dagvattensystem med diken. Komplementbyggnader med miljö- och teknikhus samt förrådsbyggnader. Föreningen svarar för skötsel av gemensamma anordningar och ytor.
Tomtmark gemensamt.
Finplanterad tomt med planteringar och gräsytor. Kör- och gångytor med beläggning av grus, sten
eller asfalt. Parkeringar asfalterade.
Tomtmark enskild
I upplåtelse till varje markbostad ingår uteplats ca 12 kvm enligt ritning. Det åvilar respektive bostadsrättshavare att ansvara för skötsel och underhåll av egen uteplats och entregång.
Till varje bostad hör parkering på gemensam gårdsparkering, avfallshantering i gemensamt miljöhus, förvaring i förrådsbyggnader på gården.
Servitut
Föreningen upplåter utrymme för, och ingår i, gemensamhetsanläggningarna Tjuvkil GA:36 (kvartersgatan med belysning) och Tjuvkil GA:37 (lekplats). Andelstal och upplåtet utrymme fastställs genom lantmäteriförrättning.
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
JA
Äger föreningen marken
JA
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Kungälv - Tjuvkil Lycke

Porsholmsvägen 71

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg