190

Kungsholmen Norr Mälarstrand, Stockholm

Polhemsgatan 18B, 2 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,268 inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea52 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer28
Byggår1930

På attraktiv adress i ostört gårdshus ligger denna bedårande 2:a. Lägenheten har en mycket väldisponerad planlösning där kök och vardagsrum ligger i anslutning med möjlighet att öppna upp för den som önskar. Balkong från lägenhetens vardagsrum med utsikt över innergårdens lummiga grönska. Köket är renoverat -14 och badrummet är renoverat så sent som -17. Bostadens läge är optimalt med ett brett utbud av restauranger, caféer, mysiga grönområden, vatten samt kommunikationer utanför dörren.

Om området

Citypuls och grönska i uppskattad kombination. Shopping i Västermalmsgallerian och runt Fridhemsplan finns ett stort utbud av välkända restauranger och trendbutiker.
Några minuter bort ligger härliga Rålambshov och Smedsuddsbadet med sin läckra sandstrand. Varför inte ta en romantisk promenad längs Suckarnas kaj och avsluta med ett glas vin på trevliga paviljongen längs Norr Mälarstrand.

Kommunikation

T-banas gröna och blåa linje till Fridhemsplan samt ett flertal bussar (bla. 1,3 och 4).

Närservice

Fridhemsplan erbjuder ett stort urval av restauranger, caféer, butiker, gym, välsorterade mataffärer och mycket mer.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning 2018
Stadgar 2018
Energideklaration
Kommande

Bilder

Säljarens bild från balkongens ena gavel.

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
52 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 3,268 inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg
Andel i föreningen
3.52065 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1930
Uppvärmning
Fjärrvärme
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Balkong
Förening
Namn
Brf Körsbärsträdet 25
Om föreningen
Brf Körsbärsträdet 25 består av 30 bostadsrätter, 3 hyresrätter och 2 lokaler. Charmig byggnad från 1930 med välbevarad design och stil i dess exteriör och trapphus. Föreningen förvärvade fastigheten 2003.

Totalrenovering av fastigheten skedde år 1989. 2004 målades fönstren utvändigt i gårdhuset. 2005 renovering/nybygnadtion av tvättstugan. Ommålning av tak, takfot samt balkongundersidor. Reparation av fasadskador samt målning av källarfönster och tak över entre på gårdshuset. Sockeln på fasad mot gatan i gathuset har reparerats och målats. 2006 Renovering av hissar i gat- och gårdshus. Högtrycksspolning/rensning av spillvattenstammar och samtliga avloppsledningar i källare ut till anslutning för kommunalt avlopp. Rengöring av samtliga avlufttningar. Högtrycksspolning av samtliga vattenlås och stickledningar i kök och badrum i lägenheter ut till stam. 2008 Utförd obligatorisk enerideklaration. Utförd OVK ( obligatorisk ventilationskontroll). Ombyggnad av soprum.2009 Anläggningen med värmeslingor på taken (i hängrännor och stuprör) har kontrollerats och renoverats.2011 Del av gathusets fasad har renoverats.

Gemensamma utrymmen: Föreningens medlemmar har tillgång tilI tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd samt en trevlig innergård med grönska och öppenhet att tillbringa sköna dagar på. Tvättstuga med moderna faciliteter.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
33
Varav hyreslägenheter
1
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
Föreningen är ansluten till ComHems kabel-TV nät. ComHems analoga basutbud samt vissa digitala kanaler ingår i månadsavgiften.
Bredbandsanslutning är installerad i samtliga lägenheter och ingår i månadsavgiften. Leverantör är Ownit.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Kungsholmen Norr Mälarstrand Stockholm

Polhemsgatan 18B, 2 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg