MEDD7AAE40D2AB14C5481805FF6E6F52CE6

Ljusterö, Ljusterö

Övre vägen 5

Fakta

TypFritidshus
Antal rum3 rok
Boarea40 kvm
Biarea20 kvm
Tomtarea2,341 kvm

Utgångspris: SEK 2,995,000

Mysigt fritidshus i idylliska och eftertraktade Laggarsvik. Huset, som ursprungligen är byggt ca 1920, är om 40 kvm. Utöver huvudbyggnaden finns gästhus med uterum, förråd samt två sovrum. Stor trädäckad terrass med fin utsikt. Här ser man ut över havet och det rika båtlivet. På kort gångavstånd finns fin badstrand. Fiber finns vid tomtgräns.

Väl innanför ytterdörren välkomnas man av hall med plats för avhängning. Direkt till höger finns påbörjad wc. Trappa till oinredd vind – här finns gott om plats att anlägga sovrum. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Praktiskt kök utrustat med kyl & frys, spishäll, fläkt, ugn, mikrovågsugn samt gott om förvaring.

Ljusterö är en av de största öarna i Stockholm Skärgård - belägen i hjärtat av Roslagen norr om Åkersberga och söder om Norrtälje. Kommunikationerna till Ljusterö är utmärkta. Väg 276 leder dig smidigt till huset och det går att ta sig kommunalt ända från Stockholm C. Bilfärjan avgår till fastlandet flera gånger i timmen, hela dygnet. Busshållplats med SL-bussar finns på gångavstånd. På ön finns flera ångbåtsbryggor dit Waxholmsbåten går hela året.

Om området

Ljusterö ligger i Stockholms mellersta skärgård. Hit tar man sig på flera olika sätt antingen med bil via färja från Östanå, Waxholmsbåt, buss eller egen båt.

I Linanäs finns flera populära skärgårdskrogar och vill man kan man ta Vaxholmsbåt in till Stockholm.

Kommunikation

Buss 626 går mot Åkersberga från Ljusterö färjeläger. Vill man åka till Norrtälje byter man till buss 621 vid Ljusterö vägskäl.

Närservice

På Ljusterö finns skola, förskola och älderboende. Det finns även en livsmedelsaffär med postombud mm.

Övrigt

Östra Lagnö är en ö i Österåkers kommun, Stockholms skärgård. Idag (2009) har ön cirka 30 bofasta och 150 sommarboende personer.

Ön är den tredje största i Österåkers kommun. Bland de som bott på Östra Lagnö kan bland annat nämnas Albert Engström, Bruno Liljefors, Per Albin Hansson och Alfred Ander.

Östra Lagnö ligger nordost om området Västra Lagnö på norra Ljusterö. Allmän väg slutar vid Östra Lagnö By vid Hemviken, I naturreservatets ostligaste del ligger Brännholmen, ett populärt utflyktsområde för sol och bad med långsträckta släta klippor i direkt anslutning till den livligt trafikerade Husaröleden och Svartlögafjärden.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Gästhus, terrass och uterum

Fin utsikt från terrassen

Stor trädäckad terrass

Badplats på badrocksavstånd

Huvudbyggnad med utsikt

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
40 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Uppvärmning
Direkt el
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
2-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Tegel
Fastighetsbeteckning
Bolby 2:92
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 7,365 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 982,000
Taxeringskod
213
Summa pantbrev
SEK 188,000
Tomt
Areal
2341 kvm
Tomttyp
Trädgårds-/naturtomt
Vatten/avlopp
Vatten saknas. Avlopp saknas
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Österåker Bolby GA:10

Karta

Ljusterö Ljusterö

Övre vägen 5

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg