190
MED9E6C104C22B04D2F82F36EE547756708

Östra Glänne Lillmyren 1 Östra Glänne, Kil

Kommande®

Östra Glänne, Kil

Östra Glänne Lillmyren 1Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

136 kvm

TOMTAREA

2 635 kvm

BYGGÅR

2008

DRIFTSKOSTNAD

3 439 kr/månad

Denna vackra 1-plansvilla i vinkel byggdes 2008. Fastigheten är belägen i naturskön och ostörd miljö. Med sjön som närmaste granne och den fantastiska utsikten blir vardagen i denna villa en daglig påminnelse om naturens skönhet och dess lugnande inverkan.

Det som verkligen gör denna fastighet unik är dess tomt som angränsar mot den vackra Pråmsjön. Med sin närhet till sjön erbjuder den enastående möjligheter för vattenaktiviteter och avkoppling. Du kan tillbringa dagarna med att fiska, ro eller paddla i den lugna sjön eller helt enkelt njuta av den vackra utsikten från tomten.

Tomten själv är rymlig och välskött, med gott om utrymme för trädgårdsarbete och utomhusaktiviteter. Här kan du skapa en trädgårdsoas med blommande växter, grönsaksland eller en mysig uteplats där du kan koppla av och umgås med vänner och familj. Det naturliga landskapet runt omkring ger också en känsla av avskildhet och lugn.

Det rymliga köket är perfekt för den som älskar matlagning och erbjuder gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här kan du enkelt bjuda in vänner och familj för trevliga middagar och samvaro.
Villan rymmer även tre bekväma sovrum, som alla erbjuder gott om utrymme för avkoppling och återhämtning. De ljusa och välplanerade rummen ger en avkopplande atmosfär och erbjuder möjligheter till personlig anpassning.

Förutom själva villan finns även en praktisk carport där du enkelt kan parkera din bil. Dessutom finns det ett pannrum/hobbyverkstad och ett förråd, vilket ger extra utrymme för förvaring av verktyg, trädgårdsutrustning och andra tillhörigheter.

Bilder

MED9E6C104C22B04D2F82F36EE547756708
MED8E3B840FB77746E48DBCD7641340D0FB
MED67185209F35A4372BF10843A59153C44
MEDB262F09075604159B26600DA3DAB6851
MED5856157019D64C03A5ECC8D7B690FEBB

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

136 kvm

TOMTAREA

2 635 kvm

BYGGÅR

2008

DRIFTSKOSTNAD

3 439 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum varav 3 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Genomgående i bostaden så pryds golven av ett stilrent laminatgolv. Golvet har en naturlig träliknande textur, vilket ger en varm och inbjudande känsla. Det är även lätt att hålla rent och underhålla, vilket gör det både praktiskt och bekvämt.

HALL

Välkomnade hall där entrédelen har en grå klinkers på golvet och den inre delen av hallen har ett laminatgolv. Till höger innanför ytterdörren finns plats för avhängning av ytterkläder. Rakt fram från ytterdörren sett så ligger matrum och vardagsrum, till vänster två av sovrummen samt gäst-wc och till höger hittar du bostadens härliga kök.

KÖK

Rymligt kök som kombinerar det bästa av modern design och lantlig charm. Det första som fångar din uppmärksamhet är de vackra ljusgula köksluckorna som genast skapar en varm och inbjudande atmosfär. De ljusa färgerna ger en känsla av ljus och utrymme, samtidigt som den lantliga stilen ger en rustik och hemtrevlig touch.
Matplatsen är placerad vid ett stort fönsterparti. Här kan du njuta av dina måltider medan du tar in naturens skönhet och njuter av en avkopplande atmosfär.
Köket är utrustat med kyl, frys, spis, spisfläkt, separat ugn (-22), micro och diskmaskin.

MATRUM

Centralt placerat mellan kök och vardagsrum ligger ett matrum med plast för matbord samt förvaringsmöbel.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är rymligt och inbjudande. Den inglasade altanen är en naturlig förlängning av rummet och erbjuder en plats där du kan njuta av naturen stora delar av året, oavsett väder. Här kan du sitta och koppla av med en kopp kaffe eller bjuda in vänner och familj för social samvaro i en fantastisk omgivning. De många fönstren i vardagsrummet ger vacker utsikt över sjön och den omgivande naturen.

SOVRUM 1

Detta fina sovrum välkomnar dig med sin ljusa väggar som bidrar till en avslappnad och inbjudande känsla. Ett fönster skänker dagsljus åt rummet.

SOVRUM 2

Detta fridfulla sovrum har tapetserade väggar som pryds av ett vackert mönster med löv i milda och lugnande färger. Här finns ett fönster.

SOVRUM 3/KONTOR

Det största av sovrummen används idag som kontor/gästrum. Här finns plats för en bäddsoffa för övernattande gäster. En praktisk skrivbordsplats finns tillgänglig i rummet, vilket ger en arbetsyta för studier eller arbete hemifrån. I rummet finns även tre garderober.

DUSCHRUM

Bostadens duschrum har väggar klädda med en blå plastmatta och på golvet ligger en plastmatta i träimitation. Här finns separat dusch med glasväggar, handfatskommod med tillhörande spegel med belysning samt wc.

TVÄTTSTUGA

Praktiskt tvättstuga kombinerad med groventré. Här finns generös förvaring och gott om arbetsyta. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin. torktumlare samt tvättho. Från fönster har du en vacker vy ut över Pråmsjön.

TOALETT

Gäst-wc med grå plastmatta på golvet som samstämmer fint med en ljus plastmatta på väggen. Här finns handfatskommod, spegelskåp samt wc.

Om området

Välkommen till Östra Glänne! Området ligger naturskönt i skogarna nordväst om Kil. Kil är en mycket familjevänlig kommun nära lugn och grönskande natur i de omkringliggande områdena. Kil är en fantastisk idyll med vacker landsbygd och sitt läge vid Fryken. I tätorten Kil finns tre grundskolor: Vikstaskolan, Dallidenskolan och Sannerudsskolan. Sannerudsskolan har elever F-6, 7-9. Övriga skolor har elever F-6. Förskola samt grundskola finns även i Fagerås. Kil har ett rikt föreningsliv och här finns bl.a. en toppenfin 18-håls golfbana, slalombacke, flera gym, padelbanor och andra idrottsanläggningar.

KOMMUNIKATION

Kil och Fagerås erbjuder goda förbindelser via buss eller tåg. Med bilen tar du dig till Kil på cirka 15 minuter, till Karlstad tar det ungefär 30 minuter.

NÄRSERVICE

Kil är en ort med allt du behöver för ett bekvämt boende. Längs Storgatan finns ett brett utbud av butiker och serviceinrättningar. Ett mindre serviceutbud finns även i Fagerås.

Ekonomi

EL

10 000 kr

VA

1 500 kr

UPPVÄRMNING

20 000 kr

RENHÅLLNING

2 648 kr

SOTNING

2 450 kr

FÖRSÄKRING

3 950 kr

ÖVRIGT

720 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

41 268 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Uppskattad förbrukningsmängd av ved är ca 25 kubik. (travat mått)

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla i vinkel

BYGGNADSÅR

2008

UPPVÄRMNING

Vedpanna med elpatron

VENTILATION

Frånluftssystem

ELFÖRBRUKNING

3 221 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Östra Glänne 1:189

ÖVRIGA BYGGNADER

Carport, pannrum/hobbyrum och förråd.
I pannrummet finns vedpanna samt två ackumulatortankar om 750 liter/st. Pannrummet fungerar även som hobbyrum/snickarverkstad.

ÖVRIGT

Vattenburen golvvärme i hela huset.
Fiber finns indraget.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 006 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 278 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

Tomt

AREAL

2635 kvm

TOMTTYP

Friköpt

PLANBESTÄMMELSER

Landskapsbildsskydd (1969-10-29)

VATTEN/AVLOPP

Enskilt vatten året om. (syrerikt vatten)
Enskilt avlopp. 3-kammarsbrunn med infiltrationsbädd.

PARKERING

Carport

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Kil Östra Glänne GA:2 (gäller väg)
Förmån: Officialservitut Vattentäkt, 17-B-809.2
Förmån: Officialservitut Väg, 1715-07/11.1

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Karta

Kil Östra Glänne

Östra Glänne Lillmyren 1

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg