190
MEDE7768D3947824C3F8AE3892A9855DD1D

När gammalt möter nytt i älskade Råsunda!

Kommande®

Råsunda, SOLNA

Östervägen 25B

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,624
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1.5 rok
Boarea42 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer1306
Byggår1940

Perfekta kombinationen av en uppskattad funkis charm och det moderna har här smält samman i en magisk balans. Bostaden har fått ett modernt kök och ytskikt som är genomgående fina. En balkong där du i glada vänners lag kan njuta av insynsskyddet från grönskan. Yteffektiv med ljusinsläpp som ger en känsla av rymd genom hela bostaden. Du bor på en lugn gata med direkt anslutning till Råsundas hjärta och puls. Med de bästa restaurangerna, kommunikationer, grönområden och närbutiker på gångavstånd. Beläget i en solid förening med god ekonomi. Är denna bostad en dröm för de som letar sitt första boende tillsammans.

Välkommen till Råsunda!

- Genomgående fin bostad.
- Insynsskyddad balkong i högt läge
- Renoverat och genomtänkt kök.
- Fastighet anno 1940 med fin balkong nisch
- Restauranger, fik och barer på gångavstånd.
- Nära till nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia
- Nära till kommunikationer både vid Solna C & Solna Station
- Nära till Sveriges filmhistoria vid Filmstaden

Om området

Kommunikation

Lägenheten ligger centralt med mycket goda kommunikationer. Från Råsundavägen går bland annat buss 515/595 åt ena hållet in till Odenplan och Stockholm via Solna station och åt andra hållet till Sundbybergs centrum/Sundbybergs station. Härifrån går dessutom buss 156 till Danderyds sjukhus och Ulvsunda industriområde. Två tunnelbanestationer Solna C och Näckrosen betjänar området. Till Solna Centrum och T-banan tar det ca 5-10 minuter att gå. Pendeltåget vid Solna station nås också efter en kortare promenad och är man bilburen så tar man sig snabbt in till Stockholms innerstad via Karolinska området. Påfarten till E4 nås på några minuter och E18 likaså.

Parkering

Boendeparkering finns på gatan. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset tel. 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 300:- eller 3-månaders biljett 750:- dessa biljetter köps i utvalda kiosker i Solna. Det går även att lösa biljetter dag för dag i automater. För mer information samt priser och blanketter se www.solna.se.

Övrigt

Solna stad växer och nu byggs kommunen ihop med Vasastaden och därmed också Stockholms innerstad. Nya Arenastaden, Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger inom några få minuters promenad från bostaden. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2015
Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1.5 rum
Boarea
42 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 4
Avgift
SEK 2,624
Andel i föreningen
4.516 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1940
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Regeln 6
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Regeln 6 är belägen på Östervägen 25B i Solna. Fastigheten har funnits sedan 1940 och föreningen registrerades år 2001. Regeln 6 består av 24 lägenheter och en lokal med en sammanlagd yta på 1013 kvm. Vatten- och avloppsstammar byttes år 1996. Nya fönster och balkongdörrar 2010. Fasadrenrenovering planeras till mars 2017 (månadsavgiften påverkas inte) Tvättstuga och cykelförråd i källaren.

Karta

Råsunda SOLNA

Östervägen 25B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg