190
MED0A6DB715E5B44F5D82F5E642A9B89313

Välplanerad trea, högt upp i huset med soldränkta balkonger!

Kommande®

Johanneberg, Göteborg

Örnehufvudsgatan 3

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,118 inkl värme, VA och kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea75 kvm
Våning6 (hiss finns)

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Högt upp i ett funkishus i lummiga Johanneberg ligger denna charmiga genomgångstrea. Balkonger i fritt läge med sol större delen av dagen och helt utan insyn. Välskött brf! Kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information!

Om området


I lugna och gröna Johanneberg bor du i centrala Göteborgs södra del. Härifrån har du Avenyn, Vasastaden och Södra vägen med nöjen, kultur och shopping inom bekvämt räckhåll.
Strax söder om Avenyn och Götaplatsen syns Nedre Johannebergs tegelbebyggelse i tjugotalsklassicistisk stil. Härifrån visar Viktor Rydbergsgatan vägen uppför branten till Övre Johanneberg. Häruppe hittar du Göteborgs första och mest utpräglade område i funktionalistisk stil med så kallade funkishus som blev moderna på 1930-talet. Många Johannebergsbor njuter av ljuset och den sköna utsikten över staden mot både norr och sydöst.
Johanneberg är en trivsam och populär stadsdel att bo i med härliga grönområden som Näckrosdammen, Carlanderska parken och Johannebergs kyrkopark. Du har bekväm närhet till mataffärer, apotek, vårdcentral och förskolor. Vid Mossens Idrottsplats med fotbollsplan och motionsslinga finns Fysiken, ett friskvårdscenter med toppmodern gymanläggning och ett generöst utbud av aktiviteter som klättring, vattenträning, bollsport, yoga och dans.
Vill du äta ute finns det i området en hel del kvarterskrogar, caféer och inte minst berömda restaurangen Thörnströms med vinkällare och workshops. På Quality Hotel Panorama på Eklandagatan slappnar du av med en afterwork-öl eller ett bad i utomhusjacuzzin. Lockar storstadspulsen tar du dig enkelt till fots eller med buss ned till Avenyn och Vasastaden.
Följer du Eklandagatan nedför berget österut hamnar du vid Korsvägen som är en stor knutpunkt för stadens bussar och spårvagnar. Här hittar du också några av Göteborgs stora attraktioner Svenska Mässan, Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Årsredovisning 2019
Kommande

Bilder

Härlig balkong i soldränkt västerläge

Fantastisk fiskbensparkett som löper igenom lägenheten

Vackra fönsterbänkar i sten

Utsikt från lägenhetens andra balkong

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
75 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
6 av 7, hiss finns
Avgift
SEK 4,118 inkl värme, VA och kabel-TV
Andel i föreningen
2.17341 %
Andel av årsavgiften
2.09723 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Förening
Namn
BRF Örnen i Göteborg
Organisationsform
Bostadsrätt

Karta

Johanneberg Göteborg

Örnehufvudsgatan 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg