MED51F4921F97A74B77B51137A73313FF6B

UNIK 2:A OM HELA 61 KVM I POPULÄRA KISTA GÅRD - GAVEL - STORA FÖNSTERPARTIER

Kista Gård, Kista

Oddegatan 10, 2 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,343 Tillkommer en preliminär månadskostnad om 458 kr för Värme/Vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea61 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer743
Byggår2010
Driftskostnad917 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,295,000

Ansvarig mäklare

Visningar

20
September | Sunday
Kl 13:30 - 14:00
Varmt välkomna på visning!
21
September | Monday
Kl 19:00 - 19:30
Varmt välkomna på visning!

- Stabil ekonomiskförening
- Hörnlägenhet
- Optimalt 2:Rok
- Stor och möblerbar balkong in mot lugn innergård
- Populärt familjevänligt område
- 5-7 min promenad till Kista Galleria med förmånliga öppettider
- Promenadavstånd till flertalet matbutiker & kommunikationer

Här på ODDEGATAN 10 finner ni en optimalt planerad tvårumslägenhet på hörnet i en populär fastighet byggd 2010. Bostaden har ett genomgående gott och fint skick med stilrena ytskikt. Bostaden passar er som söker ett boende med lite högre krav på stora ytor och härliga fönsterpartier, här är det bara att flytta in! Bostaden har stora fönsterpartier som vetter åt olika håll utan helt insyn mot härlig grönska. Från vardagsrummet/köket har ni utgången till den härliga stora balkongen som vetter mot husets lugna innergård som en egen liten oas bort från stor-stadslivet och stressen.

Med sitt utmärkta läge för den typiska pendlaren är Kista-området ett utmärkt alternativ!
På ca 5-7 min till Kista Galleria samt T-bana där tar en till city på ca: 18 min. Ett stenkast från dörren går flera busslinjer som smidigt tar en till Sollentuna, Jakobsberg och Mörby C. För den idrottsintresserade finns flera gym, utmärkta cykelvägar och fina promenadstråk och löpvägar i bl.a. Järvafältet.

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Övrigt

I Kista Gård finns förskola som drivs av Stockholms stad. I de centralare delarna av Kista finns flera förskolor, grundskolor. Vid Kistamässan finns Internationella Engelska skolan.

Bilder

Sovrum

Kök med matplats

Balkongen

Mäklaren

Badrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
61 kvm
Areakälla
föreningens information
HALL
Välkomnande och ljus möblerbar HALL med delvis klinkergolv och delvis parkettgolv, vitmålade väggar samt goda avhängningsmöjligheter. Hallen är utrustad med 2 st garderober samt säkerhetsdörr.
BADRUM
Stort och rymligt BADRUM med golvvärme, vit kakel längst väggar samt mörkt klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp, dusch, tvättmaskin & torktumlare.
SOVRUM
Rymligt & luftigt SOVRUM med ekparkettgolv, vitmålade väggar samt fönsterparti med bra ljusinsläpp mot balkongen. 3 st. garderober med följer.
VARDAGSRUM
Stort och luftigt VARDAGSRUM med ekparkettgolv, vitmålade väggar samt brett fönsterparti med härligt ljusinsläpp. Här finns plats för soffgrupp samt matplats för 6-8 personer. Utgång till den fantastiska & möblerbara balkongen med utsikt mot mysiga innergården.
KÖK
Fräscht och modernt KÖK med ekparkettgolv, vitmålade väggar samt stort fönsterparti mot balkongen med härligt ljusinsläpp. Gott om förvaring bakom vita köksluckor, vitt kakel ovan den generösa arbetsbänken samt moderna vitvaror. Maskinell utrustning: Ugn med spishäll & fläkt, diskmaskin, stor kyl & stor frys samt inbyggd mikro.
BALKONG
Stor och möblerbar balkong där man kan njuta av härliga sommarkvällar med nära och kära.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Pris
SEK 2,295,000 Utgångspris
Avgift
SEK 3,343 Tillkommer en preliminär månadskostnad om 458 kr för Värme/Vatten
Driftskostnad
SEK 11,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,500
VA
SEK 500
Uppvärmning
SEK 5,000
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Föreningen debiterar en prel.avgift per månad för Värme och vatten som sedan stäms av en gång per år
Andel i föreningen
1.7868 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2010
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Skagagård
Om föreningen
Till varje lägenhet finns ett förråd som finns på bottenvåning i samma byggnad.
Ditt förråd är en metall bur som du själv måste tillhandahålla lås till och förrådet varierar i storlek utifrån storleken på din bostad.

Föreningen har tillgång till en tvättstuga som är belägen på Skagafjordsgatan 11. Tillgång till lokalen sker med separat nyckel som kvitteras ut av styrelsen. Ta kontakt med styrelsen för att lösa ut en nyckel.

Föreningen har tillgång till små barnvagnsrum i samtliga av föreningens fastigheter; Surtsögatan 4, Skagafjordsgatan 11 och Oddegatan 10. Dessa finns belägna på bottenplan i samtliga hus. Medlemmar i föreningen har tillgång till dessa genom sin lägenhetsnyckel.

Det finns två cykelställ utanför Surtsögatan 4:as båda portar (Ena på markplan och den andra på innergården).

Det finns även ett cykelrum som går att nå via garaget och är beläget längst in till vänster, bredvid garageplats 50. Använd din bostadsnyckel för att komma in genom metalldörren.

En avgift för värme och varmvatten tillkommer på månadsavgiften för de boende. I dagsläget är detta ett schablonbelopp som baseras på lägenhetens storlek, och uppgår till 90kr/m2 och år. Styrelsen arbetar med att få igång den individuella mätningen av förbrukningen för värme och vatten så att varje medlem istället betalar för den faktiska förbrukningen.

För mer information om föreningen besök: https://brfskagagard.se/

Ekonomisk förvaltning hanteras av Frubo AB.
Telefon: 013-37 40 80
E-post: info@frubo.se
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
54
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Brf Skagagård är inkopplat till det öppna fastighetsnätet Open Universe med fiber som tillåter hastigheter upp till 1 Gbit/s. Vilken hastighet du får beror på vilken leverantör du väljer och deras tjänster. Genom Open Universe väljer du även vilken tv-leverantör och vilket utbud du vill ha.

Du kan läsa mer om vilka leverantörer du kan välja mellan på open universe webbplats.
Parkering
Brf Skagagård har 37 garageplatser till förfogande till sina boende.
Infart till garaget finns på Surtsögatan och ligger mellan Surtsögatan 4 och Oddegatan 10.
Ingång till garaget finns tillgängligt längst ner i varje port.

En garageplats kostar 690 kr/månad. Kontakta Frubo för mer information och bokning av garageplats.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Nej. Tomträtt.
Övrigt
FTX ventilaltionssystemet med värmeåtervinning sparar upp till 80% av frånluftsvärmen som annars hade gått till spillo.
Värmaren i aggregatet är dimensionerat för att klara av att tillföra lite extra värme, resten skall övriga värmekällor stå för enligt ovan stycke.

Värmen i bostäderna är beräknade enligt passivhusnormen, vilket innebär en inomhustemperatur på mellan 20 och 21 plusgrader.

Karta

Kista Gård Kista

Oddegatan 10, 2 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg