190

Vasastan, Stockholm

Observatoriegatan 14

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,307 inkl värme, VA
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea75 kvm

Ytterst välplanerad sekelskiftes 4:a i välskött hörnfastighet. Flertalet tidstypiska detaljer sätter en underbar prägel till detta boende och möts fint av det ljusa och industriella köket och det renoverade badrummet med en modern fransktouch.

Här erbjuds stora sociala ytor och ett helt enkelt magiskt vardagsrum i hörnläge med tre generösa fönster och ett vackert ljusflöde. Tre utmärkta sovrum där ett utgör master bedroom och två lite mindre barn-/tonårsrum. Utmärkt läge med villakänsla, nära för barnen att springa fritt ut på föreningens vackra gård. Solid förening, låg avgift!

Anmäl gärna ert intresse redan nu!

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Energideklaration
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden disponeras enligt följande:

Entré - Genom ytterdörren möts mat av en ljus och fin entré med ovanligt god förvaring bakom vackert speglade vikdörrar som döljer en välinredd garderob från golv till tak.

Kök - Vitt och stort kök med en industriell känsla. Vita luckor med ovanligt god förvaring. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis samt fläkt. Plats för den som önskar för mindre frukosthörna.

Vardagsrum - Magnifikt rum med klassiska pardörrar samt inte mindre än tre stora vackert välvda fönster. Tack vare hörnläget ges ett mycket fint ljusflöde till detta rum. Generös yta att möblera för såväl större soffmöblemang som matplats.

Master bedroom - Välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng samt sängbord. Här finns två garderober att tillgå som ger god förvaring.

Sovrum - Detta charmiga rum präglas av det stora fönsterpartiet och tack vare takhöjden ges god möjlighet till förvaring under sänglösning och därmed plats för mindre arbetshörna eller fåtölj.

Sovrum - Med en rejäl takhöjd har man här ett praktiskt sängloft som frigör yta för möblering under. Rummet är lite större och ljust och vackert med stort fönster även här.

Badrum - Med en modern fransktouch återfinns badrummet invid köket. Vackert vitkaklade väggar som möter det marockanska kaklet längs golvet. Utrustat med badkar, kommod samt wc.
Antal rum
4 rum
Boarea
75 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 2,307 inkl värme, VA
Andel i föreningen
3.16 %
Byggnad
Energideklaration
Utförd 6/9/2008
Energiprestanda
112 kWh/m² (Atemp) och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Förråd: Tillgång till ett vindsförråd samt ett jordkällarförråd f.n.

Tvättstuga: Ligger på entréplan mot gård med fönster.

Gemensamma utrymmen: Trivsam innergård att uttnyttja för medlemmarna.

Cykelställ: Återfinns i på gården.

Tv & Internet: Levereras via ComHem
Förening
Namn
Brf Sirius 3
Om föreningen
Brf Sirius 3 bildades 1998 och är belägen på Västmannagatan 42 och Observatoriegatan 14, Vasastaden i Stockholm. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 1998 och består av ett flerbostadshus om 5 våningar med 32 lägenheter och 1 lokal. Fastighetens byggnad är uppförd 1882.

Karta

Vasastan Stockholm

Observatoriegatan 14

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg