190
MEDD88BF89962F245D58E73BE9A85CCC87D

Kommande försäljning!

Kommande®

Triangeln, Malmö

Nikolaigatan 5 U3

Fakta

TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1.5 rok
Boarea43.1 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer29

Snart ges det möjlighet att förvärva denna charmiga 1.5:a med bevarade originaldetaljer. Här bor du i en väldisponerad lägenhet med ett rymligt kök, ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Välkomna att höra av er för mer information.

Om området

Vid Triangeln bor ni mitt i stan med närhet till det mesta. Här finns Triangelns köpcenter som också är starten till Gågatan. Denna leder er rakt ner till Gustav Adolfs Torg och på vägen hittar ni många affärer, caféer och restauranger. Runt hörnet finner ni även den populära Möllevången med dess trevliga uteserveringar, matmarknad och levande kultur! Även Pildammsparken ligger i närheten med sina trevliga promenadstråk.

Här bor du i absolut närhet till det mesta inom service och kultur, endast ett stenkast bort finner ni Malmö Konsthall och Malmö Opera!

Kommunikation

Goda kommunikationsmöjligheter från Citytunneln som snabbt tar dig till bland annat Köpenhamn, Malmö Central och Lund. Perfekt för den som pendlar, både lokalt och i resten av Skåne. Vid Triangelns station går även ett flertal stadsbussar som tar dig runt i Malmö.

Närservice

I området finns allt man behöver i vardagen när det kommer till mataffärer, restauranger, klädbutiker, apotek, vårdcentral och lekplats.

Viktiga dokument & länkar

Årsredovisning
Stadgar
Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1.5 rum
Boarea
43.1 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 4
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Förening
Namn
Brf Solhus
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Solhus är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 95 st bostadsrätter och en lokal delat på två hus. Fastigheterna byggdes år 1929 av Malmö Byggnadsgille och var de två första husen som uppfördes i kvarteret.
Tv och bredband
Föreningen använder sig av Bahnhof för leverans av internet och digital-TV via fiber. Extra tv-kanaler kan beställas till utöver grundutbudet.
Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan.

Utförda renoveringar/underhåll:
2019 - Relining av avloppsrör.
2018 - OVK.
2017: Renovering av fönster och balkongdörrar med linoljefärgsmålning.
2016 - Samtliga värmeledningsrör i källaren byttes ut.
2016 - Ny tvättmaskin och två nya torkskåp av äldre modell byttes ut.
2015 - Relining av bottenavlopp och installation av elektroniska råttstopp vid dessa.
2014 - Renovering av skorstenarna
2013 - Injustering av värmesystemet
2012 - Byta av alla termostater
2011 - Värmeslingor på taken för bättre vintersäkerhet.
2011 - Värmeslingor på taken för bättre vintersäkerhet.
2009/2010 - Renovering av fasader, tak, balkonger. Målning av fönster.
2009/2010 - Tvättstugor och torkrum byggs om och utökas till fyra.
2009 - Renovering av ventilation
2004 - Avloppsstammar, kök.
2004 - Nya tappvattenstammar.
2003 - Ny elcentral
1999 - Nya portar
1992 - Renovering av fönster
1990 - Dränering av husgrunderna utmed gårdssidorna.
1990 - Renovering av trädgårdarna. Gångarna stensätts
Ekonomi
Avgiften höjs 1 % från och med januari 2019.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av BoNea Förvaltning AB.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
Brf Solhus har två fantastiskt mysiga gårdar som alla medlemmar kan nyttja. Här finns det utemöbler, grillplatser, parasoll och det finns ett partytält att låna. Föreningen har ett gästrum som medlemmarna kan hyra. Detta ligger på Nikolaigatan 5, uppgång 1. Kostnad att hyra rummet är 250kr per natt. Rummet får hyras max sju dagar i sträck. Det finns två tvättstugor i varje hus. Den ena har två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Den andra har tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Till bägge tvättstugorna finns separat torkrum.

Ovanstående information är inhämtad från föreningen och spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen. Besök gärna föreningens hemsida för mer information, http://brfsolhus.se/.

Karta

Triangeln Malmö

Nikolaigatan 5 U3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg