MED4E40C32B930547C6A3C08CA47824ECB2

Skånsta, Åkersberga

Murkelvägen 14

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea166 kvm
Biarea21 kvm
Tomtarea219 kvm
Byggår1975
Driftskostnad3,092 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,495,000

Ett av de populära och rymliga 3-plans radhusen på Murkelvägen bjuds nu ut till försäljning. Lugnt, avskilt och bilfritt läge med en fantastisk och lättskött trädgårdstomt i bästa västerläge, angränsande mot skogsdunge. Trädäckad uteplats med tillhörande markis. Fin stenlagd entré till huset. Här bor ni med natur, grön- och strövområden som närmsta granne men ändå med direkt närhet till matbutik, förskolor, skolor och kommunikationer. Huset, som är uppfört 1975, har gott om sovrum, bra förvaring och stora sällskapsutrymmen. Stor inredd vind med klädkammare samt egen balkong med utsikt över trädgårdstomten. Garage i länga ingår samt fria parkeringar i området.

Väl innanför ytterdörren välkomnas man av hall med gott om plats för avhängning. Rakt fram finns klädkammare med plats för avhängning, skor, ytterkläder etc. I anslutning finns stort och praktiskt förråd.

Tvättstuga från byggåret. Här finns tvättmaskin, torktumlare, rostfri tvättho samt bra förvaring. Här står också husets varmvattenberedare placerad.

Badrum utrustat med wc, handfat, badkar samt spegelskåp med förvaring. Badrummet är från byggåret.

Entréplanet har två stycken sovrum, varav det största (som även kan användas som sällskapsrum/vardagsrum) har garderob med skjutdörrar.
Uppför trappen möts man av vardagsrum, matrum samt kök med matplats i en öppen planlösning. Matrummet kan avskärmas och ge plats till ytterligare ett sovrum om så önskas. Köket är utrustat med fullstor kyl & frys, spishäll med fläkt, ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. Gott om förvaring samt diskbänk i rostfritt.

Helkaklat badrum med duschhörna i klarglas med skjutbara dörrpartier. Här finns även wc, tvättställ med underskåp samt spegelskåp med inbyggd belysning. Golvvärme.

På övervåningen finns ett sovrum.

Den inredda vinden är väl tilltagen. Den ena kortväggen täcks helt och hållet av en walk in closet. Ut över detta så inryms här även arbetsplats, tv hörna, utrymme för stor dubbelsäng med tillhörande sängbord samt övrig möblering. Utgång till balkong och utsikt över den plana och lättskötta trädgårdstomten.

På Murkelvägen bor man i ett lugnt och mycket barnvänligt område – men ändå med närhet till Åkersberga Centrum och dess stora utbud av matbutiker, affärer, restauranger, gym, bibliotek, badhus etc. Nära till populära Domarudden med fin badplats vid Insjö.

Välkommen på visning!

Om området

Skånsta, populärt villaområde norr om centrala Åkersberga. är en del Här bor du med absolut närhet till naturen, nära flertal skolor såväl kommunala som privata. Egen ICA butik på promenadavstånd och mycket bra bussförbindelser till Stockholm, Åkersberga och Norrtälje.
Uppvärmningsavstånd till Hacksta motionsspår och 5km slingan. Du promenerar eller cyklar bekvämt till centrala Åkersberga. Här ligger också Länsmansgården med konsthall och caféverksamhet.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Välkommen till Murkelvägen 14

Stenlagd entré till huset

Gränsande mot skogsdunge

Fin trädgårdstomt

Uteplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6 rum varav 4-5 sovrum
Boarea
166 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
21 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2½-plansradhus i soutteräng
Byggnadsår
1975
Uppvärmning
Luftvärmepump samt direktverkande el
Ventilation
Mekanisk Frånluft
Energideklaration
Utförd 9/18/2013
Energiklass
B
Energiprestanda
65 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
2-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Sadeltak med eternitplattor
Fastighetsbeteckning
Skånsta 3:174
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 37,105 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 6,343
Uppvärmning
SEK 18,772
Renhållning
SEK 2,290
Väg, samf
SEK 9,700
Beräknat antal personer
1
Kommentar
I kostnad för uppvärmning ingår kostnad för hushållsström. I samfällighetsavgiften ingår garage, snöskottning, belysning, p-platser, lekplatser samt centralantenn för radio och tv. Utöver ovanstående kostnad tillkommer kostnad för hemförsäkring.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,522,000
Byggnadsvärde
SEK 1,942,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 800,000
Tomt
Areal
219 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Planbestämmelser
Stadsplan (1973-08-23)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Österåker Skånsta GA:2, Gemensamhetsanläggning: Österåker Skånsta GA:6

Karta

Skånsta Åkersberga

Murkelvägen 14

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg