KarriärOm oss
510
MED4673AC47F2B14393A50B759019D78074

Såld!

Stor familjevilla på populära VästerMellankullagatan 22 Hässleholm - Väster, Hässleholm

Hässleholm - Väster, Hässleholm

Mellankullagatan 22Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

160 kvm

BIAREA

88 kvm

TOMTAREA

988 kvm

BYGGÅR

1954

DRIFTSKOSTNAD

4 623 kr/månad

Stor familjevilla på populära Väster

Stor unik familjevilla på bra läge på populära väster. Lummig mysig trädgård i etage vilket ger en härlig utsikt över området. Med både garage och carport finns det bra med förvaringsutrymmen för fordon, arbetsyta och diverse trädgårdsredskap. Villan är på hela tre våningar med 4 sovrum, stora sociala ytor, toaletter på alla plan samt uterum, balkong och uteplats under tak i anslutning till köket. Från kök och matplats har du en fin fridfull vy över takåsarna och på källarplan finns en inbjudande gillestuga med bar, umgängesrum och separat ingång, perfekt för tonårsbarnen eller varför inte för härliga tillställningar med vänner. Villan har utmärkt energiprestanda (Energiklass C) med både fjärrvärme, pelletskamin och vedkamin som uppvärmningskällor. Här bor du med närhet till både skola, matvarubutiker och centrum.

Välkommen in på entréplan där det bjuds på två sovrum, toalett, kök och stora sociala ytor. Bostaden har en varm och ombonad interiör med en naturnära färgskala som ger en fin röd tråd genom husets alla rum. Från hallen nås trappan upp till ovanvåningen samt trappan ner till källarplan. Vidare till vänster i hallen nås ett sovrum med intilliggande toalett och rakt fram ligger vardagsrummet varifrån man når det andra sovrummet på detta plan. Ett par trappsteg ner från vardagsrummet ligger matplats med kök i öppen planlösning. Det är ett rum utöver det vanliga med en rogivande vy över takåsar och himmel via de stora fönsterpartierna som även gör att rummet badar i härligt dagsljus. Från matplatsen nås utgång till trädgården och altanen under tak på baksidan samt till det inglasade uterummet på framsidan med samma trevliga utsikt som matplatsen. Köket är i trä med fina detaljer och erbjuder bra med förvaringsmöjligheter och arbetsyta för matlagning och bakning. Ett rum som gjort för att umgås med vänner och familj oavsett årstid eller väder. Här vill man vara!

En trappa upp finns två rymliga sovrum med målade väggar och ett ljust laminatgolv, båda med gott om plats för både säng, förvaring och övriga möbler. Här finns även ett duschrum. En trappa ner på källarplan finns flera bra förrådsutrymmen, gäst-wc, en rejäl tvättstuga med gott om plats för förvaring av tvätt och med ett badkar för avslappnande hemmakvällar. Här finns även ett väl tilltaget allrum i två nivåer. I ena delen finns en bar och ett par trappsteg ner nås allrummet som är rymligt med plats för både soffa, tv-möbel samt säng. Här finns det alla möjligheter för härliga tillställningar med vänner och familj. Rummet har även egen ingång utifrån i markplan vilket gör det perfekt som tonårsrum eller kanske för en egen verksamhet. Från hallen på källarplan nås även garaget med plats för förvaring av fordon och diverse redskap.

Lummig trädgård i etage med många buskar, blommor och träd. Högst upp finns ett soldäck med utsikt över området och med egen träningsanläggning samt en redskapsbod för förvaring. På sidan av huset med öppning från trädgården finns en stor carport med plats för bil, cyklar, trädgårdsredskap mm. Huset har besiktigats, protokoll finns hos mäklaren. Välkommen på visning!

Bilder

MED4673AC47F2B14393A50B759019D78074
MEDC071BEAD4B114CD684A2BEF4E1051DD8
MED9367D0AADECC47BC8FA64A65AE79EDA6
MEDE87A0EDFEE194D6CB79C4A21564E243E
MEDD2456750AC844664ACCBF8F085AC4E40

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg