MED41DF4F38EB954B5FAC96B44043CCCD2E

FÖRLÄNG SOMMARKVÄLLARNA MED 20KVM TERASSEN

Västra Skogen, SOLNA

Lundagatan 2A

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,563 inkl. Förråd. Obligatorisk tillägg om 308kr tillkommer för Kabel-TV och Bredband. Vatten och el debiteras efter förbrukning.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea49 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer0223
Byggår2013

ACCEPTERAT PRIS: SEK 3,150,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

*ACCEPTERAT PRIS*
20 KVM TERRASS MED PERFEKT PLANERAD PLANLÖSNING.
Vid "Ingenting området" som vuxit fram till ett populärt familjevänligt område hittar ni denna underbara pärla. Den 20 kvm stora terrass förlänger de efterlängtade sommarkvällarna och är perfekt för dem som älskar att bjuda över nära och kära för de obligatoriska fredagsmiddagarna. Det moderna skandinaviska köket möter vardagsrummet i en rymligt härlig planlösning. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och även plats för byrån. Förutom bostadens charm så är den belägen på ett familjevänligt område som vuxit fram snabbt och blivit allt mer populär och fortsätter att växa. Här finns goda kommunikator för pendlaren med när anslutning till E4 samt bussar och tunnelbana runt hörnet vid Västra skogen

- Optimalt 2:rok
- Yteffektiv planlösning
- God ekonomiskförening
- Populärt familjevänligt område
- Perfekt bostad för den typiska pendlaren
- Terrass för de obligatoriska taco-middagarna

Med sitt utmärkta läge för den typiska pendlaren och familjen som letar till barnvänligt området är Västra skogen och ingenting området ett utmärkt alternativ!
Med ca 5 min till T-bana Västra Skogen där båda de blå linjerna tar en till city på 7 min. Utanför dörren går flera busslinjer som smidigt tar en till Liljeholmen, Sundbyberg, Odenplan eller Bromma Flygplats. På andra sidan gatan finns ICA Nära och ett huset bredvid finns idag två riktigt populära restauranger både sushi och pizza älskaren.
I närområdet finns även den populära restaurang Asplunds, känd för sina frukostar, luncher och goda bruncher.
För den idrottsintresserade finns flera gym, utmärkta cykelvägar och fina promenadstråk och löpvägar i bl.a. Karlbergs slottspark, längs med Karlbergskanalen eller i Hagaparken. Vid Ulvsundasjön finns även Huvudstabadets uppvärmda utomhuspool och ett mycket fint och populärt utomhusbad med bryggor i Mälaren. På kort promenadavstånd nås även Pampas Marina med sina restauranger, uthyrning av kajaker och sin marina och mysiga varvsmiljö. För den som söker mer närservice finns Solna Centrum eller alla restauranger och caféer vid pulserande Hornsbergs Strand. För den med bil nås både E4 och E18 via smidiga anslutningar för att enkelt ta sig vidare.

Bilder

Gabriel Mirza

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
49 kvm
HALL
Genom säkerhetsdörren tar du dig in till den rymliga hallen som erbjuder gott om plats för avhängning och förvaring i garderober. Genomgående ekparkett i hela bostaden. Ljust målade väggar.
SOVRUM
Sovrummet med sitt mörka färgval erbjuder en harmoni för sömn och välmående. Här finns det gott om plats för dubbelsäng samt nattduksbord och annat möblemang som en byrå för förvaring. Härligt ljusinsläpp från det avlånga fönsterpartiet.
VARDAGSRUM & KÖK

Bostaden erbjuder perfekt planlösning mellan kök och vardagsrum. Även med den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum så upplevs bostaden ha separerade sektioner samtidigt som man får öppenheten man uppskattar. I vardagsrumsdelen plats för en soffgrupp med tillhörande tv-möblemang, större soffgrupp och mellan köket och vardagsrummet har man plats för matbord för ca 4 personer. Gott om ljusinsläpp från dem stora fönstertittarna som ansluts mot uteplatsen.

Köket med sin socialt goda arbetsyta är utrustat med; kyl & frys, induktionshäll, fläkt, ugn och diskmaskin. Här finns gott om plats för förvaring i de vita skåpen. Färgvalet matchas ihop perfekt med det mörka stänkskyddet i klinkers till den ljusa härdade bänkskiva som har gott om utrymme att förbereda de obligatoriska tacomiddagarna för en sittning i uteplatsen.
BADRUM
Rymligt och helkaklat badrum som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, wc, dusch, stor kommod med matchande spegelskåp och handdukstork. Helkaklade väggar i vitt kombinerat med mörkt klinkergolv.
TERASS
På 20kvm kan man inget annat än att vilja vara hemmaräven som myser ner sig i utesoffan. Med sin goda sociala yta har man gott om yta att möblera fritt efter behag och fredagar blir obligatoriska att förbereda grillen för middagsbjudningarna för nära och kära.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 6, hiss finns
Pris
SEK 3,150,000 ACCEPTERAT PRIS
Avgift
SEK 2,563 inkl. Förråd. Obligatorisk tillägg om 308kr tillkommer för Kabel-TV och Bredband. Vatten och el debiteras efter förbrukning.
Andel i föreningen
2.099 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX - till/frånluft med värmeåtervinning
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Arkitekten 2013
Om föreningen
Föreningen består av ett flerbostadshus om totalt 34 st lägenheter med adress Lundagatan 2A & 2B. Inflyttning skedde under våren 2013. Föreningens hus har en 10-årig byggfelsförsäkring. Huset har fem våningsplan ovan mark samt ett källarplan. Källarplanet innehåller lägenhetsförråd, cykel- och barnvagnsrum samt ett rum för rullstolar. Byggnaden är ansluten till fjärrvärmenätet via värmeväxlare i undercentral. Lägenheterna värms i huvudsak med luftburen värme via ett FTX-system (mekaniskt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning). Under fönstrena finns elvärmepaneler som förser lägenheterna med kompletteringsvärme. Bostadsrättsföreningen har gemensamt elabonnemang och respektive bostadsrättshavare debiteras för dennes förbrukning. Hushållssopor lämnas i kärl i anslutning till huset. I porten finns postboxar och entrérna är utrustade med kodlås. Lägenhetsdörrarna är säkerhetsdörrar från Daloc. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant.
Antal lägenheter
34
Parkering
Föreningen hyr parkeringsplatser för 24 st bilar. Garage finns i intillggande fastighet.
Renoveringar
Utförda underhåll:
2016 - Besiktning rökluckor
2016 - OVK
2016 - Oljning éntreportar
2017 - SBA
2018 - Oljning éntreportar och sidor på balkongerna
2019 - Ventilationskanal
2019 - OVK
2019 - Trädbeskärning m.m.
2019 - SBA

Planerat underhåll:
2020 - Utemöbler, Portar
2020 - SBA
2020 - Besiktning rökluckor
2021 - SBA
2021 - Besiktning rökluckor
2021 - Avloppsstammar
Övrigt
Brf Arkitekten 2013 ligger med endast ca 5 min promenad till T-bana Västra Skogen (både Akalla och Hjulstalinjerna) varifrån resan tar ca 7 min till T-Centralen. Det är även ca 10 min promenad till Solna C med all service. Mataffär och restaurang finns endast ca 200 m bort och flera skolor samt dagis i närområdet. Bra tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska). I närområdet finns även bl.a. Huvudstabadet, Ulvsundasjön, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg/cykelväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan. I området Ingenting planeras ytterligare nya bostäder och kontor. För mer info se http://www.solna.se/stadsbyggnad-trafik/stadsplanering/fardiga-detaljplaner/lagakraftvunna-planer/ingenting/

Karta

Västra Skogen SOLNA

Lundagatan 2A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg