190
MED9C2DD8E209E5408C8EEFF0B312865EB0

Charmig villa på stor hörntomt i VinslövLommarpsvägen 39 Vinslöv, VINSLÖV

Kommande®

Vinslöv, VINSLÖV

Lommarpsvägen 39


PRIS1 750 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

150 kvm

BIAREA

40 kvm

TOMTAREA

2 384 kvm

BYGGÅR

1909

DRIFTSKOSTNAD

3 272 kr/månad

PRIS

1 750 000 kr

Charmig villa på stor hörntomt i Vinslöv

Snart blir denna charmiga, ljusgula villa på stor, härlig hörntomt i populära Vinslöv till salu! Det välhållna boningshuset rymmer ett trevligt kök med utgång till den överbyggda altanen, matrum och ett mysigt allrum med värmande kamin och synliga takbjälkar. På entréplan finns även ett helkaklat duschrum, ett sovrum med en rymlig walk-in closet och ett inbyggt uterum/inglasad veranda. Huset har en rymlig ovanvåning med två stora sovrum, möblerbar hall med utgång till balkongen, genomgångsrum och duschrum med värmande bastu och en liten retro toalett.
På tomten finns dessutom ytterligare en byggnad som rymmer ett stort gästrum med egen ingång, praktiskt om man får övernattande gäster, har egen verksamhet eller tonårsbarnet som vill ha ett eget krypin. I byggnaden finns även förråd och en större tvättstuga.
Den fina, inhägnade trädgården har en liten lekstuga och stor gräsmatta för bollekar. Flertalet stora träd och buskar, ett mindre garage, ett stort vedförråd och flera uteplatser att avnjuta sommaren vid.
I Vinslöv finns allt du behöver med flera mataffärer, restauranger, klädaffärer, bank, apotek, friluftsbad och vårdcentral. Flera skolor och förskolor samt utmärkta möjligheter att pendla både till Hässleholm och Kristianstad med tåg. Anmäl ditt intresse redan idag!

Bilder

MED9C2DD8E209E5408C8EEFF0B312865EB0
MEDBAE368C1D4604820B0F76B70EE5C2CF2
MED8838F8D743024776A941A8F10B15C853
MED309DC120FCC14232856D3A70279F66CA
MEDBC7AF841B6B947F8AD8E584DC4284519

Planritningar

Bottenvåning

Ovanvåning

Gästhus

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

150 kvm

BIAREA

40 kvm

TOMTAREA

2 384 kvm

BYGGÅR

1909

DRIFTSKOSTNAD

3 272 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

7 rum varav 3 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

HALL

Välkommen in i den mysiga farstun med vitlaserad träpanel och plats för ytterkläder i farstun finns en dörr som leder in till köket.

KÖK

Öppet kök med gott om bänkytor och rostfria vitvaror som kyl (-17), frys(-17), ugn (-15), fläkt (-15) och spishäll (-15) samt diskmaskin. Köksluckorna är i furu och bänkskivorna i grå laminat med vitt kakel som bryter av över bänkytorna. På väggarna sitter en vitmålad bröstpanel som ger en lantlig känsla, övriga väggar är ljusa och på golvet ligger ett trämönstrat grått laminatgolv. Det finns plats för ett matbord och stolar samt en utgång till den överbyggda altanen.

KLÄDKAMMARE

Från köket når du ett större rum som idag används för förvaring med garderober. Här finns det möjlighet att göra om det till ett tvättrum om man vill och koppla på de befintliga VA-rör som finns i källaren från kök och duschrum.

MATRUM

Från köket når du ett större matrum som har ett stort valv in till vardagsrummet. Här finns det plats för ett större matrumsmöblemang och skåp. Dekorativa träbjälkar i taket, ljusa väggar samt trämönstrat laminatgolv och ett fönster som vetter mot altanen. I rummet finns husets luftvärmepump monterad.

VARDAGSRUM

Från det öppna valvet i matrummet kommer du in i vardagsrummet där husets värmande kamin står i hörnet precis till höger. Även här är det synliga bjälkar i taket som ger en mysig känsla och väggarna är målade i en ljus färg. Genomgående i de båda rummen ligger ett ljust trämönstrat laminatgolv. Rummet är ljust och härligt med stora fönster åt två väderstreck.

HALL

Från vardagsrummet kommer du in i en långsmal hall som leder till uterummet, sovrummet, duschrummet och trappan upp på övervåningen. På väggarna vitmålad panel, träpanel i taket och ett ljust träfärgat laminatgolv.

DUSCHRUM

Vitt kakel, terracottafärgad klinker och vitlaserad panel med spotlights i taket gör detta lilla och praktiska duschrum ljust och trevligt. Här finns golvvärme, en duschhörna, kommod med vask, spegelskåp och wc.

SOVRUM 1

Rakt fram i hallen finner du ett av husets sovrum. Här finns det plats för en dubbelsäng och garderober. Från en dörr i sovrummet kommer du in till klädkammaren som även har en dörr som leder ut till köket. På sovrummets ena vägg sitter en smakfull fondtapet med fågelmönster i grå/beige toner övriga väggar är ljusa och på golvet ligger ett laminatgolv.

UTERUM

Från hallen kommer du till ett mysigt uterum som påminner om en gammal veranda med fönster och dubbeldörrar ut mot trädgården. På golvet ligger ett lackat furugolv och väggarna är klädda med vit panel.

HALL OVANVÅNING

Ovanför trappan finns en öppen, möblerbar hall som leder vidare till de andra rummen på ovanvåningen. Ett trägolv och träribbor vid trappan bryter fint mot de ljust gröna väggarna och en dörr ut till balkongen. Här finns även en lucka i taket upp till vindsutrymmet.

TOALETT OVANVÅNING

Direkt ovanför trappan finns den lilla toaletten med fin retrotapet, golvmatta i grön ton och vask samt wc.

SOVRUM 2

Till vänster i hallen ligger ett större sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och skrivbord, här finns även ett par inbyggda garderober. Väggar i rött och vitt, ett stort fönster som vetter mot gästhuset och fint trägolv.

GENOMGÅNGSRUM

Från hallen till ett litet genomgångsrum som kan möbleras med tex skrivbord och bokhyllor. Från detta rum når du både duschrummet med bastu och ytterligare ett stort sovrum.

DUSCHRUM MED BASTU

Ett rymligt duschrum som är helkaklat med vitlaserat trätak och spotlights, rostfärgat klinker och vitt kakel. Här finns en stor dusch med hyllor i väggen samt vitt skåp och kommod med vask, golvvärme och belysning ovanför spegeln. Här finns även en trevlig bastu att värma sig i.

SOVRUM 3

Stort sovrum med två fönster ut mot gatan och gott om plats för antingen en dubbelsäng och byrå eller en enkelsäng och skrivbord samt en mindre soffa. Laminatgolv och ljusa väggar, träpanel i taket samt en dörr in till ett mindre förrådsutrymme.

TVÄTTRUM

I en byggnad bredvid boningshuset finns ett större tvättrum med tvättmaskin, torktumlare och en bänk med vask. Här är det gott om förvaringsmöjligheter och plats att hänga tvätt. I tvättstugan finns kallvatten samt en äldre varmvattenberedare som nuvarande ägare inte använt.

ANNEX

I samma byggnad som tvättstugan med egen ingång finns även ett större rum som antingen kan användas som gästrum eller vara ett rum för tonåringen. Rummet har tapetserade väggar, bjälkar i taket och ett trämönstrat laminatgolv.

KÄLLAREN

Källaren nås via en trappa utifrån. I källaren som har lågt i tak, finns förvaringsutrymme, synliga avloppsrör, vattenrör samt varmvattenberedaren.

Om området

Vinslöv är ett samhälle med utmärkt läge mellan Hässleholm och Kristianstad. Samhället har drygt 4000 invånare och består av blandad bebyggelse. I Vinslöv lever du alltid nära naturen med grönområden inne i samhället och närhet till skog och mark. Vinslöv är präglat av sitt föreningsliv och sin företagsamhet med många lokala företag och föreningar.

KOMMUNIKATION

Vinslöv är bra beläget mellan Hässleholm och Kristianstad, här stannar Pågatåget, med pendlingstid 8 minuter till Hässleholm och 13 minuter till Kristianstad. Vinslöv ligger längs med riksväg 21 för enkel pendling med bil, längs vägen finns även cykelbana.

NÄRSERVICE

Samhället har en väl utvecklad service med mataffärer, bibliotek, lågstadieskola samt mellan- och högstadieskola. I byn finns även flera förskolor, vårdcentral, apotek, tandläkare, frisör, café, bank, bensinmack och veterinär. Runt samhället ligger flertalet gårdar och gårdsbutiker där man kan handla närproducerat.

ÖVRIGT

Vinslöv har ett rikt föreningsliv med flera idrottshallar och idrottsanläggningar. Här kan man utöva sporter som handboll, fotboll, tyngdlyftning, brottning och skytte med mera. I Vinslöv finns även gym och ridklubb. Vid Vinslövssjön finns Vinslövs Friluftsbad som är ett utomhusbad med öppettider under sommarmånaderna. Vinslövs camping, minigolfbana och beachhandbollsplan finns också i området vid sjön.

Informationen om Vinslöv uppdaterad 2023-08-29

Ekonomi

EL

20 665 kr

VA

5 834 kr

UPPVÄRMNING

2 975 kr

RENHÅLLNING

3 399 kr

SOTNING

582 kr

FÖRSÄKRING

5 808 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

39 263 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

8 618 kr / år

KOMMENTAR

I elkostnaden ingår kostanden för uppvärmning, kostnaden för ved finns under "uppvärmning".

Byggnad

BYGGNADSTYP

1½-plansvilla

BYGGNADSÅR

1909

BYGGNADSÅR KOMMENTAR

Ombyggt 1992

UPPVÄRMNING

Luft-luftvärmepump, kamin och element

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-11-03

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

66 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

102 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

5 783 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Källare + Torpargrund

GRUNDMUR

Natursten

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Rubinen 1

ÖVRIGA BYGGNADER

Stort uthus som innehåller tvättstuga, gästrum, verkstad och förråd samt ovanvåning med förvaringsmöjlighet. Garage med plats för en bil och vidbyggt vedförråd. Söt, liten lekstuga med veranda placerad under vårdträdet.

ÖVRIGT

Fiber finns i boningshuset och skorstenen är renoverad med nytt insatsrör i december 2020. Larmet kan tas över av ny ägare, nuvarande ägare har abonnemang på larmet via Sector Alarm.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

1 149 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

778 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

935 000 kr

Tomt

AREAL

2384 kvm

TOMTTYP

trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Vattenskyddsområde (2006-11-02)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten och kommunalt avlopp.

TOMTBESKRIVNING

Stor, inhägnad tomt med gott om plats för lek och odling. Stora träd och buskar gör trädgården lummig och insynsskyddad.

UTEPLATS

Stor altan med tak vid huset samt ett trädäck med insynsskydd på husets baksida.

PARKERING

Uppfart med vändplats och garage med plats för en bil.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Karta

Hässleholm Vinslöv

Lommarpsvägen 39

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg