230
MEDD4D0EEE582BE42569A09214B6E1A5962

Familjevilla med fem sovrumLöjvägen 13 Hässleholm - Sjörröd, HÄSSLEHOLM

Klarlagt

Hässleholm - Sjörröd, HÄSSLEHOLM

Löjvägen 13


PRIS (utgångspris)2 895 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

157 kvm

TOMTAREA

875 kvm

BYGGÅR

1981

DRIFTSKOSTNAD

3 287 kr/månad

PRIS

2 895 000 kr utgångspris

Familjevilla med fem sovrum

I charmiga Sjörröd som ligger nära naturen och sjön men ändå bara några kilometer från centrum finner du denna, på hörntomt, välplanerade 80-talsvilla i två våningsplan. Här finns plats för en större familj då huset har fem sovrum, två bad- duschrum, separat tvättstuga, två allrum och stort kök. Här bor ni på en lugn och trygg villagata bara ett stenkast från naturen och strövstigarna längs sjön. Förutom i trädgården finns det många härliga platser för barnen att leka på i området!

När du kliver in genom den välkomnande entrén från den mysiga lilla verandan möts du av en hall med praktisk klinker på golvet. Från hallen tar du dig vidare till det stora allrummet med plats för både en mysig soffhörna och ett matrumsmöblemang. Härifrån når du även det inglasade uterummet, där du kan njuta av naturen och lugnet oavsett väder. Det är en perfekt plats för att koppla av med en kopp kaffe eller för att ha trevliga middagar med nära och kära. I entréplan finner du även det stora köket, som är perfekt för matlagning och umgänge med familj och vänner. Här finns gott om förvaringsutrymmen och en matplats för den stora familjen, mitt i köket. Entréplan rymmer även ett mysigt sovrum med garderober och intill sovrummet finns ett praktiskt tvättrum med dörr ut till trädgården. Vidare finns det också ett helkaklat duschrum som är stilfullt inrett med moderna detaljer och erbjuder en avkopplande atmosfär.

På ovanvåningen finns ett rymligt allrum med härligt ljusinsläpp från fönstren i takkupan som vetter mot sjön. Våningsplanet har även fyra rymliga sovrum som gör att det är gott om plats för en större familj eller för dig som ofta har övernattande gäster. På ovanvåningen finns även ett större badrum med 80-talskaraktär.

Trädgården är lättskött, staketomgärdad och har gott om utrymme för barn med spring i benen. För barnen finns även sandlåda och lekstuga, färdigt att börja använda! För dig som förälder finns möjlighet att sätta din egen prägel på trädgården, i nuläget är den lättskött med några fruktträd, sparsamt med rabatter och en plan gräsmatta. Det är en kort promenad ner till sjön och strövstigarna som löper längs med. Här finns flera platser att sätta sig ner och koppla av och njuta av utsikten och lugnet som vattnet bidrar med.

För barnfamiljen erbjuder detta hus en perfekt kombination av bekvämligheter, praktisk planlösning och närhet till naturen och sjön. Huset värms med fjärrvärme vilket möjliggör ett kostnadseffektivt boende. Det finns även en luft-luftvärmepump som kan användas som AC under varma sommarperioder. Huset har anslutning till fiber för dig som arbetar hemifrån eller har ungdomar som kräver stabil uppkoppling. Boningshuset kommer vara besiktigat så att det finns protokoll till visning.

I närliggande området Garnisonen finns det flera förskolor och en populär grundskola F-9. Bussen tar dig till Sjörröd via Garnisonen från stan och hållplatsen ligger ca 100 meter från huset.

Passar detta boende dig? Hör av dig för visningar. Välkommen.

Bilder

MEDD4D0EEE582BE42569A09214B6E1A5962
MEDB66B3A3B458144AABB7C84574DDB2C79
MED64CDE77547D6493EA9C33B4D2B0AED14
MEDAC68FD2BC4B548B2B1053905C8D4D9AE
MED6B0CAE6909A041B090F65378783961CA

Planritningar

Entréplan

Ovanvåning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

157 kvm

TOMTAREA

875 kvm

BYGGÅR

1981

DRIFTSKOSTNAD

3 287 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

7 rum varav 5 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

HALL

Innanför dörr med kodlås finns en entréhall med klinker som övergår till laminat. Från hallen finns trappa till ovanvåningen samt lucka till krypgrunden. På väggen vid trappan finns en luft-luftvärmepump som kan bidra med både värme och kyla.

VARDAGSRUM

Stort vardagsrum med plats för både matsalsmöbler och soffgrupp. Här finns även en altandörr som leder ut till ett inglasat uterum. På golvet finns parkett.

UTERUM

Inglasat uterum med sjöutsikt. Glaspartierna är till stor del skjutbara vilket gör det möjlighet att öppna upp ordentligt under varma sommardagar. På golvet finns trall.

KÖK

Rymligt familjekök med gott om plats både för matlagning och matbord. Köksinredningen består av ljusa laserade träluckor, vitrinluckor, bänkskiva av laminat samt infälld rostfri diskho. Maskiner som finns på plats är spis med häll och dubbelugn (nedsatt funktionalitet), fläkt, diskmaskin (2013) och kyl och frys (2013) i fullhöjd. I köket finns laminatgolv.

SOVRUM ENTRÉPLAN

Rymligt sovrum med flertalet inbyggda garderober. Här finns parkettgolv.

DUSCHRUM

Helkaklat duschrum, renoverat 2008, med dusch bakom välvda glasdörrar. Det finns även wc, tvättställ med kommod samt vattenburen handdukstork. Rummet har golvvärme.

TVÄTTSTUGA

Separat tvättstuga med dörr till trädgården. Här finns förutom tvättmaskin (2010) även fjärrvärmeväxlaren, tvättho samt skåp och garderob för förvaring. Tvättstugan har klinkergolv.

ALLRUM OVANVÅNING

Ljust allrum med sjöutsikt som kan fungera som tonåringarnas tv-rum. Här finns ett laminatgolv.

SOVRUM (FÖRSTA T.H. OVAN TRAPPAN)

Sovrum med en inbyggd garderob. Här finns laminatgolv tillsammans med vita väggar och en mönstrad tapet som fondvägg.

SOVRUM (ANDRA T.H. OVAN TRAPPAN)

Sovrum med två garderober. Här finns målat parkettgolv (?) tillsammans med målad strukturtapet på väggarna.

SOVRUM (FÖRSTA T.V. OVAN TRAPPAN)

Rymligt sovrum med en garderob. Här finns laminatgolv tillsammans med mönstrad tapet.

SOVRUM (ANDRA T.V. OVAN TRAPPAN)

Sovrum med två garderober. Här finns parkettgolv (?) tillsammans med ljusgrå tapet som nyligen är uppsatt.

BADRUM

80-talsbadrum med blå plastmattor på golv och väggar. Här finns badkar, tvättställ, bidé, wc samt en retro HAFA-inredning med väggskåp, spegelskåp och underskåp.

Om området

Sjörröd är för många ett eftertraktat område att bo i. Här är bebyggelsen blandad eftersom området tidigare varit ett fritidshusområde. Villor av blandad arkitektur ligger på gatorna som de flesta har namn som för tanken till fiske. Vad som karaktäriserar Sjörröd är närheten till sjön och den vackra naturen med vandringsleder och strövområden som korsar bostadsområdet. Längs strandlinjen finns det gångslingor, grönytor och grillplatser som nyttjas av allmänheten.

KOMMUNIKATION

Lokalbussen trafikerar sträckan Sjörröd-Hässleholms C. Hållplatser finns längs Sjövägen. Sjörröd ligger på cykelavstånd från centrala Hässleholm.

NÄRSERVICE

Skola och förskolor finns på det närbelägna området Garnisonen. I norra delarna av Sjörröd finns kiosk med snabbmatsrestaurang och liten uteservering.

ÖVRIGT

Det brukar anordnas gemensamt valborgsmässofirande vid sjön. I Sjörröd finns utbyggt nät med fjärrvärme och fiber.

Info om Sjörröd uppdaterad 2023-07-25.

Ekonomi

EL

11 185 kr

VA

6 440 kr

UPPVÄRMNING

13 228 kr

RENHÅLLNING

3 254 kr

FÖRSÄKRING

5 339 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

39 446 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Elstödet är avräknat (0,79 kr x 3 457 kWh)

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plansvilla

BYGGNADSÅR

1981

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk ventilation

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-10-09

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

83 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

3 457 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Krypgrund

GRUNDMUR

Siporex

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä & Siporex

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Homman 5

ÖVRIGA BYGGNADER

Garage med möjlighet till plats för två bilar. Finns dock endast en port. Byggnad har plåttak och träfasad.

ÖVRIGT

Gräsmattan sköts av en robotgräsklippare. Säljaren kommer ta med sig roboten, slingan blir dock kvar i marken för dig som vill installera robotklippare.

Fiber finns.

Centraldammsugare finns i huset. dock ej slangen.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 584 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 716 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

1 835 000 kr

Tomt

AREAL

875 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt med gräsmatta och staket runt om.

PLANBESTÄMMELSER

Ändring Av Detaljplan (2005-01-18) Stadsplan (1976-01-13)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp

TOMTBESKRIVNING

Omgärdad trädgård med gräsmatta, fruktträd och sparsamt med rabatter. Det finns ett fint hortensiabuskage längs uterummet samt en jordkällare som delas med granne. Det finns även en lekstuga och en liten sandlåda som lämnas kvar. I närheten av garaget finns en äldre brunn som tidigare använts för bevattning.

PARKERING

Asfalterad uppfart framför garaget.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Samfällighet: Hässleholm Hässleholm S:22, Samfällighet: Hässleholm Hässleholm S:24, Samfällighet: Hässleholm Hässleholm S:4, Samfällighet: Hässleholm Hässleholm S:5. Samfälligheterna innebär inga löpande kostnader eller krav på engagemang.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Rapport energideklaration
Klarlagt

Karta

Hässleholm Hässleholm - Sjörröd

Löjvägen 13

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg