MEDBE5091C18A694BBC9C4D5FC994A4BBFE

Grön oas mellan Grebbestad och Grönemad!

Grebbestad, Grebbestad

Linds väg 6

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea122 kvm
Tomtarea1,292 kvm
Byggår2003
Driftskostnad3,119 kr/månad

Utgångspris: SEK 5,250,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Med närhet till både hav och centrala Grebbestad ligger Grönemad. I det stillsamma området finner vi på Linds väg nr 6, en fastighet med det där ”lilla extra”. På den generösa tomten om 1292 m², uppfördes 2003 ett lättskött och lättanvänt enplanshus om 122 m². Den smarta planlösningen erbjuder tre sovrum, varav ett lite större, allrum vilket ger på möjlighet för sällskaps-del eller matsal. I huset finns också helkaklat badrum, toalett och ett rymligt kök med anslutning till praktisk tvättstuga med groventré. Vardagsrummet med kamin är en given samlingspunkt och härifrån tar man sig ut till trädäcket och uteplatsen. Från uteplatsen letar vi oss vidare till en väl upparbetad trädgård där man lätt får känslan av att man spatserar i en park. Här finns växthus, odlingsmöjligheter, anlagda uteplatser och ett trädgårdsskjul. När vi gått ett varv runt fastigheten, i alla dess grönska ,möts vi av en välplanerad uppfart som avlutas med ett garage med tillhörande verkstad & förråd. Från fastigheten når man centrala Grebbestad efter några minuter på cykeln. Vill man njuta av salta bad och en fantastisk miljö är Grönemad ca 10 minuters promenad bort. Strövområden och promenadstigar finns det gott om, och när man inte vill gå mer, njuter man av solen från den insynsskyddade tomten i söderläge. Varmt välkomna att besöka denna välskötta pärla, mellan havet och Grebbestad.

Huset har inför försäljningen besiktigats via Anticimex och säljaren avser att teckna en dolda-fel försäkring i samband med överlåtelsen.

Om området

Grebbestad är en tätort i Tanums kommun, mittemellan Göteborg och Oslo. Grebbestad är beläget beläget vackert längst kusten med fina bad och nöjen. Hamnområdet är pittoreskt med mysiga sjöbodar och fiskebåtar! Här njuter du även av dagens fångst på alla restauranger längst bryggan. Kommer du med båt angör du Grebbestads gästhamn – en fullserviceanläggning med gott om båtplatser.

Vid Tanumstrand som ligger intill finns olika nöjen som minigolf, tennisbana, volleybollplan, inomhusbad, utomhuspool och restaurang mm. I området finns många olika badplatser. Alltifrån klippor, sandstränder och mysiga vikar. Här finns även Tjurpannans naturreservat där du kan paddla kajak eller SUP.

Bilder

för din och andras hälsa

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
122 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Entréhall
Stig på! Välkomnande hall med klinker i grå ton på golv samt mönstrad tapet på vägg. Här finns plats för hallmöbel. Lite längre in i hallen på höger hand finns även en klädkammare för ytterligare förvaring.
Vardagsrum
På er högra hand från hallen möts ni av detta härliga vardagsrum som ger gott om plats för soffgruppen. Eldstaden värmer gott kyliga dagar och skänker rummet härlig atmosfär tillsammans med de stora fönsterpartierna som vetter mot den trevliga uteplatsen under tak som nås från detta rum. Uteplatsens tak har spotlights som ger mysigt ljus när mörkret faller på. Parkett på golv samt ljusa väggar, delvis med mönstrad tapet.
WC
I anslutning till hallen nås denna mindre toalett med klinker på golv och ljusa väggar. Utrustat med wc och handfat.
Kök
På er vänstra hand från hallen sett finner ni bostadens kök. Vita köksluckor med stomme och bänkskivor i mörkare trä. Ovan bänkskivor sitter kakel. Här finns en naturlig plats för matgruppen. Maskinell utrustning i rostfritt utförande såsom spis med ugn, kyl & frys i fullhöjd samt diskmaskin. Parkettgolv samt väggar i grå ton.
Tvättstuga/ groventré
Klinker på golv samt vita väggar. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt diskho. Här fin också ett praktiskt hyllsystem för framförallt klädförvaring. Groventrén tar er snabbt ut i trädgården.
Sovrum 1
Mysigt sovrum i vinkel. Väggar i harmonisk lila ton varav en vägg med mönstrad tapet samt parkett på golv. Tre garderober för klädförvaring.
Allrum
Denna yta passar ypperligt som både soffhörna och matplats utifrån eget tycke och behov. Parkett på golv, ljusa väggar delvis med mönster. Utgång till uteplats.
Badrum
Helkaklat badrum ljusa toner. Duschhörna med vikbara duschväggar, wc, tvättställ samt handdukstork. Badrumsskåp för förvaring.
Sovrum 2
Sovrum med plats för säng samt förvaringsmöblemang. Parkettgolv och ljusa väggar. En garderob för klädförvaring.
Sovrum 3
Sovrum med plats för säng samt förvaringsmöblemang. Parkett på golv och ljusa väggar med delvis mönstrad tapet. En garderob för klädförvaring.
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2003
Byggnadsår kommentar
Underhållet löpande
Uppvärmning
Frånluftvärmepump via vattenburen golvvärme. (nyare cirk.pump och styrenhet)
Ventilation
Mekanisk
Energideklaration
Beställd
Energiklass
D
Energiprestanda primärenergital
120 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Tanums-Gissleröd 1:162
Övrigt
Vitvaror har löpande bytts ut.
Övriga byggnader
Friliggande garage med el-port plats för en bil samt praktiskt förråd/verkstads del.
För den odlingsintresserade finns växthus
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 37,426 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 14,137
VA
SEK 8,228
Renhållning
SEK 1,675
Väg, samf
SEK 3,500
Sotning
SEK 578
Försäkring
SEK 5,108
Övrigt
SEK 4,200
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Posten övrigt avser fiber: 4200 kr/år
Posten el avser även uppvärmning
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,600,000
Byggnadsvärde
SEK 2,350,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 1,892,250
Tomt
Areal
1292 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Uteplats
Insynsskyddad altan med utekök
Planbestämmelser
Detaljplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Tanum Tanums-Gissleröd GA:3 ändamål: Vägar, Samfällighet: Tanum Tanums-Gissleröd S:8

Karta

Grebbestad Grebbestad

Linds väg 6

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg