MED02CE2B8195024383A194F6E5956320A5

Brf Victorem - Minivilla

Nyproduktion

Svinninge, Åkersberga

Lindgårdsvägen 13C - lgh 1007

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,321
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea60 kvm
Biarea9 kvm
Lägenhetsnummer1007
Byggår2020
Driftskostnad1,276 kr/månad

Utgångspris: SEK 4,100,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

I populära och attraktiva Svinninge, med en direkt närhet till havet, naturen och Stockholms Skärgård uppförs nu Brf Victorem – 12 stycken bostadsrätter av högsta klass. Victorem omfattar parhus, minivillor och på sikt även studiohus. Bostäderna håller en genomgående hög standard med generösa uteplatser, fina trädgårdstomter, påkostade materialval och ytskikt. Ingenting har lämnats åt slumpen, allt är genomtänkt och färdigt för inflytt inom kort - utan dyra tillval eller tillkommande kostnader. Låg belåning i föreningen medför mycket förmånliga månadsavgifter! Tillträde till bostäderna kommer kunna ske Q4 2020.

Om Bostäderna:
Minivillorna: Totalyta om ca 69 smart disponerade kvadratmetrar. Boarean är 60 kvm och övervåningen (med snedtak) är 9 kvm. Väl innanför ytterdörren möts man av en yteffektiv bostad. Direkt till höger finns villans fina helkaklade badrum. Till vänster finns entréplanets sovrum. Mellan kök och vardagsrum är det en öppen planlösning. Utgång till bostadens uteplats. På övervåningen finns plats för ytterligare ett sovrum, eller varför inte ett mysigt sällskapsrum. En parkering direkt utanför bostaden.

Om området:
Lindgårdsvägen är den perfekta adressen för er som söker ett lugnt, havsnära, barnvänligt och lantligt läge men ändå med närhet till all tänkbar shopping och samhällsservice. På ca 15 minuters avstånd når man såväl Åkersberga Centrum, Täby Centrum, Arninge Köpcentrum och mysiga Vaxholm.

Kommunikationerna till Svinninge är utmärkta. Ett stenkast bort finns busshållplats som dagtid trafikeras flera gånger per timme. Till Stockholm innerstad kör man med bil på ca 25 minuter. Området växer stadigt och det finns många bra förskolor och skolor i närheten.
För er som uppskattar tillgång till havet har Svinninge gott om båtplatser, båtklubbar samt badplatser.

Om området

Med sin närhet till havet och skärgården, bara 25 min från Roslagstull, är Svinninge ett mycket populärt område. Attraktivt för de som vill bo nära havet men ha närhet till Stockholm. Som en treklöver ligger Österskär, Resarö och Svinninge kring Trälhavet och Resarö ström. Oavsett var man bor i området, är det bara några minuter till närmsta bad- eller båtplats.

Kommunikation

Buss 629 går mot Danderyds sjukhus - Åkersberga. Vid Kulla vägskäl finns även infartsparkering, där kan man även ta buss 670, 680 samt nattbuss 699, snabbussar från Vaxholm. I Rydbo finns Roslagsbanan som trafikerar sträckan Östra station - Österskär.

Närservice

På bara några minuter med bil kommer du till Arninge C eller Åkersberga C, båda med ett brett utbud av butiker och service.

I området med omnejd finns flera privata familjedaghem och vid Skåvsjöholm finns förskolan Skåvan (fler planeras). I Rydbo finns såväl privat och kommunal för- och grundskolor. Mer info; www.osteraker.se

Bilder

Minivilla

Entréplan

Övre plan

Situationsplan

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Genomgående vattenburen golvvärme på entréplan.
Genomgående vattenburna radiatorer på övre plan.

---ENTRÉPLAN---
HALL
Välkommen in! Ljusa väggar och antikvitt ektarkettgolv. Ljusinsläpp via fönster i dörren.

VARDAGSRUM
Ljust och härligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Dubbla utgångar till altanen och två generösa fönster. Ljusa väggar och antikvitt ektarkettgolv.

KÖK
Snyggt kök med gråa luckor och lådor från Marbodal. Rostfri kyl och frys från Smeg. Blandare från Mora, integrerad diskmaskin, induktionshäll och ugn med fläkt ovan från Smeg. Även härifrån kommer du ut till trädgården/altanen. Här finns plats för matgrupp pm 4-6 personer.

SOVRUM
Bra sovrum med dubbla stora fönster för fint ljusinsläpp. Ljusa väggar och antikvitt ektarkettgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum med vita kakelplattor och kalkgrått klinkergolv med golvvärme. Kommod i grått med spegel ovan. Dusch, WC och frånluftsvärmepump samt tvättmaskin.

---ÖVRE PLAN---
ALLRUM/SOVRUM
Perfekt allrum alternativt ett bra extra sovrum. Två fönster för ljusinsläpp och vädring. Ljusa väggar och antikvitt ektarkettgolv.
Antal rum
3 rum
Boarea
60 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 4,100,000
Avgift
SEK 2,321
Driftskostnad
SEK 15,316 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,113
VA
SEK 4,258
Uppvärmning
SEK 3,417
Renhållning
SEK 2,500
Försäkring
SEK 2,000
Övrigt
SEK 2,028
Kommentar
Övrigt avser TV, Bredband och Telefoni
Andel i föreningen
6.28 %
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
2020
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Victorem
Organisationsform
Bostadsrätt

Karta

Svinninge Åkersberga

Lindgårdsvägen 13C - lgh 1007

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg