230
MED9D6862E5B09C4F438E38AEEE3B049766

Generöst parhus med havsutsikt!Lindgårdsvägen 13A Svinninge, Åkersberga

Svinninge, Åkersberga

Lindgårdsvägen 13A


PRIS (utgångspris)5 695 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Parhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

129 kvm

BIAREA

48 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1006

MÅNADSAVGIFT

6 994 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

5 695 000 kr Utgångspris

Generöst parhus med havsutsikt!

Varmt välkommen till detta havsnära kvalitativa parhus med havsutsikt! I attraktiva Nantes med badplats på morgonrocksavstånd finner du detta rymliga parhus med en totalyta om ca 177 kvm. Låg belåning i föreningen! Generös plan trädgårdstomt och altan med den sena kvällssolen och två p-platser i direkt anslutning.

Kök från Marbodal och vitvaror från Smeg i öppen planlösning med vardagsrum med stora fönsterpartier för underbart ljusinsläpp och utgång till uteplatsen. Helkaklat badrum med dusch och separat praktisk tvättstuga med groventré.

På övre plan möts man av ett underbart allrum, med gott om plats för möblering, också här vacker vy mot havet och båtarna. Fyra stycken rymliga sovrum, varav två av dessa har utsikt mot havet.

Lika vacker trappa som i övriga huset leder dig upp till den inredda vinden. Här är det så gott som färdigställt, det som återstår är väggarnas slutfinish och golv. I dagsläget kan du använda detta utrymme till ett magiskt rymligt kontor med havsutsikt! Rummet är avdelat så det finns här även ett förråd.

Lindgårdsvägen är den perfekta adressen för dig som söker ett lugnt, havsnära, barnvänligt och lantligt läge men ändå med närhet till all tänkbar shopping och samhällsservice. På ca 15 minuters avstånd når man såväl Åkersberga Centrum, Täby Centrum, Arninge Köpcentrum och mysiga Vaxholm.

Kommunikationerna till Svinninge är utmärkta. Ett stenkast bort finns busshållplats som dagtid trafikeras flera gånger per timme. Till Stockholm innerstad kör man med bil på ca 25 minuter. Området växer stadigt och det finns många bra förskolor och skolor i närheten.
För er som uppskattar tillgång till havet har Svinninge gott om båtplatser, båtklubbar samt badplatser. Varmt välkommen på visning!

Bilder

MED9D6862E5B09C4F438E38AEEE3B049766
MED1089D488FA5F415B84349DE8726A98A8
MED2834F6C989B8432081E10B237AD5D09E
MED0CCCE7EABCB24AFC9C6C8E82FBC8548D
MEDF20042091C1A414285BEF73EED1DC2F4

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Parhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

129 kvm

BIAREA

48 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1006

MÅNADSAVGIFT

6 994 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

5 695 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum

AREAKÄLLA

enligt uppmätning

Genomgående ljusa väggar och antikvitt ektarkettgolv samt spröjsade fönster.
Genomgående vattenburen golvvärme på båda plan.

---ENTRÉPLAN---

HALL
Välkommen in! Hall med plats för avhängning av dina ytterkläder intill entrédörren. Längre in i hallen har du gott om plats för byrå eller garderob under trappen för ytterligare förvaring. Ljusa väggar och antikvitt ektarkettgolv.

KÖK
Stilrent kök från Marbodal med ljusgråa luckor och lådor samt smakfulla bruna läderhandtag och stenbänkskiva. Köket har rostfri kyl och frys från Smeg, integrerad diskmaskin, induktionshäll och ugn med fläkt ovan. Här har du plats för det rymliga matbordet intill de stora fönsterpartierna med härlig vy ut mot havet. Ljusa väggar och antikvitt ektarkettgolv.

VARDAGSRUM
Med öppen planlösning från köket har du det ljusa vardagsrummet med stora fönsterpartier och dörr ut till altanen på baksidan. Här finns plats för den stora soffan där du kan njuta av den vackra havsutsikten. Ljusa väggar och antikvitt ektarkettgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum med vita kakelplattor och grått klinkergolv. Badrummet har wc, dusch samt kommod med förvaring. Fönster ovan för fint ljusinsläpp.

TVÄTTSTUGA
Praktisk tvättstuga med groventré. Här finns husets frånluftsvärmepump, tvättmaskin och torktumlare. Tvättstugan har gott om arbetsyta på vit laminatbänkskiva och rostfri ho. Ljusa väggar och grått klinkergolv med skön golvvärme.

---ÖVRE PLAN---

ALLRUM
Snygg gråmålad trappa som leder dig upp till övre plan. Här möts du av ett allrum med plats för soffgrupp och TV-hörna. Fönster för fint ljusinsläpp. Ljusa väggar och antikvitt ektarkettgolv.

SOVRUM
Rymligt sovrum med fantastisk havsutsikt och härligt ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck. Här finns tre garderober för förvaring av dina kläder. Ljusa väggar och antikvitt ektarkettgolv

SOVRUM
Trivsamt sovrum med fönster åt två väderstreck för fint ljusinsläpp. Här finns en garderob med plats för dina kläder. Ljusa väggar och antikvitt ektarkettgolv.

SOVRUM
Sovrum med fantastisk havsutsikt och en garderob med plats för dina kläder. Ljusa väggar och antikvitt ektarkettgolv.

SOVRUM
Sovrum med även här en garderob med plats för dina kläder. Ljusa väggar och antikvitt ektarkettgolv.

BADRUM
Tidlöst helkaklat badrum med vita kakelplattor och grått klinkergolv med skön golvvärme. Badrummet har en grå snygg kommod, WC och dusch. Här finns förberett att placera badkar, om så önskas.

-- INREDD VIND ---

ALLRUM/KONTOR
I den grovt inredda vinden har du ett allrum eller varför inte ett lyxigt kontor med stora ytor för socialt umgänge eller flera arbetsplatser. Fönster för ljusinsläpp.

FÖRRÅD
Stort förråd för optimal förvaring av familjens saker.

Om området

Med sin närhet till havet och skärgården, bara 25 min från Roslagstull, är Svinninge ett mycket populärt område. Attraktivt för de som vill bo nära havet men ha närhet till Stockholm. Som en treklöver ligger Österskär, Resarö och Svinninge kring Trälhavet och Resarö ström. Oavsett var man bor i området, är det bara några minuter till närmsta bad- eller båtplats.

KOMMUNIKATION

Buss 629 går mot Danderyds sjukhus - Åkersberga. Vid Kulla vägskäl finns även infartsparkering, där kan man även ta buss 670, 680 samt nattbuss 699, snabbussar från Vaxholm. I Rydbo finns Roslagsbanan som trafikerar sträckan Östra station - Österskär.

NÄRSERVICE

På bara några minuter med bil kommer du till Arninge C eller Åkersberga C, båda med ett brett utbud av butiker och service.

I området med omnejd finns flera privata familjedaghem, nyöppnad förskola Svartgarns förskola och vid Skåvsjöholm finns förskolan Skåvan. I Rydbo finns såväl privat och kommunal för- och grundskolor. Mer info; www.osteraker.se

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

10,82 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

10,82 %

Ekonomi

EL

18 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

18 000 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är baserade på 3 personer i hushållet. Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

868 391 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans parhus

BYGGNADSÅR

2020

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump

VENTILATION

Mekanisk ventilation

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2022-11-17

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

57 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

ÖVRIGT

Två p-platser utanför bostaden.

RENOVERINGAR
Staket runt tomten (2021)
Inrett vinden (2021)

Förening

NAMN

Brf Victorem

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

12

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

OM FÖRENINGEN

Lindgårdsvägen är den perfekta adressen för er som söker ett lugnt, havsnära, barnvänligt och lantligt läge men ändå med närhet till all tänkbar shopping och samhällsservice. På ca 15 minuters avstånd når man såväl Åkersberga Centrum, Täby Centrum, Arninge Köpcentrum och mysiga Vaxholm.

Kommunikationerna till Svinninge är utmärkta. Ett stenkast bort finns busshållplats som dagtid trafikeras flera gånger per timme. Till Stockholm innerstad kör man med bil på ca 25 minuter. Området växer stadigt och det finns många bra förskolor och skolor i närheten.
För er som uppskattar tillgång till havet och båtlivet har Svinninge gott om båtplatser, båtklubbar och fina badplatser.

Karta

Österåker Svinninge

Lindgårdsvägen 13A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg