190

Limhamn, Limhamn

Fakta

Antal rum1 rok
Boarea32 kvm

Ansvarig mäklare

Snart ges det möjlighet att förvärva en fräsch etta som lämpar sig utmärkt för exempelvis studenten eller förstagångsköparen. Bostaden bjuder på ett rymligt allrum med generöst ljusinsläpp och takhöjd. Separat nyrenoverat kök och stor balkong som är belägen i ett västerläge. Välkomna att höra av er för mer information.

Om området

Limhamn var tidigare en egen ort men är numera en av Malmös mest populära stadsdelar. På många sätt känns Limhamn mer som en egen liten stad än en del av Malmö. I Limhamn finns all den service du kan önska dig. Caféer, restauranger och butiker har du på bara några minuters avstånd liksom ICA, Willys och Lidl för veckohandlingarna. En kort promenad eller cykeltur bort har du Sibbarps strand och den pittoreska småbåtshamnen där du bland annat hittar en skeppshandel och fiskrökeri.

Kommunikation

Från och till Limhamn tar man sig enkelt både med bil, cykel och kollektivtrafik. Buss nr 4 går flera gånger i timmen och tar dig till Gustav Adolfs torg (17 min), Malmö Central (24 min) och vidare mot Segevång. I motsatt riktning tar bussen dig till Bunkeflostrand.

Närservice

Med Limhamns centralgata och goda bussförbindelser till Malmö city är detta ett drömboende för dig som söker en bostad på lugnt läge men ändå vill ha alla bekvämligheter inom räckhåll.

Övrigt

Hav och strand ligger på kort cykelavstånd från bostaden.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bron

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg