230
MEDC4BEBDD158D8434C84F2591D7EE0E7D4

Modern charm på havsnära Råå!Lidängsgatan 38 Råå, Råå

Råå, Råå

Lidängsgatan 38


PRIS5 495 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

56 kvm

BIAREA

20 kvm

TOMTAREA

415 kvm

BYGGÅR

2018

DRIFTSKOSTNAD

2 015 kr/månad

PRIS

5 495 000 kr

Modern charm på havsnära Råå!

På en av Råås mest attraktiva återvändsgator finner vi Lidängsgatan 38, en idyllisk pärla på bästa läge som är redo att få välkomna nästa lyckliga ägare.

Husets moderna karaktär framhävs av stora fönsterpartier som sträcker sig enda upp i nock vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär med generöst ljusinsläpp. Den skandinaviska designen genomsyrar varje detalj med en öppen planlösning och stilfulla ytor som bjuder in till avkoppling och sociala tillställningar. Ett enastående vardagsrum integrerat med ett smart kök och matplats, ett rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum utgör grunden. Det tilltagna loftet nås enkelt via en praktisk trappa och adderar ytterligare flexibilitet till denna fantastiska bostad.

Genom altandörrarna möts du av ett gediget trädäck som omgiver huset där kan du njuta av soliga dagar och mysiga grillkvällar. Ovanpå altandörrarna ligger en praktisk terassmarkis som kan nyttjas vid behov. Det är också härifrån som du når den isolerade och uppvärmda byggnaden som rymmer ett separat gästrum och en praktisk tvättstuga. Tomten sträcker sig över 415 kvadratmeter och vetter mot ett underbart syd-västligt läge. Ett uppskattat förråd i trädgården erbjuder gott om utrymme för förvaring av trädgårdsmöbler och annan utrustning. Dessutom finns möjligheten att bygga till ett attefallshus om 30 kvadratmeter som ger ytterligare potential till detta hem.

Här bor ni ett stenkast ifrån Råå hamn och strand, omgiven av den natursköna skogen. Lidängsgatan 38 är en dröm för den som söker en modern livsstil i en avslappnad miljö och närhet till allt Råå har att erbjuda - en plats att kalla hemma.

Varmt välkomna mer ert intresse till ansvarig mäklare Edison Kuci på 076 000 09 19.

Bilder

MEDC4BEBDD158D8434C84F2591D7EE0E7D4
MEDE1FBE2B7AC804C59A21E869EE6FB4D46
MED34B77F57E33746F598BBB58B19EBE9D7
MEDE3E771D5B8FE41DAAD93BE937F4D565B
MED27D1419D56B24B668DE61C535FC84362

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

56 kvm

BIAREA

20 kvm

TOMTAREA

415 kvm

BYGGÅR

2018

DRIFTSKOSTNAD

2 015 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

säljarens information

VARDAGSRUM

Luftigt vardagsrum öppet upp till nock med spotlights i tak och som når upp till 4,6 meter i takhöjd. Genomgående trestavsparkett på golv och vitmålade väggar. Här rymmer en större soffgrupp, fåtöljer och tv-möblemang. Stora fönsterpartier med utsikt mot trädgården i syd-västläge. Dubbla altandörrar ger direkt åtkomst till trädäcket.

KÖK

Kök från IKEA med vita skåp och naturfärgad bänkskiva. Vit kakelvägg tillsammans med ett avlångt fönster är placerad mellan överskåpen och skivan. Till den maskinella utrustningen inkluderas ugn, spis, kyl/frys, diskmaskin, inbyggd mikro och fläkt.

SOVRUM

Rymligt sovrum belagd med trestavsparkett och klädd i vitmålad färg. Två öppningsbara och stora fönster mot gatan inbringar rikligt med dagsljus. Här rymmer med enkelhet en dubbelsäng och sängbord. Till sovrummet inkluderas större garderober med skjutdörrar.

LOFT

Loftet nås från vardagsrummet med en lofttrappa. Loftet är rymligt och luftigt med plats för soffa, fåtölj, skrivbord och tv-möblemang. Heltäckningsmatta på golv.

BADRUM

Badrummet är strategiskt placerat nära entrén och är helkaklat med stora mörka klinkerplattor och vitt kakel. Till bekvämligheterna finns duschhörna med takdusch, större vask med kommod och spegel, vägghängd wc och ett fönster.

TVÄTTSTUGA OCH GÄSTRUM

Detta isolerade utrymmet ligger i längd med huset och består av ett kombinerat tvättstuga/pannrum samt separat gästrum. Tvättstugan är belagd med klinker på golv och inkluderar både tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Gästrum med två öppningsbara fönster och utsikt mot trädgården. Golvet är lagd med trestavsparkett och klädd i vit målarfärg. Här rymmer en alternativt två enkelsängar och förvaringsmöbler.

TRÄDGÅRDSFÖRRÅD

Rymligt förråd placerad vid kanten av trädgården som idag används för förvaring av möbler och utrustning.

Om området

Råå är det mysiga lilla kustsamhället fem kilometer söder om Helsingborgs centrum som från 1880 var ett av Sveriges största fiskelägen. Idag möts du istället av Härliga stränder, mysiga kullerstensgator, unika butiker och underbar natur.

Här finns också vårdboendet Fullriggaren, Råå Södra skola och förskolorna Högastens förskola och Råå förskola. Från Råå finns goda bussförbindelser mot både Helsingborg och Landskrona.

KOMMUNIKATION

Kommunikationen från och till Råå är god med både stadsbussar som avgår var tionde minut och regionsbussar som tar dig till söderut till Gantofta, Rydebäck, Glumslöv och Landskrona och norrut in till Helsingborgs C.
Både Pågatågen och Öresundstågen avgår från Ramlösa station och Helsingborg C.

NÄRSERVICE

På Råå har du närheten till ICA MAXI, Lidl, Apoteket, Systembolaget, Plantagen på ett och samma handelscentrum. Längs med Rååvägen har ett trevligt utbud av mysiga restauranger av olika stuk.

Ekonomi

EL

6 604 kr

VA

1 308 kr

UPPVÄRMNING

13 185 kr

RENHÅLLNING

3 085 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

24 182 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

13 480 kr / år

KOMMENTAR

Förbrukning
El: 5 780 kWh

Driftkostnader
Elnät: 6 604 kr
Elhandel: 13 185 kr

Gemensamhetsanläggningens kostnad avser endast kostnad för vatten och avlopp, inklusive underhåll, vilket gör att kostnaden återfinns under rubriken vatten/avlopp.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Fritidshus

BYGGNADSÅR

2018

UPPVÄRMNING

Luft - vattenvärmepump (golvvärme) & luft - luftvärmepump.

VENTILATION

FTX

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Trä

FASAD

Träpanel

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Tegel

UTV. PLÅTARBETE

Målad plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Sportskytten 4

ÖVRIGT

Plejd-lampsystem för styrning av lampor inomhus.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

1 348 000 kr

TAXERINGSKOD

210, Småhusenhet, tomtmark

SUMMA PANTBREV

3 227 000 kr

Tomt

AREAL

415 kvm

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan (1977-04-28)

VATTEN/AVLOPP

Gemensamhetsanläggning: brunn.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Örby GA:3 ändamål: Vattenförsörjning

Viktiga dokument & länkar

Karta

Helsingborg Råå

Lidängsgatan 38

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg