KarriärOm oss
190
MED9340AB8E2EBB44C6841F6BCA1A0BFB8F

Lavettvägen 2 Margretelund, Åkersberga

Kommande®

Margretelund, Åkersberga

Lavettvägen 2


PRIS (utgångspris)9 695 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

200 kvm

BIAREA

15 kvm

TOMTAREA

1 060 kvm

BYGGÅR

2009

DRIFTSKOSTNAD

3 226 kr/månad

PRIS

9 695 000 kr Utgångspris

Är du på jakt efter en stilren lösvirkesbyggd enplansvilla i populära Margretelund som har totalrenoverats 2020. Då finns möjligheten här! Invändiga ytskikt med hög kvalitet, nytt tak, ny ventilation, ny el och vvs-allt nytt! Med sol hela dagen på det sköna stora trädäcket med pergola för skönt häng i loungegruppen i närheten av poolen från Folkpool. Vid pergolan finns även en öppen spis. Här njuter du många sköna långa sommardagar.

Uthyrningsdel fullt utrustad med parkering och uteplats som är i samma huskropp men ändå helt avskild övriga huset. Här ryms den egna verksamheten, eller varför inte dina tonåringar eller dina föräldrar alternativt så hyr du ut och bor gratis! I dagsläget finns stabila och mycket bra hyresgäster om du önskar att hyra ut. I dagsläget en intäkt om ca 108.000:-/år!

Härlig öppen planlösning mellan kök från HTH med köksö och vardagsrummet som rymmer soffan och det stora matbordet för många gäster och stora fester. Allrum, fyra sovrum, två walk in closet och lyxigt stort helkaklat badrum med både dusch och badkar samt ett badrum med dusch.

Garage med elport och förråd finner du också här! Som grädde på moset bergvärme och vattenburen golvvärme i hela huset!

Nära till havsbad, Margretelunds centrum, elljusspår och skog samt direktbussar till Humlegården har du allt du behöver! Varmt välkommen på visning!

Bilder

MED9340AB8E2EBB44C6841F6BCA1A0BFB8F
MED51378EF8044240A29232BACC135F4628
MEDBF42D56BE78F44CE8A7A3663E1D260A1
MED869A927E67F847AABAB50F50393FEB7C
MED8AEA6830D0F04E9DB1A69E3850A70DE0

Planritningar

Planlösning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

200 kvm

BIAREA

15 kvm

TOMTAREA

1 060 kvm

BYGGÅR

2009

DRIFTSKOSTNAD

3 226 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 4-5 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

HALL
Välkommen in! Trevligt ljusinsläpp från dörren och från fönster bredvid. Slipp nycklar tack vare kodlås från Yale Doorman. Stor praktisk skjutdörrsgarderob med frostade dörrar samt hängare och hyllplan för smidig förvaring. Infällda spottar och högt i tak. Grått klinkergolv med golvvärme och ljust gråmålade väggar.

KÖK
HTH kök med Siemens vitvaror (2019)
Ljust kök med vita luckor och lådor samt fönster ovan diskho med utblick mot trädgården. Brun laminatbänkskiva och rostfri diskbänk med vitt kakel ovan. Rostfri kyl och frys med rostfri diskmaskin (2021) samt rostfri ugn/micro. Rostfri fläkt, induktionshäll och köksö med ytterligare förvaring där du får plats med två barstolar. Ljusgråa väggar och mörkt enstavsparkettgolv. Infällda spottar i taket.

MATPLATS
Matplats som rymmer det stora matsalsbordet för ca 10 personer. Stora skjutbara glaspartier som vetter ut mot den härliga helt insynsskyddade altanen. Ljusgrå väggar och mörkt enstavsparkettgolv. Infällda spottar i taket.

VARDAGSRUM
I anslutning till kök och matplats finner du vardagsrummet med plats för den stora soffan. Infällda spottar i taket. Ljusgrå väggar och mörkt enstavsparkettgolv.

SOVRUM
Sovrum med dubbla glasdörrar som leder dig ut till altanen och morgondoppen i poolen. Ljusgråa väggar och grå skön heltäckningsmatta. Ytterligare ljusinsläpp från fönster ovan sängen. Infällda spottar i taket.

SOVRUM
Generöst sovrum med utgång till altanen. Vita väggar och mörkt enstavsparkettgolv. Här finns plats både för sängen, soffan och TV-möbeln. Infällda spottar i taket.

SOVRUM
Sovrum med trevligt ljusinsläpp från två håll. Ljusgråa väggar och enstavigt mörkt enstavsparkettgolv.. Skjutdörrsgarderober med frostade dörrar. Infällda spottar i taket.

BADRUM
Lyxig känsla med ett stort härligt badrum med både badkar och generös regnskogs- och handdusch bakom infällbara glasväggar. Svart granitbänkskiva med vitt handfat och kommod i valnöt med dubbla lådor. WC och fönster med ljusinsläpp i två väderstreck. Vitt kakel och svarta klinkerplattor med skön golvvärme. Infällda spottar i taket.

TVÄTTSTUGA (HTH)
Tvättstuga med praktisk groventré och dörr med smidigt kodlås. Tvättpelare (tvättmaskin 2021) samt bergvärme. Svart laminatbänkskiva med rostfri ho och skåp med vita luckor. Vita väggar och svart klinkergolv.

KLÄDKAMMARE
Praktisk klädkammare med hyllplan och stänger för förvaring av dina prylar och kläder. Vita väggar och mörkt enstavsparkettgolv.

WALK IN CLOSET
Även här en walk in closet med hyllplan och stänger. Ljusa väggar och mörkt enstavsparkettgolv.

Om området

Margretelund är ett populärt och attraktivt område bebyggt med villor och radhus. Här bor man med närhet till havet, Valsjön med badplats och kringliggande grönområden. På bekvämt gång-eller cykelavstånd finns för- och grundskolor och i Margretelunds Centrum finner du en livsmedelsbutik med järnhandel, restaurang, husläkare samt apotek. Bra kommunikationer till såväl City som Danderyds sjukhus med direktbussar.

KOMMUNIKATION

Den smidiga direktbussen 628C från Margretelund till Östra Station. Buss 633 stannar vid Margretelunds Centrum och går till Åkersberga Centrum på ca 15 minuter.
Med buss och Roslagsbanan tar du dig till Stockholms Östra på ca 1 h och till Kista på 1 h- 1,5 h.

NÄRSERVICE

I Margretelund och strax utanför området finns gott om skolor. Tråsättraskolan är en populär skola från årskurs 6-9. För de yngre finns Margretelundsskolan (F-6) och Robinson Valsjön (F-6) precis i anslutning. Förskolor som bland annat Tallsättra förskola, Björkdungens förskola, Förskolan Äppellunden och Bikupans förskola. Läs mer om skolorna i kommunen på www.osteraker.se

PARKERING

Parkering för livsmedelsbutiken vid Margretelunds centrum går att parkera på i två timmar med p-skiva.

Ekonomi

VA

10 000 kr

UPPVÄRMNING

25 000 kr

VÄG, SAMF

3 592 kr

SOTNING

125 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

38 717 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är baserade på 4 vuxna och 2 barn i hushållet. Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagenI vattenkostnaden är även sophämtningen inkluderad.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla

BYGGNADSÅR

2009

UPPVÄRMNING

Genomgående vattenburen golvvärme i hela huset

VENTILATION

FTX med värmeåtervinning (2020)

ENERGIDEKLARATION

Utförd

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

105 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

TAK

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Berga 9:62

ÖVRIGA BYGGNADER

Garage (2018) om ca 30 m² med elport och betongplatta samt värme och el.
Isolerat förråd om ca 15 m².
Folkpool om ca 5,5 x 3,5 m² (2009)
Fiber via IP Only
Larm via Verisure

ÖVRIGT

Fullt utrustad uthyrningsdel/generationsboende om ca 39 m² med kök, vardagsrum, sovrum, badrum och klädkammare. Nuvarande hyresgästerna har en önskan att fortsätta hyra - perfekt inkomst för dig som annars inte utnyttjar denna del till tonårsbarn eller liknande.

ALTAN
Här lever du ditt liv varma soliga sommardagar med sol hela dagen och sköna svalkande dopp i poolen. Praktisk pergola ger dig skugga och skön skugga när solen gassar som mest.

UTFÖRDA FÖRBÄTTRINGAR:
Nytt yttertak
Ny skorsten
Ny el
Ny ventilation
Ny vvs
Nya väggar och golv
Nya dörrar

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

5 376 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

3 556 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

5 202 000 kr

Tomt

AREAL

1060 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Detaljplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Viktiga dokument & länkar

Besiktningsprotokoll
Energideklaration
HH Undersökningsplikt/felansvar villa
Kommande

Karta

Österåker Margretelund

Lavettvägen 2

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg