190

Lännåker/Solbacken, Österhaninge

Fakta

Boarea189 kvm
Tomtarea4,066 kvm

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning vid underbara Lännåkersviken!
Pampig fastighet från 1916 med en boarea på 189 kvm fördelat i två plan. Fastigheten erbjuder ett lantligt läge endast 20 min från Globen med bil. Ett drömboende för den större familjen med en solig tomt om drygt 4000 kvm, sjöutsikt från flertalet delar av fastigheten, komplementbyggnad om 57 kvm med garage, carport, förråd och oinredd vind med separat ingång.
Tomten erbjuder gott om fruktträd och bärbuskar samt möjligheten till att odla egna grönsaker. På tomten finns bla havtorn, björnbär, hallon, vinbär, äpplen, päron och plommonträd att tillgå.

Bekväm närhet till busshållplats, natur, svampskogar, egen båtplats och havsbad!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Om området

Eftertraktat lantligt läge där omgivningen präglas av sin lugna och trivsamma karaktär med närhet till underbar orörd natur och skärgårdslivet!

Bekvämt avstånd till ett flertal bra förskolor och skolor både på Dalarö, i Västerhaninge samt i Haninge.

Bra busskommunikationer finns från busshållplats Valsta ca 350 meter bort med linje 839 till Handen terminalen med pendeltåg mot Stockholm/Nynäshamn, linje 845 till Västerhaninge med pendeltåg och linje 869 till Gullmarsplan med tunnelbana.

Bilvägen in till Stockholm City är ca 29,5 km (23 min). Restid ca 19 min till Globen.

Närmaste matbutik är ca 2,4 km bort, Gålöhandlaren. Det finns ett större utbud i Västerhaninge Centrum samt ute på Dalarö.
I Haninge finns annars allt man behöver. ICA MAXI Haninge med Starbucks och Systembolaget samt apotek och Biltema. Dessutom Port 73 med Coop Forum, Willys och ett flertal andra butiker. Haninge Centrum med ett brett utbud av butiker ligger också i kommunen. I Länna ligger Willys och Citygross samt ett flertal andra butiker såsom Länna Sport, Länna Möbler och Bauhaus.

Underbart område för dig som gillar att röra på dig med många fina utflyktsmål i närområdet, exempelvis sandstrand vid Gålö, klippbad, naturreservatet vid Sandemar, Stegsholms gård, Schweizerbadet med långgrund sandstrand och utegym. Vintertid åker man långfärdsskridskor nere i Lännåkersviken.

Självklart är Dalarö det solklara målet för helgutflykten med bageriet, flera restauranger och möjlighet att ta sig vidare ut i skärgården via en av Waxholmsfärjorna eller via egen båt från samfällighetens båtbrygga.

Tycker du om att rida finns det flera ridskolor och stall i kommunen. Bekväm närhet till flera fina golfbanor av hög klass, exempelvis Haninge och Haninge Strand vid Årsta Slott samt Smådalarö och Husby golfklubb.

Det perfekta boendet för familjen som ställer stora krav på området!

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg