MEDE7D8299A0BF94DD6A9C7F8BCFFC72B4B

Kista, Kista

Langelandsgatan 10, 4 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,106 inkl. Värme, VA, Kabel-TV & Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea79.5 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer183
Byggår1979

Accepterat Pris: SEK 2,590,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Låg avgift där allt ingår! Renoverat badrum med svart klinkergolv och vita helkaklade väggar. Balkong i bästa sydväst-läge som ger många soltimmar och där du kan se kvällssolen gå ner bakom grönskande Gläntan. 2 stora sovrum samt ett förråd av största modell. Vitt kök med diskmaskin samt en stor matplats med utsikt över Kista Science City!
Brf Tunö är en stabil HSB-förening med låg belåningsgrad om enbart 2259 kr/kvm (2018) samt låga månadsavgifter där värme, vatten, kabel-tv samt bredband ingår. Föreningen har flertalet lokaler som de hyr ut och inbringar goda intäkter till föreningens ekonomi samt att föreningen äger sin mark. Föreningen har även tecknat ett gruppavtal för medlemmarnas elförbrukning som ger de boende lägra elkostnader.

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Övrigt

I stadsdelen finns flera komunala förskolor och skolor samt Internationella Engelska skolan i Kista på Isafjordsgatan 39. För mer information besök skolans hemsida: https://kista.engelska.se/

Bilder

Utsikt Kök & Sovrum 1

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
79.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Plats för avhängning samt modernt laminatgolv och vitmålade väggar.
Badrum
Modernt renoverat badrum med svart klinkergolv och vita helkaklade väggar samt ett praktiskt vädringsfönster. Här finns en rymlig duschplats med möjlighet att installera badkar samt utrymme att installera en tvättmaskin för den som önskar. Badrummet är även utrustat med spegelskåp med belysning samt handfat med vitt kommodskåp med 2 lådor.
Kök
Ljust kök med härlig utsikt över Kista science city och en matplats för 4-12 personer. Vita köksluckor samt vitt kakel. Vitvarorna består av kyl, frys, diskmaskin, köksfläkt samt spis/ugn. Vitmålade väggar samt ett nytt laminatgolv.
Vardagsrum
Stort och rymligt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp i bästa sydväst-läge. Vitmålade väggar och parkettgolv.
Balkong
Ett av de bästa balkonglägena på hela Langelandsgatan! Fantastisk utsikt över takåsarna mot Langelandsgatan samt grönskande Gläntan. Soligt sydväst-läge som ger dig många soltimmar och kvällssol. Balkongen är utrustad med förråd och eluttag.
Sovrum 1
Master bedroom med gott om plats för en dubbelsäng samt spjällsäng/babysäng och tillhörande sidobord på vardera sida. Sovrummet är utrustat med flera garderober, modern ekparkett och vitmålade väggar.
Sovrum 2
Medelstort sovrum med plats för dubbelsäng eller enkelsäng. Ekparkett och vitmålade väggar.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 6, hiss finns
Pris
SEK 2,590,000 Accepterat Pris
Avgift
SEK 4,106 inkl. Värme, VA, Kabel-TV & Bredband
Andel i föreningen
0.39267 %
Andel av årsavgiften
0.39267 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1979
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 8/20/2010
Energiprestanda
176 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Brf Tunö
Om föreningen
Tunö är en av nio HSB-bostadsrättsföreningar i Kista. Den består av 252 lägenheter. Tunö äger även lokaler som hyrs ut till skola och daghem. Tunö äger fastigheten som är friköpt.

Föreningen har gemensamma abonnemang för alla medlemmar. Elförbrukning för varje lägenhet avläses och debiteras på månadsavin i efterskott.
Du behöver inte säga upp eller anmäla abonnemang vid in- och avflyttning, men däremot måste du komma överens med nästa boende hur detta ska regleras när du säljer din lägenhet.

Det finns extra förråd att hyra från föreningen genom kösystem. Föreningen har 17 stora förråd (210 kr/mån) och 24 små förråd (105 kr/mån). Kontakta förvaltningsassistenten om du behöver ett förråd.

Cykelrum finns på Helsingörsgatan 19 och Langelandsgatan 18. Nycklar kan du köpa på föreningsexpeditionen.

Föreningen har en gemensamhetslokal vid Helsingörsgatan 7 som går att hyra av medlemmarna.

Se gärna föreningens hemsida http://www.tuno.org för info om föreningen.
Antal lägenheter
252
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
Genom avtal med Telenor tillhandahåller Tunö bredband samt IP-telefoni. Uttag finns monterat ovanför entrédörren.

I årsavgiften ingår abonnemang på bredband och telefoni men samtalsavgifter och övriga tilläggstjänster ingår ej. Anmälan och uppsägning av tjänsten måste ske vid in- och utflyttning.

Genom avtal från och med 20 november 2017 med Telenor tillhandahåller Tunö ett brett utbud av analoga och digitala TV-kanaler. Alla hushåll har fått en broschyr från Bredbandsbolaget där information om grundutbud och tilläggspaket finns. Om inte, eller om man har frågor, kan man ta kontakt med Telenor kundservice privat: 020-22 22 22, öppettider vardagar 8-21, helger 9-21.
Parkering
Föreningen har 44 garageplatser samt 147 p-platser. Samtliga med kösystem. Cirkapriser: P-plats utan el (2,5m bred):172 kr/mån. P-plats utan el bred (3,0m bred): 206kr/mån. P-plats med el (2,5m bred): 245 kr/mån exkl. elförbrukning. P-plats med el (3,0m bred): 294kr/mån exkl. elförbrukning. Garagehyra: 465kr/mån. För exakta priser och köstatus kontakta HSB Akalla.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Föreningen äger marken
Övrigt
Tvättstugor finns på Helsingörsgatan 7 och på Langelandsgatan 24.

Karta

Kista Kista

Langelandsgatan 10, 4 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg