MED0B15DD3F4FE14D5F8B52AF436B77890F

Kvisslingby,

Kvisslingbyvägen 8

Fakta

TypTomt
Tomtarea1,774 kvm

Utgångspris: SEK 1,995,000

Ansvarig mäklare

Unikt tillfälle! Det bästa av två världar - lantligt men ändå centralt. Två stycken tomter - Kvisslingbyvägen 8 & 10 - angränsande mot varandra. Här är man ett med naturen, granne med skogen och utsikt över åkrar och ängar. Tomten, som är en lätt kuperad skogstomt, är belägen med direkt närhet till skolor, förskolor och kommunikationer, Åkersberga Centrum, matbutiker samt insjö med badplats och strövområden. Kulturhistoriskt område med spännande fornlämningar i närområdet. På några få minuter med cykel tar ni er smidigt till populära Domarudden som erbjuder såväl bastu, badstrand som fina promenadstråk. För den golf- och/eller hästintresserade är det gångavstånd till välskött golfklubb (Åkersberga GK) samt ridskola (Skånsta ryttare). I närområdet finns flera levande jordbruk samt goda möjligheter till inackorderingsstall.

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger köparen möjlighet att utforma sitt boende med hänsyn till stads- och landskapsbilden i området. Positivt förhandsbesked för nybyggnation av enfamiljshus finns.

Fastigheten får en egen lokalgata som delas med två andra fastigheter (Kvisslingbyvägen 10 & 12) vilket ger en smidig infart från Kvisslingbyvägen.
Det åligger köparen att ordna med lokalgata, vatten & avlopp samt el-anslutning. Möjlighet till fiberanslutning kan finnas – fiber finns i direkt närområde.

Endast ca 25 minuters bilfärd till Stockholm. Nära till Åkersberga centrum och utbud av restauranger, matbutiker, bygghandel, gym etc. Närhet till skolor, förskolor, Åkerstorps minicentrum med Ica butik och restauranger samt direktbussen till Humlegården som finns på promenadavstånd.

Tomtmarkeringar finns utsatta. Åk gärna och titta när det passar er eller boka tid med ansvarig mäklare för visning.

Om området

Med sitt naturnära läge är Kvisslingby en eftertraktad del av Åkersberga. Närhet till bra kommunikationer, snabbuss till city c:a 45 min, och en snabb tillfart till 276:an via Sockenvägen är också avgörande för barnfamiljer. Flera dagis och skolor passeras på Sockenvägen. För den friluftsintresserade finns det allt man kan önska sig i närområdet. Drängsjön för bad och fiske samt Domaruddens friluftsgård med bastu, motionsspår och vandringsleder. Ridskola, golfbana, ishall, det mesta inom gångavstånd.

Kommunens hemsida har information om förskolor, skolor fritidsaktiviteter, www.osteraker.se.
Åkersberga trafikeras av SL med bussar och Roslagsbanan.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

I dagsläget lätt kuperad naturtomt

Naturtomt och åkermark

Skogstomt

Fin utsikt över åkrar och ängar

Fritt läge

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Grindtorp 1:18
Allmänt om fastigheten
Taxeringskod
210
Tomt
Areal
1774 kvm
Tomttyp
Naturtomt
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Österåker Grindtorp GA:3
Övrigt
Frågor om bygglov/byggrätt hänvisas till Bygglovenheten på Österåkers kommun:
E-post: bygglov@osteraker.se
Telefon: 08-540 811 01
Måndag-fredag kl. 8.30-16.00

Karta

Kvisslingby

Kvisslingbyvägen 8

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg