190

Vasastan, Stockholm

Kungstensgatan 62

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,201 inkl värme, vatten och kabel-TV (bas) Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea110 kvm
Lägenhetsnummer1 (1002)
Byggår1885

Fantastisk sekelskiftesvåning med härlig rymd och en ljuvlig uteplats mot gården. Här bor ni i en vackert utsmyckad fastighet anno 1885 i attraktiva kvarter, ett stenkast från Vasaparken. Idag disponerad som en generös 4 rok, möjlig 5 rok.

Våningen är i ett gott skick och erbjuder gott om tidstypiska detaljer med välvda fönster, speglade pardörrar, vackra golv med höga socklar, takstuckatur och högt till tak.

Genomgående planlösning med ett generöst kök och vardagsrum belägna i fil mot Kungstensgatan. Mot den lugna gården finns alla tre sovrum och utöver detta finns bekvämligheter som gästtoalett och separat tvättutrymme.

Detta är en kommande försäljning med planerad annonsstart under oktober 2020. Möjligt tillträde kan lämnas från 1 februari 2021. Lämna gärna din intresseanmälan så återkommer vi så snart när visning sker.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Energideklaration
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Med synnerligen attraktivt läge invid Vasaparken finns denna vackra sekelskiftesvåning belägen i en underbar fastighet som andas en svunnen epok. Följande planlösning presenteras:

ENTRÉ - Från entrén nås en ljus hall med plats för avhängning på hatthylla. Utmärkt förvaring finns i garderober i den klassiska serveringsgången. Våningen har två ingångar varav den tidigare klassiska köksingången i dagsläget är igensatt från trapphuset.

VARDAGSRUM - Generöst sällskapsrum med fantastisk rymd och två fönsterpartier för fint ljusinsläpp. Detaljer så som takstuckatur och de speglade pardörrarna förhöjer intrycket. Rummet kan enkelt delas av för de som önskar en 5 rok, se alternativ planskiss.

KÖK - Stort härligt kök med lantkänsla och gott om plats för alla sällskap vid matplatsen. Vit köksinteriör med vitt kakel ovan bänkskiva i carraramarmor. Högskåp med gott om förvaring. God maskinell utrustning med spis, fläkt, mikro, elugn samt integrerad diskmaskin och kyl/frys.

MASTER BEDROOM - Rofyllt sovrum i gårdsläge med utgång till uteplatsen. God förvaring i garderobsvägg. Pardörrar samt höga golvsocklar förhöjer intrycket.

UTEPLATS - Från glasade pardörrar nås en ljuvlig uteplats med utsikt över gården. Uteplatsen ger skön avkoppling på sommaren även om den inte har direkt solläge mot norrsidan.

SOVRUM 2 och 3 - I fil med master bedroom finns ytterligare två utmärkta sovrum i lugnt gårdsläge.

BADRUM - Stilfullt badrum med vitt kakel/klinker och dusch med glasväggar. Kommod med handfat, spegelskåp, vägghängd WC samt handduksvärmare.

GÄST TOALETT - I serveringsgången finns ytterligare en toalett med handfat och spegelskåp.

TVÄTT - Invid köket finns ett tvättutrymme med tvättmaskin och torktumlare inkopplat.

Sammanfattningsvis är detta en fantastiskt fin sekelskiftesvåning i ett utmärkt läge i ett av Vasastans attraktivaste kvarter.
Antal rum
4 rum
Boarea
110 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 5,201 inkl värme, vatten och kabel-TV (bas) Bredband
Andel i föreningen
0.461 %
Andel av årsavgiften
4.85011 %
Tillträde
Från 1 februari 2021
Byggnad
Byggnadsår
1885
Energideklaration
Utförd 4/6/2010
Energiprestanda
148 kWh/m² (Atemp) och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Övrigt:
Larm finns installerat i våningen, abonnemang kan överlåtas till köparen om så önskas.

Vid en eventuell renovering eller ombyggnation ska en sedvanlig ansökan lämnas till styrelsen för godkännande, se föreningens hemsida för mer info. Den alternativa planskissen i annonsen ska ses som ett förslag och är ej verifierat med styrelsen.
Förening
Namn
Brf Planeten nr 5
Om föreningen
Välskött och äkta förening i vacker hörnfastighet anno 1885 med adrersserna Dalagatan 24 och Kungstensgatan 62.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
22
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Ownit
Renoveringar
2001 - Stambyte
1996 - Fasad
1996 - Tak
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,120
Pantsättningsavgift
SEK 448

Karta

Vasastan Stockholm

Kungstensgatan 62

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg