190

Kungsholmen Marieberg, Stockholm

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,296 inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband
Antal rum2 rok
Boarea43 kvm

Ansvarig mäklare

Ljus och trivsam bostad med enastående utsikt över Stockholm. Den stilrena och luftiga arkitekturen skapar ett boende med generöst ljusinsläpp och fantastisk utsikt från alla fönster.

Om området

Marieberg är ett område på västra delen av Kungsholmen. Här har man en närhet till oslagbara kommunikationer med bussar såsom 1, 4, 49, 62, 70 och 726 samt tunnelbana från Thorildsplan, busshållplats finns i stort sett utanför porten. Här finns också mataffär, systembolag, apotek och bank. I området finns även förskolor och skolor. Gångavstånd till natursköna Essingeöarna och Rålambshovsparken.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel. 08-508 263 00, www.stockholm.se. Tillståndet är gratis, månadskort kostar från och med mars 2013 800 kr alternativt löses parkeringsbiljett per dygn. Avgiftsfri parkering vardagar 17.00-09.00 samt helger på gatan där det för det mesta är väldigt gott om platser.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Utsikt från vardagsrummet

Utsikt från sovrum

Fantastisk utsikt från gården

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg