190

Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholm

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,831
Antal rum1.5 rok
Boarea40 kvm

Ansvarig mäklare

Varmt välkomna till denna unika och smakfulla bostad belägen i lugnt och ostört läge i Cigarrfabriken. Här möts du av öppna och sociala ytor, fint spröjsade fönsterpartier och en generös takhöjd som ger ett fint och smakfullt ljusinsläpp. Vackra, sobra och noggrant utvalda materialval som tillsammans skapar en lugn och fin kontrast mellan byggnadens industriella karaktär och känsla. Ett perfekt boende för såväl paret som den ensamstående. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Om området

Citypuls och grönska i uppskattad kombination. Shopping i Västermalmsgallerian och runt Fridhemsplan finns ett stort utbud av välkända restauranger och trendbutiker.
Några minuter bort ligger härliga Rålambshov och Smedsuddsbadet med sin läckra sandstrand. Varför inte ta en romantisk promenad längs suckarnas kaj och avsluta med ett glas vin på trevliga paviljongen längs Norr Mälarstrand.

Kommunikation

T-banas gröna och blåa linje till Fridhemsplan samt ett flertal bussar (bl a 1, 3 och 4).

Närservice

Fridhemsplan erbjuder ett stort urval av restauranger, caféer, butiker, gym, välsorterade mataffärer som Coop Daglivs och Willys samt mycket mer.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg