190

Kungsholmen Fridhemsplan, Stockholm

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,965
Antal rum3 rok
Boarea93 kvm

Ansvarig mäklare

Med attraktivt läge mellan lummig grönska och härlig stadspuls ligger denna fina sekelskiftestrea. Bostaden har en väldisponerad planlösning med fönster i dubbla väderstreck. Rummen är rymliga samt lättmöblerade och den höga takhöjden ger lägenheten en fantastisk rymd. Många tidstypiska detaljer finns bevarade vilket ger lägenheten en otrolig charm.
Välskött förening med mycket låg belåning och flertalet renoveringar gjorda.
Här bor du med ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker utanför porten. Utanför bostaden finns även tunnelbana och flera bussförbindelser. För den som gillar att vistas ute finns det trevliga promenadstråk och lummiga parker i närheten och även närhet till glittrande vatten vid Kungsholms strand.

Om området

Citypuls och grönska i uppskattad kombination. Shopping i Västermalmsgallerian och runt Fridhemsplan finns ett stort utbud av välkända restauranger och trendbutiker.
Några minuter bort ligger härliga Rålambshov och Smedsuddsbadet med sin läckra sandstrand. Varför inte ta en mysig promenad längs Kungsholms strand och avsluta med ett glas vin på någon trevlig restaurang i Hornsbergs Strand.

Kommunikation

Tunnelbanans gröna och blåa linje till Fridhemsplan samt ett flertal bussar (bl a 1, 3 och 4).

Närservice

Fridhemsplan erbjuder ett stort urval av restauranger, caféer, butiker, gym, välsorterade mataffärer som Coop Daglivs och Willys samt mycket mer.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Föreningens innergård

Föreningens innergård

Västermalmsgallerian

Karlbergs Slott

Kronobergsparken sommar 2008

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg