190

Ramlösa, Ramlösa

Kummelgatan 234


PRIS (utgångspris)3 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

147 kvm

BIAREA

11 kvm

TOMTAREA

291 kvm

BYGGÅR

1982

DRIFTSKOSTNAD

2 749 kr/månad

PRIS

3 995 000 kr utgångspris

Vi kan nu presentera en riktig pärla i Ramlösa – en oerhört trevlig bostad med generösa sällskapsytor och gott om plats för hela familjen! Med sina 147 kvadratmeter har detta hem allt som krävs för en bekväm och trivsam livsstil.

Huset erbjuder tre rymliga sovrum, med möjlighet att skapa ett fjärde, vilket gör det perfekt för både familjer och par som behöver extra utrymme för gäster eller exempelvis hemmakontor. Den smarta planlösningen och det stora, välutrustade köket gör hemmet idealiskt för matlagning och trevliga middagar.

De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en öppen och luftig atmosfär tillsammans med det inglasade uterummet, som förlänger sommarsäsongen och erbjuder en klockren plats för både vila och sociala tillställningar. Härifrån når man sedan trädgården i söderläge, som skapar en härlig och privat oas med naturen precis intill.

En praktisk tvättstuga underlättar vardagslivet, och badrum finns givetvis på båda våningarna. Med uppfart och garage blir det enkelt att parkera och förvara bilen/bilarna. Det finns även extra parkeringsplatser för gäster.

Området är omgivet av grönska och erbjuder möjligheter till sköna promenader, löpturer eller avkopplande stunder utomhus. Dessutom finns bekvämligheter som skolor, affärer och goda kommunikationer inom nära räckhåll, vilket gör vardagen smidig och enkel.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

Bilder

Karta

Helsingborg Ramlösa

Kummelgatan 234

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret