190
MED2B759B2353DF41EDAAAA21643993438C

Storheden, Luleå

Krossvägen 3

Fakta

Driftskostnad333 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,100,000

Ansvarig mäklare

STORHEDENS INDUSTRIPARK

Werkstaden erbjuder 16 st lokaler, ca 138 -500 kvm/st på Storheden, Luleås mest expansiva handels- och industriområde med nära anslutning till trafikled E4. Moderna och flexibla lokaler i en stabil förening med låg avgift som passar din verksamhet. Investera i en värdebeständig fastighet samtidigt som du sänker din lokalkostnad och sparar pengar varje månad.

STORHEDEN INDUSTRIPARK I LULEÅ
Investera i en egen industrilokal och halvera dina lokalkostnader jämfört med att hyra.

Werkstaden bygger 16 lokaler á 138 kvm i Luleås mest expansiva handels- och industriområde. Fastigheten är strategiskt belägen i Storheden med en naturlig närhet till tätorten och bra kommunikationer till Luleå och snabb förbindelse till trafikleden E4.

PROJEKTINFORMATION
138 kvm fördelade på ca 100 kvm verksamhetsyta i entréplan med ca 5 m takhöjd och försedd med en stor vikport (4.5 m hög) samt separat personal/kundentré. Entresol på 38 kvm med ca 3 m i takhöjd som är förberett för utvidgat lager och förvaringsyta eller kontor, personalutrymme, kundmottagning, etc.

Storheden Industripark har väl tilltagna kör- och parkeringsytor. Varje lokal har sin egen parkerings- och lastzon utanför porten på ca 20 kvm samt 2 egna parkeringsplatser och ytterligare extra parkering som föreningen hyr ut till medlemmarna efter behov.

Storheden Industripark har ett genomtänkt enhetligt skyltprogram där medlemmarna har möjlighet att exponera sig både genom skyltning mot vägen och över varje enskild entré.

Andrahandsuthyrning är tillåten, köp en eller flera enheter, kombinera dem och/eller hyr ut dem efter behov. Det är billigare att äga sin lokal än att hyra vilket innebär att du sparar tusenlappar varje månad. Lokalerna är nya, flexibla och geografiskt lokaliserade i Luleås bästa område för handel och lätt industri. Räkna med en månadskostnad på ca 450 kr/kvm innan amortering och jämför det med att hyra.

Investera i en värdebeständig fastighet samtidigt som du sänker din lokalkostnad och spara pengar varje månad.

EKONOMI
Bostadsföreningen Storheden Industripark borgar för ett långsiktigt tryggt ägande med god förvaltning. Föreningen har vid start en stark ekonomi med en kassa på 100 000 kr för framtida underhållsbehov samt avsättningar för 2% amorteringar. För ekonomisk plan och stadgar vänligen kontakta ansvarig mäklare.Läs mer på werkstaden.se/lulea/

Om området

Med ett strategiskt läge i "Fyrkanten" som har en befolkning om ca 160 000 invånare och bara 8 km från Luleå centrum ligger Norrlands största handelsområde.
Storheden har vunnit Markets utmärkelse till "Sveriges populäraste handelsområde!"

Bilder

Linköping

Entresolplan

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Byggnader
1
Byggnadstyp
Bostadsrättslokal
Byggnadsår
2019
Våningar
2
Hiss
Nej
Allmänt om fastigheterna
Driftskostnad
SEK 4,000 / år
Driftskostnad, varav
Övrigt
SEK 4,000
Taxering
Taxeringskod
320
Sammanställning areor
Namn
Industri/Verkstad
Antal
1
Area
138 kvm

Karta

Storheden Luleå

Krossvägen 3

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg