190
MED71E4D0D3A059433487F1C1FC84FED1F4

Charmig 3:a med låg avgift, öppen planlösning och närhet till vacker natur!

Kommande®

Krokslätt, Mölndal

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,961
Antal rum3 rok
Boarea65.5 kvm

Ansvarig mäklare

Här förbereds försäljningen av en trerummare på populär adress. Med tidstypiska detaljer och väldisponerad yta har det här guldkornet i Krokslätt alla förutsättningar för att vara din drömbostad! Utöver det stads- och naturnära läget så bor du extra bra med låg avgift och har utsikt över en lugn innergård från balkong i söderläge.
Du tar dig enkelt mot både Göteborg centrum och Mölndals Galleria från närliggande busshållplats.

Låter det intressant? Hör gärna av dig på förhand!

Om området

I Krokslätt, beläget i sluttningarna mellan Guldheden och Mölndal, råder en småskalig charm med gott om grönområden och parker. Området består av en blandad bebyggelse där nya bostäder varvas med äldre hus. Det perfekta läget för dig som vill bo granne med grönskan men samtidigt ha nära till stadens puls.
I väster angränsar Krokslätt till Safjällets naturreservat som är en blandskog med några mindre dammar och fornminnen. Krokslättsvallen är stadsdelens idrottsplats. I området finns också flera gym att tillgå.

Kommunikation

Från Krokslätt tar man sig på några minuter till Göteborg och Mölndal centrum med spårvagn eller buss.

Närservice

I närområdet finns minilivs för vardagens mindre inköp. Endast ett fåtal minuter bort ligger Mölndals Galleria med flertalet butiker, caféer och restauranger. I motsatt riktning finns både en ICA Maxi och en större Willys. Du har dessutom aldrig långt till centrala Göteborg där all tänkbar service finns.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg