MEDFFFE9FFAED6848228A2888107A7999AF

Kista

Köpenhamnsgatan 32 3tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,098 Ink Va värme Vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea45 kvm
Våning3 (hiss finns)

Utgångspris: SEK 1,695,000

Ansvarig mäklare

Visningar

20
September | Sunday
Kl 15:45 - 16:15
23
September | Wednesday
Kl 18:30 - 19:00

* Luftig planlösning
* LÅG avgift
* Bra förvaringsutrymmen
* Underbart fritt läge
* Högklassig förvaring med klädkammare
* Bredband ingår
* Ljus interiör
* Flödande ljusinsläpp
* Stabil förening med god ekonomi
* Nära till förskolor och skolor
* Goda kommunikationer
* Grönskande områden i närheten
* Fina promenadstråk

Chans att förvärva en mycket trevlig lägenhet med ett oslagbart läge. Helfräsch 2:a om 45kvm belägen i moderna Ärvinge med genomgående ekparkett och härlig uteplats. Promenadstråk och fina gröna omgivningar finns ett stenkast från lägenheten. Gångavstånd till moderna Kista Galleria, med ett rikligt utbud av affärer och generösa öppettider med många restauranger, caféer mm.

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
45 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 6, hiss finns
Pris
SEK 1,695,000
Avgift
SEK 2,098 Ink Va värme Vatten
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Ventilation
Mekanisk FTX Från & Tillluftsventilation
Förening
Namn
Brf Samsö
Om föreningen
Brf Samsö bildades 1976 och består av 249 bostadsrätter och ett antal lokaler. Föreningen har en god ekonomi och en tradition att kunna erbjuda medlemmarna avgiftsfria månader, beroende på årets överskott. 2015 utgick 2 avgiftsfria månader för medlemmarna. Under 2016 var december månad avgiftsfri, under 2017 var januari månad avgiftsfri. Även under 2018 hade föreningen en avgiftsfri månad.

2010 friköpte föreningen tomtmarken de har sina bostäder på.

Föreningen har tecknat fastighets- och bostadsrättstilläggsförsäkring hos försäkringsbolaget Protector för samtliga bostadsrättslägenheter. Medlemmarna behöver alltså inte teckna något tillägg själva.

Barnvagnsrum finns i nästan varje port. Medlemmarna har även tillgång till cykelförråd och ett antal extra förråd som kan hyras genom separata avtal.

Vidare har medlemmarna tillgång till 2 stycken tvättstugor belägna vid Köpenhamnsgatan 10 och 22, ett hobbyrum på Köpenhamnsgatan 22 samt en miljöstuga. Det finns även en träfflokal att hyra samt bastu.

Se gärna föreningens hemsida, http://www.hsb.se/stockholm/samso för mer information.
Tv och bredband
En obligatorisk avgift om 225 kr/månad tillkommer för nedanstående tv- och bredbandstjänster i Brf Samsö.

Föreningen har tecknat gruppavtal med Bredbandsbolaget, samtliga bostadsrätter har i och med detta tillgång till 100mbit Bredband (fiber uplink) och Bredbandstelefoni (VoIP) via nätverksuttag i väggen.

Brf Samsö har ett eget system för kabel-TV. Kanalplanen finns på hemsidan under ”Boendeinformation”.
Parkering
Det finns 132 st garageplatser i två plan vardera under husen på Köpenhamnsgatan 16 och 28, samt 66 st parkeringsplatser utomhus under T-banan i hörnet av Köpenhamnsgatan/Danmarksvägen samt 19 st gästparkeringar utmed Köpenhamnsgatan. För priser och köstatus kontaktas HSB Akalla.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Delat ägande
Ja.
Äger föreningen marken
Ja.
Övrigt
Föreningen har 103 st förråd som hyrs ut till medlemmarna. För priser och information om storlekar samt köstatus, kontakta föreningen.

I centrala Kista kommer ett nytt bostadsområde att etablera sig med byggstart 2020. Information från Stockholm stad om projektet finns att läsa här:
https://vaxer.stockholm/projekt/bostader-forskola-ungdomsgard-thorvaldsengangen/

Karta

Kista

Köpenhamnsgatan 32 3tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg