MEDD0B1910A245645B69E2DE71A17B55C04

Budgivning

Kista, Kista

Kastrupgatan 12, 3 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,802 inkl. Värme, VA & Kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea100 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer61
Byggår1977

Budgivning pågår
Högsta bud: SEK 3,500,000
Accepterat pris: SEK 3,700,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

- Uthyrningsdel
- Låg avgift där allt ingår
- Topprenoverad 2019
- Högst upp
- Guldkant på allt!

2019 renoverades denna 4:a med uthyrningsdel omsorgsfullt med inspiration av lyxhotell till absoluta toppklass i Kista! Badrum med golvvärme och spa-känsla samt dimmerstyrda LED-spotlights och gulddetaljer. Trendigt ljusgrått kök med stor matplats för hela tjocka släkten! Hall med marmorgolv och dubbelgarderob med spegelskjutdörrar i industriell stil. 3 stora sovrum som går att dela för att göra bostaden till en 5:a eller 6:a!

Hyr ut uthyrningsdelen som har en egen ingång samt eget badrum och pentry så bor du billigt eller gratis! På Kastrupgatan 12 bor du högst upp i huset i ett lugnt kvarter som ligger ett stenkast från Kista centrum och tunnelbana som tar dig till City på 17 minuter! I grannskapet finns flertalet förskolor och Kista erbjuder bra kommunala skolor såväl som Internationella Engelska skolan och Cordoba International school. Inom 2 år förlängs Tvärbanan från Bromma till Kista och ca 2024 förlängs tunnelbanan vidare till Barkarby.

Solid HSB-förening med extremt låg belåningsgrad om endast 1939 kr/kvm! Föreningen har en solid ekonomi och flertalet hyreslokaler som inbringar goda intäkter. Lugnt kvarter med närhet till Kista galleria och tunnelbana som tar dig till City på 17 minuter!

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Övrigt

I stadsdelen finns flera komunala förskolor och skolor samt Internationella Engelska skolan i Kista på Isafjordsgatan 39. För mer information besök skolans hemsida: https://kista.engelska.se/

Budhistorik

BudBudgivareTidpunkt
SEK 3,500,00012020-03-16 14:07:00

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Internet via Bredbandsbolagets fiberuppkoppling är ett obligatoriskt tillägg om 125 kr /månad för 250/100 mbit/s.

Lägenhetens förråd finns i lägenheten samt ett mindre förråd på balkongen.
Antal rum
4 rum
Boarea
100 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall:
Ljus, öppen och välkomnande hall med lyxig marmorklinker och en stor dubbelgarderob med spegelskjutdörrar i industriell stil med svarta detaljer. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr och här finns gott om plats för ytterligare garderober eller plats för barnvagn.
Badrum:
Omsorgsfullt renoverat badrum i toppklass från 2019! Golvvärme i det moderna klinkergolvet som matchar de helkaklade väggarna som inger en behaglig spa-känsla. Gulddetaljer överallt! Guldkran vid det extra stora handfatet med vitt kommodskåp samt takdusch och handdusch i guld. Duschplats med glasvägg samt möjlighet att installera badkar. Vägghängd wc som inger en exklusiv hotellkänsla. Dimmerstyrda LED-spots i taket samt dimmerstyrd belysning i spegeln. Här finns förberett för att kunna installera tvättmaskin om man byter ut handfatet mot en mindre modell.
Kök:
Ljusgrått kök med blank yta och specialbeställda handtag i guld som matchar köksblandaren. Gott om arbetsytor som är utrustade med flertalet eluttag samt LED-belysning. Köksutrustningen är fullmatad i form av inbyggd diskmaskin, glaskeramikhäll, varmluftsugn i rostfritt som matchar den högteknologiska kyl/frysen från Samsung med inbyggd Galaxy Tab "platta". Samtliga stommar, luckor och vitvaror är så gott som nya från 2019.
Vardagsrum:
Stort och lättmöblerat vardagsrum i rektangulär form som gör det enkelt att få plats med stor TV och soffgrupper för hela tjocka släkten. I vardagsrummet ligger ett påkostat och vitbetsat enstavsparkett. Väggarna är bredspacklade och målade i Stockholmsvitt. Detta är genomgående för hela bostaden.
Balkong:
Mysig balkong i skyddat nordost-läge med förmiddagsljus. Balkongen vetter mot en lugn och grön innergård samt promenadstråket mot Kista centrum. Balkongen är utrustad med trägolv, eluttag och ett mindre förråd som går att ta bort.
Sovrum 1:
Master bedroom med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord på vardera sida. Här ryms även babysäng/spjällsäng vid sidan om dubbelsängen. En snygg platsbyggd garderobsvägg med spegelskjutdörrar med guldramar. Sovrummet går att dela upp till 2 mindre rum för den som önskar.
Sovrum 2:
Stort sovrum med 4 fönster som också går att dela upp till 2 mindre sovrum för den som önskar. Gott om förvaring i förråd/walk in-closet samt 2 dubbelgarderober med spegelskjutdörrar i industriell stil. Plats för dubbelsäng.
Hall:
Säkerhetsdörr och plats för avhängning. Här finns ett litet pentry installerat med kyl/frys och flertalet köksskåp. Laminatgolv och målade väggar.
Duschrum:
Ljust duschrum med vädringsfönster samt duschplats med glasvägg och möjlighet att installera badkar. Här finns även wc, handfat med vitt kommodskåp samt spegelskåp med belysning. Plastmatta på golv och våtrumstapet.
Sovrum 3:
Laminatgolv och målade väggar samt fönster i högt och fritt sydväst-läge. Plats för dubbelsäng eller 2 enkelsängar.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3, hiss finns
Pris
SEK 3,700,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 5,802 inkl. Värme, VA & Kabel-TV
Andel i föreningen
0.5849 %
Andel av årsavgiften
0.5849 %
Reparationsfond
SEK 2,054
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1977
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 8/13/2010
Energiprestanda
218 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Brf Brandsö
Om föreningen
Föreningen består av 230 stycken bostadsrätter samt 5 lokaler med hyresrätt som upplåtelseform.

Föreningen har två tvättstugor inom området. Dessa ligger i markplan på Kastrupgatan 9 och på Kastrupgatan 6-8.

Föreningen har flera cykelförråd och barnvagnsförråd. Föreningslokal med bastu finns att tillgå i föreningen på Kastrupgatan 9.

Föreningen har för närvarande en gemensam el-upphandling för samtliga lägenheter och företag. Tanken med denna konstruktion är att varje hushåll inte ska behöva betala en abonnemangskostnad samt att föreningen är större än den enskilde när det gäller prisförhandlingar. Med egen mätutrustning betalar varje lägenhet sina egna elkostnader, till ett mer förmånligt pris.

Övrigt om föreningen hittar ni på www.brandso.se
Antal lägenheter
230
Antal lokaler i föreningen
5
Tv och bredband
Internet finns att tillgå genom Bredbandsbolaget och kabel-TV genom Com Hem.
Basutbud av kabel-tv ingår i månadsavgiften.
Internet via Bredbandsbolagets fiberuppkoppling är ett obligatoriskt tillägg om 125 kr /månad för 250/100 mbit/s.
Parkering
Cirkapriser parkering:
Parkering, 200 kr/mån
Garage, 500 kr/mån
MC, 175 kr/mån

Parkeringsplatser utomhus finns främst nere vid tunnelbanan. Till dessa är det kortare kö och (med reservation för variationer) väntetiden bör inte vara mer än några månader. Inomhusplatser finns under Kastrupgatan 16 och under Kastrupgatan 6-8. Till dessa är det längre kötid. Gästparkering finns på ett antal avgiftsbelagda platser runt om i området. Föreningen har även ett särskilt däckförråd.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja, minst 10%
Äger föreningen marken
Nej

Karta

Kista Kista

Kastrupgatan 12, 3 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg