190
MED62E9127395C3439FB2DF89D7F9B6CB09

Såld!

Vasastan, Stockholm

Karlbergsvägen 33

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,216 inkl värme, VA och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea108 kvm
Lägenhetsnummer101 (1001)
Byggår1902

Såld!
Slutpris: SEK 10,000,000

Ansvarig mäklare

Ljuvlig sekelskiftesdröm med egen uteplats mot den grönskande gården i vacker fastighet anno 1900. Bevarade tidsenliga detaljer med en fungerande kakelugn, vackra välvda fönster, trägolv, pardörrar och en härlig rymd i den generösa takhöjden förhöjer känslan.

Fina sällskapsytor för hela familjen i kök och vardagsrum samt ett möblerbart extrarum i hallen med arbetsplats. Tre utmärkta sovrum samt ett lyxigt stort badrum med fönster och alla bekvämligheter.

Välskött förening med en gästlägenhet och bastu i gårdshuset som kan bokas av föreningens medlemmar. Här bor ni i trendiga kvarter med direkt närhet till Vasaparken och T-banan precis runt hörnet. Karlbergsvägen med dess lummiga träd och breda trottoar ger en rofylld promenad att längta hem till.

Vänligen anmäl er till visning på mäklarens sida.

Om området

Trivsamma omgivningar på populära Karlbergsvägen med direkt närhet till Vasastan och såväl S:t Eriksplan som Odenplan. Härligt läge i trevliga kvarter med grönskande Vasaparken med lekpark runt hörnet samt ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Mycket goda kommunikationer med närmaste T-bana S:t Eriksplan, nedgång Torsgatan såväl som flertalet innerstadsbussar. Direkt närhet till populära Birkastan och vackra promenadstråk längs Karlbergskanalen.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL - Välkomnande hall med fin rymd och en platsbyggd garderob. Hallen är möblerbar och används idag som ett extra arbetsrum.

KÖK - Härligt sällskapskök med en rymlig matplats med en smart platsbyggd sittbänk. Stilrent renoverat 2010 med vit skåpinteriör och gott om förvaring. Vit stavmosaik ovan bänkskivan i svart granit. Induktionshäll, ugn, infälld diskmaskin och side by side kyl/frys med ismaskin. Köket erbjuder dessutom ett platsbyggt skafferi invid kylskåpet. Ett vackert välvt fönster mot Karlbergvägen ger fint ljusinsläpp.

BADRUM - Generöst badrum i stilfullt utförande med vitt kakel och mörkt klinkergolv med golvvärme. Badrummet har ett insynsskyddat fönster mot innergården invid det stora badkaret. Här finns tvättmaskin kombinerad med torktumlare, kommod med två handfat/blandare, spegel, spotbelysning samt WC. De platsbyggda hyllplanen invid kombimaskinen ger ytterliga god förvaring.

VARDAGSRUM - Fantastiskt vardagsrum med två välvda fönster i fil mot Karlbergsvägen. Fungerande kakelugn, 3,10 meter till tak och takstuckatur ger en hög mysfaktor.

MASTER BEDROOM - I rofyllt läge mot innergården finns ett väl tilltaget sovrum med pardörrar till uteplatsen. Rummet erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderobsvägg samt en stor inbyggd klädkammare. Vackra speglade pardörrar mot hallen förhöjer känslan.

UTEPLATS - Mysig uteplats i söderläge mot den grönskande innergården med vacker stenläggning. Trätrall och glasade pardörrar. Trätrallens trappsteg har inbyggd förvaring.

SOVRUM - Från hallen nås två sovrum varav det ena har fönster mot gården och bevarad takstukatur. Här har man platsbyggt ett sovloft med tillhörande trappa och hyllplan. Platsbyggda garderober med skjutdörrar.

SOVRUM - Ytterligare ett sovrum med ett välvt fönster finns mot Karlbergsvägen. Även detta rum erbjuder platsbyggda garderober med skjutdörrar.
Antal rum
4 rum
Boarea
108 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 4,216 inkl värme, VA och bredband
Andel i föreningen
6.64968 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadsfastighet
Byggnadsår
1902
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 3/13/2020
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
115 kWh/m² och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt

FÖRRÅD:
Till lägenheten hör två förråd, ett källarförråd om ca 4,5 kvm samt ytterligare ett förråd om ca 0,5 kvm bekvämt beläget utanför ytterdörren.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Gästlägenhet med bastu finns i gårdshuset samt ett styrelserum/pingisrum. Det finns även ett snickarrum och ett enklare hemmagym som föreningens medlemmar kan använda. I entréplan finns ett cykel- och barnvagnsrum. Grovsortering samt soprum finns. Tvättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare samt ett mangelrum finns i källarplan.

BREDBAND/KABEL-TV:
Fiber finns via Stockholms stadsnät (ingår i avgiften). Kabel-TV via ComHem. En obligatorisk avgift om 60 kr/mån tillkommer för kabel-TV.

ÖVRIGT:
Bostadens har en säkerhetsdörr mot trapphuset samt förstärkta säkerhetsglas i de fönster som vetter mot Karlbergsvägen. Dessa ger dessutom bra ljudisolering.
Larm finns installerat och abonnemang kan övertas av köparen om så önskas.
Lägenheten står listad som en 3 rok i föreningens lägenhetsförteckning men är i samband med stambytet i mitten av 80-talet ombyggd med modern planlösning till en 4 rok.

DRIFTSKOSTNADER:
Hushållsel 400 kr/månad
Hemförsäkring 200 kr/mån
4 personer i hushållet
Förening
Namn
Brf Karlbergsvägen 33
Om föreningen
Välskött och äkta bostadsrättsförening i vacker fastighet anno 1902 om ett gatu- och gårdshus. Totalt finns 20 bostäder varav 19 bostadsrätter och 1 hyresrätt som utgör en dold tillgång. Föreningen äger marken.

Utöver detta finns dolda tillgångar i de gemensamma utrymmena som innefattar:
Gästlägenhet för övernattning
Bastu
Styrelserum/pingisrum
Snickarrum
Hemmagym
Cykel- och barnvagnsrum
Grovsortering/soprum
Tvättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare samt ett mangelrum

Föreningen tar ut en sedvanlig överlåtelse- och pantsättningsavgift i samband med överlåtelse av lägenhet.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
20
Varav hyreslägenheter
1
Tv och bredband
Fiber finns via Stockholms stadsnät (ingår i avgiften).
Kabel-TV via ComHem. En obligatorisk avgift om 60 kr/mån tillkommer för kabel-TV.
Renoveringar
Fastigheten totalrenoverades i mitten av 80-talet med bl.a. stammar och elstigare.
2002 takbyte
2009 tvättstuga
2010 trapphus/entréplan och fjärrvärmecentral
2012 innergård
2014 hissrenovering
2020 Fönster i trapphus
I det närmaste planerar föreningen att se över fönster mot gården, från våning 3 och uppåt (stämt av med styrelsen 2020-10-12).
Ekonomi
F.n. finns inga beslutade avgiftsändringar (stämt av med styrelsen 2020-10-12).
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja

Karta

Vasastan Stockholm

Karlbergsvägen 33

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg